Yendik yine yeneceğiz...

Cevap: Yendik yine yeneceğiz...

Mourinho olmasa Real ne yazık ki Barcelona ile baş edebilecek kalitede değil. Umarım Cl'de daha gollü ve zevkli maçlar olur.

messi bugune kadar mourinho takımlarına ne göstermiş bi söylesene,bilelim bizde?

fc_barcelona_5_0_real_madrid_by_hamzamorocco1-d341tct.jpg

2 asisst yapmisti yanlis hatirlamiyorsam ;)

golu yokmus :D

fc_barcelona_5_0_real_madrid_by_hamzamorocco1-d341tct.jpg

3 asisst yapmisti yanlis hatirlamiyorsam ;)

5-0lık macı mounun sıstemı nedenıyle dısında tutmustum farkındaysan.o macta mı yaptı 3 asist bilmiyorum,hatırlamıyorum. mou nın muhtesem barca taktıgıne yıllardır ne yaptı onu soruyorum.

resim koyuncada etkilenmiyorum ya da messinin mou takımlarına etkisizligini örtmüyor.

5-0lık macı mounun sıstemı nedenıyle dısında tutmustum farkındaysan.o macta mı yaptı 3 asist bilmiyorum,hatırlamıyorum. mou nın muhtesem barca taktıgıne yıllardır ne yaptı onu soruyorum.

resim koyuncada etkilenmiyorum ya da messinin mou takımlarına etkisizligini örtmüyor.

yillardir ?

2 interle 3de madrid karsisina cikti mourinho messinin

3 asisst bir golu var devamida gelir merak etme ;)

yillardir ?

2 interle 3de madrid karsisina cikti mourinho messinin

3 asisst bir golu var devamida gelir merak etme ;)

gol penaltıdan,sidik yarıstırma modunda ya da messi yi eleştirmiyorum,messi dünyanın en ıyı futbolcusu.sen ya sorumu anlayamadın ya da anlamak istemiyorsun.

5 macta gol penaltıdan.kı o oncekı chelsea eslesmelerınde süre aldı mı hatırlamıyrum.5-0 lık macı MOURINHO NUN BARCA TAKTIGINI UYGULAMADIGI için dısarda bırakmıstım farkındaysan.

mou nun barca sistemi içindeki messi etkisizliğinden bahsedıyrm,sen bana hala baska yerlerden ornek vermekte kararlısın.mou nun bu sistemi içinde degerledırme yapmamakta ısrar edyorsun

gol penaltıdan,sidik yarıstırma modunda ya da messi yi eleştirmiyorum,messi dünyanın en ıyı futbolcusu.sen ya sorumu anlayamadın ya da anlamak istemiyorsun.

5 macta gol penaltıdan.kı o oncekı chelsea eslesmelerınde soru aldı mı hatırlamıyrum.5-0 lık macı MOURINHO NUN BARCA TAKTIGINI UYGULAMADIGI için dısarda bırakmıstım farkındaysan.

mou nun sistemi içindeki messi etkisizliğinden bahsedıyrm,sen bana hala baska yerlerden ornek vermekte kararlısın.mou nun bu sistemi içinde degerledırme yapmamakta ısrar edyorsun

ok mou is the king anlastik ?

bu konun basligi da, bu basligi atan da efsane olur.Yillar sonra "forumda biri vardi, öptük yine öpecegiz diye bir konu acti ardindan da kendisi cok ama cok fena öpüldü, hatta beteri oldu :D" deriz, demedi demeyin;)

Şampiyonlar Ligi meydanı Real Madrid ile Milan ın er meydanıdır . Barca ve Manu gibilerin borusu ötmez orda . Cl de yine Madrid koycak :D

Manisa'yi seneye de yenecegiz evet

Geri
Üst Alt