# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

İlk 11 oynamayı hakediyor, ama bir türlü anlamıyorum neden oynamıyor.Yoksa hoca oyuncumu seçiyor? :confused:

Sivas'ta 11'desin. Terim derbi önceleri kendini gösteren adamları süpriz niyetine oynatır genelde, orda da etkili olursa bankosu olur. Ayık ol iyi oyna hadi Yekta'm kurtar bizi Melo'dan.

11 de oynar bugün :ayatollah:

Yekta'nın başarılı olması şart.Önümüzdeki senelerde kadro yapılanması için Yekta sürekli görev alacakmış gibi kendisini hazır tutması lazım.Gelecek sene Yekta ve Yiğit Gökoğlan'dan fazlasıyla yararlanmamız lazım.Ben ikisinden de önemli bir istikrar bekliyorum.İnşallah başarılı olurlar.

Çok iyiydi. Goldeki çabası.. :yenieek:

iyi falan değildi

tamam bi çabayla golü attırdı ama sayı kazandırması görevini yaptığı anlamına gelmez

ilk yarıda hayalet gibiydi

hatta yoktu sahada

ikinci yarı zaten rakip savruklaşınca biraz daha iyi gözüktü

derbide büyük ihtimal melo oynar

iyi falan değildi

tamam bi çabayla golü attırdı ama sayı kazandırması görevini yaptığı anlamına gelmez

ilk yarıda hayalet gibiydi

hatta yoktu sahada

ikinci yarı zaten rakip savruklaşınca biraz daha iyi gözüktü

derbide büyük ihtimal melo oynar
Şakamı bu:SS::SS:

ne yazikki haftaya yerini yine meloya birakacak... fener maci senin hakkin yekta!!!

Maçın başı hariç iyiydi. Hücumda etkili gözükmediği zamanlarda kötü oynuyor demek yanlış olur. Yine de Selçuk-Yekta orta sahası oldukça kırılgan.

selçuk-melo-yekta ortasahası hayal sadece.

ilk yarı iyi olmayabilir ama takım olarak iyi degildik zaten 2. yarı iyiydi. çok iyi paslar ve verkaçlara girdi. 3. goldede kkatkısı var zaten. bu adam kendine bakıyor. bu belli oluyor. iyi veya kötü oynuyor ama fizik olarak saglam.

Geri
Üst Alt