GSC Haber Yener İnce: "Rotasyon için çok dar oyuncu grubumuz var"

Lemina nin ligte olması cok daha önemli fakat
Jacobs gibi isine saygisi olmayanlari iğneyle filan oynamaya zorlamak lazim
Jakobs'un isine saygisi olmadigi kolpa onu gecelim. Gecen sezondan hatirlarsan onun hassas bir sakatligi var ve bu belirli zamanlarda geri geliyor, Barca'daki Christensen'de de vardi bu ayni problem.

Zaten zorla oynatirlar ondan sonra en az 1 ay sahalara donemez gibi gozukuyor suan. Eren olsa cokta problem olmazdi ama o da yok yilbasina kadar.

Bizim ayrica Lemina'nin bolgesinde oynayabilecek bir oyuncu almamiz lazimdi, Lemina ile tam randimanli bir sekilde 40-50 mac oynanmayacagini daha sezon basinda soylemistim cunku genc oyuncu da degil artik ayrica fazla nazli mi ne, agir kaslarindan dolayi mi problem oluyor baska sebeplerden oturu mu bilmiyorum ama oraya mesela Onyedika tarzi birini almamiz lazim devre arasinda cunku Lemina'nin takimda muadili hic yok.

Lemina yokken anadolu takımlarına bile zorlanıyoruz. Bir puanı verseler de önümüze baksak.
önümüz

1765186943644.webp

hepsini anlarımda lemina yı anlamıyorum bir türlü

herif ingiltere de full düzenli oynamıyor muydu arkadaş ya

Ugurcan
Sallai
Singo
Sanchez
Kaan
Abdulkerim
Eren
Jacops
Kazimcan
Torreira
Lemina
Sara
Ilkay
Berkan
Yunus
Sane
Baris
Osimhen
Icardi

Dar kadro veya acilen transferler ile bir cözüm bulalim fikirlerini bir kenara birakmak lazim bence

Oyuncular neden ayni dönem de sakatlandilar bunu sorgulamak lazim

Bunun sebebi de liverpool macindan sonra hic bir sekilde rotasyon yapmadik,yapmayinca oyuncular sakatlandilar ve bir nevi kendileri rotasyon yapmaya basladilar

Ilkay ve osimhen bile iki mactir sakat sakat oynuyorlar

Ekstra bir orta saha alternatifi veya kanat alternatifi tabiki olabilir kontenjan da acik ama iki oyuncu ile büyük bir degisim olmaz,öncelik rotasyon olmali devre arasindan sonra

Jakobs ayagi kopsa dahi oynasin sakatlanirsa sakatlansin bize ne

Milli takimlar bizi düsünmüyor ozaman biz de onlari düsünmeyelim

Hocanın oyunu zaten oyuncuları çok yıpratan bir oyun bir de sağ olsun üstüne rotasyon yapmayınca bu sakatlık süreçlerinin yaşanması çok normal.

Sezonun en yoğun 3 ayını 14 kişi ile oynadık. 18 bile değil 14 kişi... Avrupa zaten Union maçında gitti de bari ligi salmasak.

Niye kendi çıkamamış Mr. Bahane de doktoru göndermiş.

Geri
Üst Alt