# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Girdikten sonra takım bitik haldeydi, kendisi de açıkcası formda olmayınca katkı sağlayamadı..

n' aptın oğlum bugün?

hele o son dakikada yediğin nane neydi?

Baskı yemeye başladığımızda girdi oyuna. Daha önce girse daha rahat giderdik ileriye.

ilk defa kötü oynadı maça girdiginde bence. ama okadar olur. canı sag olsun.

Selcuktan iyi

Çok kötüydü maalesef ama toparlayacaktır illa ki.

İlk defa oyuna girdikten sonra oyuna etki edemediğini gördük.

Kasımpaşa da oynarken tam bir 10 numara gibi oynuyordu. Yeteneklerine diyebileceğimiz bişi yok zaten.Ancak eleştirileri anlamak biraz zor adam tam oynamaya başladığı zaman sakatlandı.

Kötü oynadı diyonuzda ayağında top tutabilen tek futbolcumuz farkettiniz mi. Oyuna girdi 2-3 kere oyuncuların arasına dalıp çıkmayı başardı. Hele burağa atttığı o güzel pasın aynısından alabilseydi gole gidecekti. Ben şeyde kızdım tam yay çevresinde burak boş önüne atmadı 2 oyuncunun arasına attı. Onuda atabilse zaten ilk 11in vazgeçilmezi olur bilmem anlatabildim mi :lol:

Kötü oynadı diyonuzda ayağında top tutabilen tek futbolcumuz farkettiniz mi. Oyuna girdi 2-3 kere oyuncuların arasına dalıp çıkmayı başardı. Hele burağa atttığı o güzel pasın aynısından alabilseydi gole gidecekti. Ben şeyde kızdım tam yay çevresinde burak boş önüne atmadı 2 oyuncunun arasına attı. Onuda atabilse zaten ilk 11in vazgeçilmezi olur bilmem anlatabildim mi :lol:

Bence transferde daha iyilerini alabiliriz. Yekta iyi bir yedek olur ama.

toure ve drogba transferinden sonra engin veya yektadan biri sol bek oynasın.

yekta sağ kanatta çok etkili oluyordu eboue ile birlikte. ama iki üç maç anca oynayabildiler birlikte o da kısa süreler. yine de çok uyumluydular.

yektada kanat performansı bence daha yüksek. sol bekte deneyebiliriz.

toure ve drogba transferinden sonra engin veya yektadan biri sol bek oynasın.

yekta sağ kanatta çok etkili oluyordu eboue ile birlikte. ama iki üç maç anca oynayabildiler birlikte o da kısa süreler. yine de çok uyumluydular.

yektada kanat performansı bence daha yüksek. sol bekte deneyebiliriz.
Kalede deneyelim.

Sol bekte oynamak o kadar kolay mi sandin. 1 kere Riera'dan defansif anlamda daha yetersiz kalir. Sag ayakli oldugu icin zorlanir, sol ayagi ile iyi orta filan acacagini sanmiyorum. Yekta sol kanatta daha önceleri oynadiginda verimsizdi. Sag kanat ve orta saha bölgelerinde daha etkili.

Geri
Üst Alt