# Yekta Kurtuluş

aydın, sabri, emre çolak gibi adamların hiç kiralanması, satılması gündeme gelmezken yekta, bruma gibi oyuncuların kiralanması, satılması veya en azından gündeme gelmesi nasıl iş anlayamadım..

şu halde selçuktan çok daha iyi ve bence selçuğun yerine oynamalı melo ile birlikte

şu adamı kayseriden almaya kalksak yemin ediyorum kapıyı 10m eurodan açarlar. 7 den aşağıyada vermezler. bu adamı kiraya falan verirsek ciddi anlamda saflık yapmış oluruz

Selçuk'un kendine gelmesi için belki bikaç maç kesik yemesi iyi olabilir şuanki haliyle Yekta kesinlikle daha hazır ve formda...

Dünkü maçta çok beğendim.İlk yarının en iyilerindendi.Orta saha rotasyonumuzun dar olduğunu düşünürsek satılması çok mantıksız olur.

bu sene oynadigi her macta cok iyiydi, bazi ozelliklerini gelistirmis, belli ki calisiyor. topu iyi sakliyor, sogukkanli, adam da gecebiliyor ve dikine oynuyor. cok begendim

su haliyle eskisehirde olsa en az 8 milyon euro :)

İlk 18'e, 12 yerli oyuncu yazmak zorunda olduğumuz bir zamanda, Yekta'yı mutlaka kadromuzda tutmalıyız.

ek iş olarak servis şoförlüğü yapıyor :D kampta tüm takım arkadaşlarını 3-4lü gruplar halinde golf arabasıyla otelden antrenman sahasına taşımış

Çeptalk

TSye transferi iptal olmuş

sebep istediği astronomik ücretmiş.Yıllık 1.250milyon maç başı 15 bin

Yekta Galatasaraydan ayrılmamak için direndi.

Galatasarayda yıllık 500 Bin Euro'ya oynayan Yekta Kurtuluş Trabzonspor'un öncelikle teklif ettiği 900 bin Euro'ya hayır dedi.

1 Milyon Euro talep eden Yekta'nın isteği Trabzon yönetimi tarafından onaylandı, Yekta bu onayın ardından isteğini 1,25 Milyon Euro'ya çıkarttı.

Yektanın menajeri Engin Kırkpınar : "Oyuncu takımdan ayrılmak istemiyor, paranın Yekta için önemi yok.Trabzonspor 2 katını teklif etti, Yekta Galatasaray'ı bırakmak istemediği için teklifleri sürekli bulandırdı.Oyuncu Galatasarayda kalmak istiyor."

son hazırlık maçında celtic maçıydı sanırım oldukça iyi oynadı yekta şu ucube yabancı sınırlaması kuralı kalkana dek takımda kalması faydalı olabilir

Yekta iyi adamdir, severim saglam alternatif.

Üst üste 3 maç iyi oyna be adam. Devamlılık diye bişey yok.

Bir tane olumlu hareketi yok desem abartmış olmam sanırım berbat oynadı bu adam böyle işte güvenip ilk 11 e koyamazsın.

Geri
Üst Alt