# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

5 tane pozisyona girdi 1 tane atti,en az 2 tane daha atabilirdi.

boş kaleye kaçırdığı pozisyonda attığı çalım 10 numaraydı.tr de cok az futbolcu akıl eder onu

Tek kelimeyle : Bravo

bize gelmeden önceki futbolu Galatasaray da oynamana imkan yok ama o özgüveni kazanırsan neden olmasın

bebeğin oluyormuş bari bebeto gol sevinci yap topu al karnına koy felan ne jestsiz adamsın yahu

çalım sırsında topa bakmasa umuta bırakırdı ama nasıl bi sıkışıklıksa çalım atarken kafa öndeydi :)

Yekta çok iyiydi. Gol pozisyonlarımızda da hep o vardı, aynen devam :ayatollah:

elmander tam fizikmen iyi durumda degilken yektayı kasımpaşada oynadıgı gibi oynatsak güzel olur. adam etkili oluyor orda. forvet arkası iyi olur.

Tek forvet ve 3lü orta sahaya Yekta'yı monte edelim. Sorunların çoğu çözülür düşüncesindeyim. Hem Selçuk hem de Yekta daha fazla içeri girebilir.

forvet arkasi costurur bizi diye düsünüyorum

Şutlarını geliştirirse 1. sınıf ortasaha olur. Şut atılacak yerde bile korkusundan pas atmaya çalışıyor.

Şutlarını geliştirirse 1. sınıf ortasaha olur. Şut atılacak yerde bile korkusundan pas atmaya çalışıyor.

korku demeyelimde tedirginlik var.. bir iki mac daha oynasa kendine güveni daha cok artar ve o zamanda bu sutlari ceker

Alın Yekta ya yer

----------Muslera----------

Eboue--Semih --Dany--Riera

---Selçuk--Melo--Yekta----

Hamit-----------------Engin(Amrabat)

----------Burak------------

Ben yektayı beğendim bu maç, ancak maç eksiğinden kaynaklanan özgüven eksikliği nerde pas ,nerde şut atıcam diye kararsız bıraktı çocuğu birde elazığ çok boş alan bıraktı bize daha sert bir rakip karşısında tekrar izlemek lazım birde.

hamit-yekta-melo-selcuk-amrabat orta sahasi olmali.. ne zamanki bu 5li ortada oynar seri galibiyetler baslar...

Geri
Üst Alt