# Yekta Kurtuluş

Galatasaray futbol takımı oyuncusu olduğunu unutan arkadaşımızdan fiyasko açıklama: Eksiğimiz çoktu ondan.

hala polat döneminin sezgin kazıklarından birisi olarak takımda beleşe para kazanıp ,yan gelip yatan sözde futbolcu kardeşlerimizden birisi, birde çağlar vardı bunun solbek versiyonu..

Kötü bir yedek. Bizim takımın kalitesine yakışmayacak bir yedek. Selçuk ve Melo cezalı, sakat olduğunda kendisi ile dibe vuruyoruz malesef. Umarım yerine Gökhan İnler tadında bir ortasaha-libero alınır.

Forma rekabeti yaratmayacak yedekte kalmayı mutluluk sayacak oyuncu takımdan gitmeli..Bunun gibi as takımda oynama kendini geliştirme çabası olmayan oyunculardan temizlenmeli yedek kulübesi...17 yaşında altyapıdan oyuncu olsun bu zihniyetteki oyuncular olmasın

yekta kötu gutbolcu degıl maç eksıgı çok ve futbolu unuttu resmen.yavas yavas rotasyona gırecektır.kaliteli bir yedegımız olur.

yekta kötu gutbolcu degıl maç eksıgı çok ve futbolu unuttu resmen.yavas yavas rotasyona gırecektır.kaliteli bir yedegımız olur.

Her zaman hazır olduğunu Çaykur Rizepor maçında yine gösterdi. Galatasaray' da lobi desteği olmayan birkaç futbolcumuzdan biri.

Yorumlara baktımda,

Başta ilk 11 seviyesinde olmadığına daha sonra yedek bile olamayacağına karar verilmiş.Yekta ne ara oynadı da gördünüz bunları?

Takımda rotasyon gibi bir anlayış olmadığı için hiç oynayamadı, cezalı sakatlık durumunda oynamasını bekledik ama orta sahaya Emre Çolak hatta Sabri falan çekildi yine oynatılmadı.Ben formayı alamadı saçmalığına inanmıyorum forma verilmiyor.Sezon içinde lütfedip 1 maç oynatılıyor ve maç temposu olmayan adamdan döktürmesi bekleniyor.

Sporx'e göre 3milyon € bedel biçmişiz, Mancini satılabilir raporunu vermiş..Bir de Rize, Konya ve Bursa'dan gelen tekliflerle ilgileneceği söyleniyor..

Bana göre oynadığı zaman kötü oynamıyor.Ceyhunun yerine Engin veya Yekta gibi topla daha iyi oıynayan biri oynamalı.Kasımpaşadayken süperdi çünkü

Bu Yekta'nin sorunu ne bilmiyorum gercekten.. Yada teknik ekip sorunlu!

FM'de bile rotasyon yapman gerekirken bu adama zilyon tane eksikten sonra yine forma verilmiyorsa oturup düsünmesi lazim. Nispeten kolay maclarda artik 7-8 mac oynamali ki sezon sonunda bi fikrimiz olsun.

Geri
Üst Alt