# Yekta Kurtuluş

Yedek olarak duran ve para eden 2 tane yerli oyuncumuz var Biri yekta diğeri engin

gitmesin rotasyona girsin. önce öbürleri gitsin. dogru dürüst yerli yok. onu gönderip öbürleri durursa vah bize vah.

Aynen, Yekta'dan önce gitmesi gereken dolu adam var. Ama bu adamı da hiç oynatmıyorlar, en formda diyebileceğimiz dönemde bile formsuz Melo'nun, Selçuk'un arkasında bırakıldı hep. Özgüveni de azalmıştır muhtemelen.

Bu adam bir maçta sağ açık oynamıştı, çokda iyi oynamıştı 45.dakikada çıkarmıştı hoca sonrada orada oynamadı. Maçı hatırlamıyorum ama durup dururken sahanın en iyisini çıkarıp Eboue'yi sokmuştu.

Yekta da bence bizim takım için yeterli bir oyuncu değil ama gitmesi gereken o kadar adam varken, onların yerine Yekta gönderilirse ağır laflar ederim.

Gerçekten Aydın yerine sağ kanata koy bu adamı 10 katı daha iyi oynar, Aydın dan yavaş olmasına rağmen.

Cozemedigim oyunculardan biri Yekta.

Ilk alindiginda cok umitliydim, bir sure yedek kaldi.

Bir -iki macta firsat buldu, Onda da cok iyi oynuyordu ki sakatlandi.

Uzun sure sonra sakatligi gecti ama ne Fatih ne Mancini sure vermeyi dusunmuyor gibi.

Halbuki oynadiginda iyi gorunuyor, ustuste birkac mac oynasa yine tempo kazanir gibi geliyor bana.

Ya topsuz oyunda istenilenleri yapmiyor ya antrenmanlarda cok kotu. Anlayamadim.

Aydın, Umut falan sağ açık oynayacağına Yekta oynasa gerçi önceki td ler sayesinde ön libero oldu adam Mancini'de öyle sanıyordur.

neden oynattilar bilmiyorum, sahada gezindi

Bugün beğenmedim çok sıradan ve çok pas hatasıyla oynadı..Ama seyrirciler stattta alkışladı

melo yerine yekta defansif oynatıldı daha ofansif bir görev verilmeli bu arkadaşa.

Bu adam bir maçta sağ açık oynamıştı, çokda iyi oynamıştı 45.dakikada çıkarmıştı hoca sonrada orada oynamadı. Maçı hatırlamıyorum ama durup dururken sahanın en iyisini çıkarıp Eboue'yi sokmuştu.

deplasmandaki kayseri macinimi diyon sakatlanmisti hani. ama cok iyi oynadiydi o mac

Yekta bir defada Trabzonspor maçında sakatlanmıştı. Topa gelişine vurayım derken ayağı gitmişti 2 sene evvel. Şanssız çocuk.

Ben hala kalmasından yanayım.Bence FB hariç her takımda rahatlıkla 11'e girer.Tıpkı Kazım ve Ermanda yaptığımız hatayı yapmamalıyız.

Kazım ve Erman'da yaptığımız hata?

Yekta'nın Galatasaraylılığı dışında elle tutulur bir yanı yok.

Aydın'ın yerine Kazım veya Erman'ı düşün.Özellikle Hamitte yokken Kanatta ciddi eksiklik çekiyoruz.Özellikle Kazım olsa idi ki 250 bin gibi fiyata sattık.Kazım kendini biraz daha futbola verse belkide hala Milli takımdaydı.Ayrıca Yekta bana göre biraz daha ofansif oynasa daha etkili olur.

BbOT5LzIQAAQXcm.jpg:large
yektanın oğlu rüzgar çok tatlı la,bugün de doğum günüymüş yektanın..

Bu takımda her zaman forma bulabilecek bir adam...Forma verildiği maçların hepsinde iyi oynamıştır ve çevresinde ki oyuncuları da oynatmıştır...

Mesela son Elazığ maçı...Selçuk'un dirildiği maç..

Ama niye bilmiyorum bir türlü hakettiği değeri görmüyor...Emre,Engin veya Ceyhun'a verilen şans sezon başında Yekta'ya verilse inanın Selçuk başlarda vasat değil o 2 sene önceki muhteşem topunu oynardı..Çok iyi pas dağıtıyor , oyunu iyi rahatlatıyor ve çok yetenekli..

Mancini umarım takasda göndermeyip ondan faydalanır.

Yaşı da henüz 28 (hani bu kulüpte 30'a kadar yol var tüm oyuncular gördüğümüz gibi) , çok cesur ve çok iyi de bir Galatasaraylı (Kasımpaşada oynar iken Galatasaray kombinesi vardı ve şuan da ailesinin tüm üyelerine kombine alıyor)

Geri
Üst Alt