# Yekta Kurtuluş

1234557_10151716032766843_581586993_n.jpg

olay oldukça taze o yüzden duygusallığa diyecek bir lafım yok

ama lütfen başta ekmeğini yediğiniz kurum ile ona gönül veren taraftarları için

ve ayrıca çok sevdiğiniz hocanız içinde

artık o taşıdığınız formanın hakkını verin...

Futbolcularımızın çoğunluğu Terimi sevmiyordu. Çoğu iyi geçinmeye mecburlar, Sneijder, Drogba için bile bu geçerli. Bir kaş göz hareketi bile futbol hayatlarını bitirebilir bazı futbolcularımızın. Terim ile duygusal anlar şovdan ibaret, birlikteliği dosta düşmana göstermek için.

2-3 milyondan asagi para almayan adamlarin hepsinden iyidi, yüregiyle oynadi.

Çok iyi oynadı.Haftaya Selçok yerine oynarsa Selçuk'un çok eksikliğini hissetmeyiz.Selçuk'un da biraz dinlenmesi iyi olur.

Rizespor maçında Amarabat kenarar alınıp, Yekta oyuna girince son dakikaları tek kale oynadık neredeyse. Sezon en iyi maçını oynadık. Sabri, Bruma, Yekta bunlar çok hareket getirdi takıma.

Bu hafta bari forma şansı verilsin şu adama.. Ceyhun-Yekta-Engin-Bruma -Sno(Umut) Drogba

bundan umudu kesmistim ama birde kalabalik ortasahada denemek lazim yeni hoca ile. Ceyhunda akhisara karsi oynarsa sevinirim. Yeni hocamiz genclerle calismayi seven ve onlara forma veren bir isim. Hayirlisi, gerci ceyhun artik futbol icin genc degil ama naparsin

enginde yokmuş kadroda. göster kendini yekta.

kendisine verilen şansları genelde oldukça iyi değerlendirmesine rağmen

bi türlü göze giremedi. şanssızlığı Fatih hoca tarafından transfer edilmemiş olmasıydı.

defalarca yazdım yekta kailteli futbolcudur. heleki şu genel yerli seviyesi göz önüne alındığında,

kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bi futbolcudur.

hakettiği değeri şimdiye kadar göremedi, şimdiden sonra görür inşallah.

Sahada baston ile geziyor doğru.

İşin açıkçası artık bu saatten sonra daha ofansif bir rolde kullanılmalı sağ kanat olur, ofansif orta saha olur. Defansif orta saha için son derece yetersiz bir futbolcu. Zaten öyle ahım şahım bir oyuncuda değil.

bu adam zaten bildigin ofansif oyuncu biz defansif oynatiyoruz. ben yetersiz oldugunu düşünmüyorumda süperde degil tabi. fatih hoca torpillilere yer veriyordu. bu herif iyi oynasa bile.

Senden cok umutluydum nasil olduda bi as takima giremedin Yekta... Allahin izniyle Mancini ile kendini bulur ve bize gercek Yektayi izletirsin

türk oyuncu kalitemiz yerlerde

Golde etkiliydi. İyi başladı sonradan önündeki ve çevresindeki futbolcuların etkisizliğine oda kapıldı.

Valla kaliteli bir adam değil çok net. Ha koşar mücadele eder, arada bir topun üzerinden zıplar falan ama ilk 11'i zorlayacak ne çapı var ne kalitesi. Bide üstüne üstlük uzun süre forma giymeyince form olarak da dip yapıyor doğal olarak.

İyi bir yedek. Tıpkı Gökhan Zan gibi. Ama ilk 11 için yetersiz.

Takımda kalmalı. Devre arası cok sağlam 2 yerli transferi bekliyorum. Emre can için 10 m €uro versinler geliyorsa hemen alsınlar aşırı derecede yetenek yoksunu bir takım olduk.

yav arkadas 1 mac olsun aslarin yoklugunda orta sahayi idare et diyorsun , o da yok

koca sezon parayi al otur asagi

Geri
Üst Alt