Yener İnce, Mauro Icardi'nin Ameliyat Tarihini Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Yener İnce: "Mauro Icardi'nin ameliyatının Arjantin'de pazartesi günü yapılmasını kararlaştırdık."

Yener İnce: “Mauro'nun sakatlığının olduğu ilk günden itibaren bir planlama var. 3 haftalık süreci ön hazırlıkla geçirecekti. Sonra ameliyat ile ilgili karar verecekti. Hazırlık sürecini orada geçirdik. Mauro'ya isterse İstanbul'da isterse dünyanın herhangi bir yerinde bu ameliyatı yapabileceğimizi söyledik. Burada olmak istediğini söyledi ama ailesel sebepler ve sosyal sebepler nedeniyle rehabilitasyon sürecini Arjantin'de geçirmesini istedik.”

Yener İnce: "Ismail Jakobs AZ Alkmaar maçında bizimle olacak. Kaan Ayhan'ın tedavisine devam edilecek. Onların dışında umarım bir sakatlık yaşamadan maçı kazanarak İstanbul'a döneriz."

Jakobs bizimle olacak derken tribünde mi olacak yoksa sahada mi?

İsmail için çok sevindim ama icardi neden illa Arjantin diye diretmis anlamadim

Avrupada bilindik bir yerde yapılmasını tercih ederdim. Umarım takip edilir ameliyat ve iyileşme süreci sezon başı kampına fit olarak hazır olması gerekiyor.

İsmail için çok sevindim ama icardi neden illa Arjantin diye diretmis anlamadim
Yener İnce: “Mauro'ya isterse İstanbul'da isterse dünyanın herhangi bir yerinde bu ameliyatı yapabileceğimizi söyledik. Burada olmak istediğini söyledi ama ailesel sebepler ve sosyal sebepler nedeniyle rehabilitasyon sürecini Arjantin'de geçirmesini istedik.”

Çok sıkıntılı ameliyat zaten sonrasında bir süre yürüyemeyecekti, ödemin gitmesini beklediler hallolmuş demek ki.
İyileş ve tahtına geri dön king

Yener İnce: "Mauro Icardi'nin ameliyatının Arjantin'de pazartesi günü yapılmasını kararlaştırdık."

Yener İnce: "Ismail Jakobs AZ Alkmaar maçında bizimle olacak. Kaan Ayhan'ın tedavisine devam edilecek."
İcardi'nin tedavi sürecini TR'de geçirmesini isterdim ama gerek kızları, gerek boşanma işleri vb. bunu mümkün kılmadı demek ki. Jakobs'un sakatlığı geçmiş mi? Erken oynatıp riske atılmamalı.

Yener Hocam sen de zoomla falan izlersen ameliyatı iyi olacak. Luyindama'dan sonra içim çekiliyor valla bu konularda. Koskoca oğlanı Takoz Recep'e çevirdiler kitapsızlar.

Yener İnce: “Mauro'ya isterse İstanbul'da isterse dünyanın herhangi bir yerinde bu ameliyatı yapabileceğimizi söyledik. Burada olmak istediğini söyledi ama ailesel sebepler ve sosyal sebepler nedeniyle rehabilitasyon sürecini Arjantin'de geçirmesini istedik.”
Adamın zaten bütün ailesel ve sosyal sorunları Arjantin’de değil mi? İstanbul’da yaşanan hiçbir sorun yok Arjantin’e kadar göndermenin mantığı ne anlamadım. Çocukları için mi acaba.

İcardi'nin tedavi sürecini TR'de geçirmesini isterdim ama gerek kızları, gerek boşanma işleri vb. bunu mümkün kılmadı demek ki. Jakobs'un sakatlığı geçmiş mi? Erken oynatıp riske atılmamalı.
Kadroda olacak dedi ama hoca yedekte mi 11'de başlatır mı bilmiyorum

O kevase ,görün bakın günün sonunda yine icardiye dönecek, bizim saf aşık ta yine affedecek

Ameliyatı yener hocamı yapacak acaba

Kısaca çocukları için Arjantin'de olsun demiş.

Mauro'ya isterse İstanbul'da isterse dünyanın herhangi bir yerinde bu ameliyatı yapabileceğimizi söyledik. Burada olmak istediğini söyledi ama ailesel sebepler ve sosyal sebepler nedeniyle rehabilitasyon sürecini Arjantin'de geçirmesini istedik.”

Ameliyatı yener ince yapacak işte.

Geri
Üst Alt