# Yekta Kurtuluş

Bu Yekta'nin sorunu ne bilmiyorum gercekten.. Yada teknik ekip sorunlu!

FM'de bile rotasyon yapman gerekirken bu adama zilyon tane eksikten sonra yine forma verilmiyorsa oturup düsünmesi lazim. Nispeten kolay maclarda artik 7-8 mac oynamali ki sezon sonunda bi fikrimiz olsun.

ne fikri olacak artık sezon sonuna koca adam oldu gitsin

Kim ne derse desin. Bu adamın başını Fatih Terim yaktı. Yekta forvet arkası, 10 numara pozisyonunda oynayan bir futbolcuydu. Ve bu şekilde dikkatleri üzerine çekmişti Kasımpaşa'da. Sonra ne hikmetse Fatih Terim bu adamdan ön libero yapmaya kalkıştı. Sonuç? Şu anda ne olduğu, ne oynadığı belli olmayan bir Yekta var elimizde.

Bikerede kanatta deneseler keşke. Süratli bir oyuncu. Orta sahadan ziyade kanat oyuncusuna uygun özellikleri var

Kim ne derse desin. Bu adamın başını Fatih Terim yaktı. Yekta forvet arkası, 10 numara pozisyonunda oynayan bir futbolcuydu. Ve bu şekilde dikkatleri üzerine çekmişti Kasımpaşa'da. Sonra ne hikmetse Fatih Terim bu adamdan ön libero yapmaya kalkıştı. Sonuç? Şu anda ne olduğu, ne oynadığı belli olmayan bir Yekta var elimizde.

Bende Kasımpaşa'da forvet arkası oynuyordu diye hatırlıyorum ama Melo formsuz olduğu için geçen sezon başında orta sahada oynatıldı hep ileriye dönük isabetli paslar falan atmıştı sonra yine kulübede unutuldu.Selçuk'la falan dönüşümlü oynatılsaydı şu an belki 2 tane üst düzey orta saha olurdu takımda hem de Selçuk daha diri kalırdı.

3 senede 1 antreman maçında jeneriklik gol atması birşey ifade etmiyor o kadar formsuz selçuk'u kesemiyor cezalıykende berbat oynadı zaten çok umutluydum gerçekten yetenekli bir çocuk ama olmuyor okay alınmalı

3 senede 1 antreman maçında jeneriklik gol atması birşey ifade etmiyor o kadar formsuz selçuk'u kesemiyor cezalıykende berbat oynadı zaten çok umutluydum gerçekten yetenekli bir çocuk ama olmuyor okay alınmalı

Vallah Baris Okan da o kadar para etmez kusura bakma. Kayseri simdi en az 3 milyon ister ona. Bence o parayi asla etmez.

Selçuk'u kesemiyor mu yoksa oynatılmıyor mu ? Selçuk da Burak gibi oynatılıyor ilk 11 de form tutar diye ama olmuyor işte.

yekta selcugun yerini alamaz zaten cünkü ofansif orta saha oyuncusu yani 10 numara gibi oynamali

bizdeki en iyi macini da o mevkide yapmisti zaten

örnegin gecenki macta emre c. yerine yekte girebilirdi ama mancini takimi tanimiyor, sanirim tugay da hic oyuncular hakkinda bilgi vermiyor kendisine

ceyhun oynuyorsa yekta haylı haylı oynar.ve daha basarılı olur.bizim gibi hedeflerı olan klubun ıhtıyaclarını karsılamaz ama.

Su haliyle bile anadolu kulubunden almak istesek 5 milyon euro isterlerdi, biz satariz 238 bin dolara.

..... tupcusu

Yeter artık oynamalı. Çaykur Rizespor maçında çatır çatır oynadı. Son maçta golü bile var. Oyuna girse hiç yedek kalmamış gibi oynuyor.

sneijder yokken forvet arkasında rahat oynar.ne de olsa asıl yeri.hem emre çolak gibi saçmalamaz da...orda rahat eder yekta

iyide oynatmiyorlar haci. sence ceyhun dahami iyidir. yanliş tercihler yapiliyor. forvet arkasiydi bu adam. ön libero oldu sinyorun elinde. birde kendi aldirmadi diye oynatmiyordu. mancini tanimiyordur bile. tugayi severim ama bunlari söylemiyormu. bu herif emreden sabriden ceyhundan dahami beter.

Terim oynatsaydı Mancini de oynatırdı. Yeni gelen antrenörler eski şablonları kolay kolay değiştirmek istemiyorlar. Yanlış bile olsa. Futbol dünyasında isim yapacaksın. Daha iyileri olduğu halde süper ligde ona yakın hep aynı Teknik adamları görüyoruz. Yoksa Yekta Ceyhun, Aydın, Amrabat' la top diye oynar.

Yanlış hatırlamıyorsam 4,75 yada 3,75 mn € Çok delikanlı bir çocuk Cok iyi Galatasaraylı ama geldiğinden beri Müzmin yedek

Yekta Real maçının kadrosunda yok Allah aşkına ne yapması lazım bu adamın kadroya girmesi için 5 m pas atamayan ceyhun her maç 18 de bide oyuna giriyor aklıma Kocaman <3 Selçuk şahin geliyor valla

Geri
Üst Alt