#YellowFriday'dan Sonra #GreyFriday

Agustos da Türkiye ye geliyorum.

Dursun döneminde hic birsey almadim, sadece Muslera formasi hediye geldi annemlerden.

3 sene boyunca hic birsey almamamin acisini cikarmayi düsünüyorum bu yaz bol bol store dan alisveris yaparak.

Dursun döneminde hic birsey almadim, sadece Muslera formasi hediye geldi annemlerden.

3 sene boyunca hic birsey almamamin acisini cikarmayi düsünüyorum bu yaz bol bol store dan alisveris yaparak.

sundan bi tane al

59a6838e2b3a7ec9ed000001.jpeg

#DursunaTepikFriday yapsalar daha güzel olurdu

aptalca bir isim bulmuşlar. bu kulübün ve taraftarın renkleri bellidir. yellow yaptın destekledik greyde neymiş.

mustafa cengiz kendini ön plana çıkarmayı seven bir adam. bizi dursundan kurtardığı için bir şey demiyoruz ama böyle gitmeye devam ederse sıkıntı yaşar.

Al reyiz. Zaten 100 Euro’ya 8 ürün alırsın forma dahil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç forması neden satışa sunulmadı? Taraftar forması dandik duruyor genelde

Sanırım bu sene hayatımda ilk defa deplasman forması alacağım.

grey muhabbetini twitterdan gstv ye taraftar önerdi cengo baskan kendısı uydurmadı.üstelik galatasarayımızın düşman işgalinden kurtulmasını simgeleyen bu rengin birseferlik bu sekılde kullanılmasında sakınca yok.

Al reyiz. Zaten 100 Euro’ya 8 ürün alırsın forma dahil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Euro iyice basini aldi gitti vallah. Su passolig sacmaligi fazla ugrastirmazsa gelmisken bir maca da giderim.

Lig 10 Agustos da basliyormus ben 2 gün sonra geliyorum.

Evet yeni sezon parcalisi cok guzel benim de 4 yildizli formam yok ama siyah formam da yok siyah mi alinir parcali mi ne dersiniz

Evet yeni sezon parcalisi cok guzel benim de 4 yildizli formam yok ama siyah formam da yok siyah mi alinir parcali mi ne dersiniz
Parçalı formam cumartesi günü kargo yoluyla elime ulaştı. Ben parçalıyı kesin al derim çünkü son yıllarda yapılmış en kaliteli üstte en güzel duran formamız diye düşünüyorum sevgili moderatörüm. (ki son üç sezon bu yeni forma dahil bütün parçalı formaları aldım) Sonrasında deplasman forması çıktığında durumun olursa onuda alırsın. :cimbom:

Ben şampiyonluk t-shirtleri artı atkı ve polo yaka t-shirtle desteğe devam etmeyi düşünüyorum açıkçası. Deplasman formasıda umduğum gibi çıkarsa ondan da çakılır bir tane :cool:

Geri
Üst Alt