Yekta Kurtuluş'un Sözleşmesi Uzatıldı!

Yekta gecen sezon oynadıgı hemen her macta elinden geleni yaptı. Kadroda tutulması gereken bir oyuncuydu, cok doğru bir hamle oldu.

%100 zam yapildi. 500 bin euro aliyordu!

arkadas anlamiyorum yaslandikca neden para artar, bunlar sarap mi ki

Fazla para veriyoruz herkese ama nasil olsa ben odemiyorum.Sozlesmeyi yapanlar dusunsun.Hayirli olsun

paralari sokaka dökmeye devam, yekta kötü hayir ama oda bu parayi haketmiyor digerleri gibi. bizim yönetim ant icmis heralde her futbolcuyla sözlesmeye kazikli bir sekilde uzatmaya, kim götürüyorsa su aralar yöneticilerden iyi götürüyor.

geçen sene koşmuyorlardı oyuncular. başkan bu sene bunları it gibi koşturacak :)

Doğru karar geçen sezon iyi katkı vermişti

tapatalk

iyi olmus, yedek olarak cok iyi bir alternatif yekta

3 senedir üst üste tek başımıza cl'ye gitmemize rağmen beli doğrultamadık bu sözleşmelerle çok değil bir iki sene cl gitmeyelim enkaza döner kulüp

Bugün yekta Anadolu takımına gitse 1 milyondan aşağı almaz para çok değil az da değil tam olması gerektiği kadar rotasyon için mükemmel bbir hamle hem de karakterli adam.

Bu paralari haketmiyor.Gecen sezon bir cok macda kendisine güvenim sonsuz olmasina ragmen cok sinir oluyordum.

Sneijder'e de çakalım bi 2019'a kadar kontrat.

eğer chelsea maçı olmasa şu an belkide bir anadolu kulübündeydi o maçla beraber oynamaya başladı ama ben beğeniyorum melo yokken oynar teknik olmasada çok koşan ve basit oynayan oyuncuları severim

Geri
Üst Alt