# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

selcugun tirnak makasi bile olamaz

Fatih hocaya yanliz bir sorum var; geçen hafta oynadigi 20 dakikada takıma değil,rakibe muthis katki veren hatta bu yüzden kufur ettigin emre oyuna giriyor da yekta cezali arkadasinin yerine gayette iyi oynayip gol atarken neden bu hafta oyuna giren oyuncu olamiyor.anlamiyorum anlayamıyorum fatih hocada ki bu emre colak askini.bu şartlarda adaletli forma dagitimindan bahsetmek çok zor sayin hocam.

Fatih hocaya yanliz bir sorum var; geçen hafta kufur ettigin oynadigi 20 dakikada rakip takima muthis katki veren oyuna giriyorda yekta cezali arkadasinin yerinde gayette iyi oynayip gol atarken neden bu hafta oyuna giren oyuncu olamiyor .anliyorum bu emre colak askini adaletli forma dagitimi nerde kaldi ..

hayatın her alanında böyle ..iyisindir ama görmezler,sonra bi anda şans döner.

Selcuk bir kac mac dinlendirilsin, Yekta oynasin ilk 11'De.

Emre ve Engin yerine oyuna sonradan girmesi gereken adam Yekta'dır, kaleye koy oynar Emre gibi saçma sapan işler yapmaz en azından.

Seneye Riera gibi olursun Yekta merek etme.Adalet anlayışı değişmiş artık.

Engin'i sokacağına Yekta'yı soksana oyuna be hocam.

geçen sezon sakatlandığı ve de iyi oynadığı kayseri maçında sağ kanat oynadı sanırım.amrabatla olmaz ,aydına da forma verir mi hoca bilinmez.iyki yekta var

orta sahamız tamamen formsuz.e bu adam şimdi oynamayacakta ne zaman oynayacak hoca?

Gücümün bittiği yerde, tuttuğum takımın formasıyla mücadele ettiğimi hissederek koşuyorum. Tribündeki hâlimi getiriyorum gözümün önüne. Çünkü onu hep yaşamıştım tribündeyken, “Ben o formayı giysem çok koşarım, şöyle mücadele ederim, böyle savaşırım”

YEKTA KURTULUŞ
:ayatollah:

Adam gibi adam.Hem yetenekli hemde Galatasaraylı.5 Tane Hamit eder.Bizimkiler çingene pazarlığı konusunda uzman o bizimkilerden beter çıktı pazarlıkta.

Gücümün bittiği yerde, tuttuğum takımın formasıyla mücadele ettiğimi hissederek koşuyorum. Tribündeki hâlimi getiriyorum gözümün önüne. Çünkü onu hep yaşamıştım tribündeyken, “Ben o formayı giysem çok koşarım, şöyle mücadele ederim, böyle savaşırım”

YEKTA KURTULUŞ
:ayatollah:

Vay vay sahadaki biz...:o

fenere golü var.

Bu takima suan herkesden once yazilmasi gereken isim Yekta'dir. Cok ozverili oynuyor, herseyini veriyor.

bugün oynarsa araya çok kaçacaktır,gol ya da goller atabilir.

gönlüm hep seni ariyoooo neredesin seeen? neredesin seen? neset abimizin sözleriyle seni bu takimda melonun yerinde görmek istiyorum

Geri
Üst Alt