GSC Haber Yener İnce, Emre Kaplan'ın Yalan Haber Yaptığını Açıkladı

Ulan sağ bek oynayamaz teşhisi mi olur , öyle saçmalık mı olur

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaplan degil

1769083443209.webp

İyiki dovmusler bunu ama yine akillanmamis

Yener İnce: "Bugün sosyal medyada yer alan “Galatasaray sağlık heyeti, Wilfried Singo için bundan sonraki kariyeri boyunca sağ bek oynayamayacağı teşhisini koydu.” ifadeleri gerçeği yansıtmamakla birlikte tarafımca böyle bir açıklama olmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."
Oğlum millî takım dahil yıllarca Galatasaray’ın ve bir çok spor kurumunun hekimliğini yapmış sayısız ameliyata imza atmış bir adam böyle salak bir açıklama yapabilir mi ya bu muhabirleri var ya götünden tavana asmak lazım

Galatasaray sağlık heyeti, Emre Kaplan'ın hayatı boyunca kolpa sıkacağı teşhisini koydu.

Sağ bek olur ama depar atamaz hastalığı yok mu la Singoda yanlış teşhis:dd

Hayatımda bu kadar kolpa bir haber duymamıştım. Herhalde bundan sonra da duymam. Hangi doktorun bir oyuncu için x mevkide oynayamaz diye raporu vardır vallahi kolpada 1 numaraya yerleşti haber.

Ulan sağ bek oynayamaz teşhisi mi olur , öyle saçmalık mı olur

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye ya, halı sahada sakatlanan kişiyi kaleye gecirirdik biz. Kosamaz diye. Emrede öyle düşünmüş sonucta

Sağ bek olmama hastalığına yakalanmış geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun

Bu habere inanmak ayri bir aptallik. stoper depar atmiyormu sanki. Depar atamiyor diye sag bekte oyniyamakcsa o topcunun kariyeri bitmistir.

Bir insanın kurgularının haber olarak halka arz edilmesi kabullenilemeyecek bir durumdur. Bu insanları galeyana getirmek demektir.

Bu tipler bir kaç tane de arkadaşı var bunun çalıştığı kurumun ismini kullanarak kendini otorite sayıyor... yaptığı soytarılıkları da millet kurum personeli diye gerçek sanıyor... Bu tiplerin haber kaynakları ancak sosyal medyada dolanan haber yaptığını düşündükleri adamlar...

Acaba bilerek mi Emre kaplan'a bu servis edildi, kimin içeriden sızıntı yaptığını bulmak için. Sanmıyorum ama bizimkilerde o akıl olduğunu :asd:

Bir insan neden böyle bir yalan haber yapma gereği duyar ki haber içeriğide bir o kadar saçma

Ama sol bek oynayabilirmiş.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-Hoş geldiniz şikayetiniz nedir?
+Hocam bir haftadır sağ bekte ileri çıkmakta zorlanıyorum, bindiremiyorum. Ne bileyim böyle köşe gönderinin orada battaniyeyi üzerime çekip kıvrılasım geliyor; savunma kısmında yine sağ bekte uykum geliyor, böööyyle hareket edesim gelmiyor, karşı kanadı kovalayasım gelmiyor.
-Anladım, sağ bek oynayamaz hastalığına yakalanmışsınız. Şunları kullanın 1 hafta sonra kontrole gelin. Salagen sizi sağ bekte kendinize getirecektir.

7AA9E47E-D764-41A1-8876-A3F3ED0F69BC.webp476FFDF1-B791-40A6-A238-823F7B56DE7F.webp

Geri
Üst Alt