Yeni Açacağımız Oto Yıkama için İsim Önerileri...İsim Bulunmuştur

Güven Soytürk

★★★★
Aslan Üye
Arkadaşlar kısmet olursa kardeşim için bir oto yıkama açacağız. İstanbul, Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'ndeki bu yer için isim arıyoruz. Bazı forumlarda baktım ama tam anlamıyla içimize sinen bir isim olmadı. Sizlerin önerisi varsa bekliyorum

Oto Yikama Canavari

tasmanian-devil-taz-floor-mats1.jpg

hayırlı olsun renkdas

güzergahim üzerindeymis,kaplumbagamı getiririm belki

Ho. Gsclilere ucretsiz sanırım.

Arkadaşlar kısmet olursa kardeşim için bir oto yıkama açacağız. İstanbul, Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'ndeki bu yer için isim arıyoruz. Bazı forumlarda baktım ama tam anlamıyla içimize sinen bir isim olmadı. Sizlerin önerisi varsa bekliyorum

Hayırlı olsun. İş yeri sadece yıkama üzerine mi yoksa hem yıkama hem detay üzerine mi olacak?

Bu arada oto yıkamayı fırçasız yıkama ve çift kova yöntemiyle yaparsınız umarım. Bu konuda ürün ya da makina hakkında bilgi, fikir almak istersen yardımcı olabilirim. Bu konuda o aradığın kişi benim.:hat:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. İş yeri sadece yıkama üzerine mi yoksa hem yıkama hem detay üzerine mi olacak?

Bu arada oto yıkamayı fırçasız yıkama ve çift kova yöntemiyle yaparsınız umarım. Bu konuda ürün ya da makina hakkında bilgi, fikir almak istersen yardımcı olabilirim. Bu konuda o aradığın kişi benim.:hat:

Şimdilik çok detay işine girmeyeceğiz, ama ilerisi için düşünüyoruz geliştirmeyi. Fikrini alırız yakın zamanda Eray abi.

Hayırlı olsun tekrar. İsim içinse hemen aklıma ilk olarak Gündoğdu soyadınızdan GND Oto Yıkama geldi.:D

Hayırlı olsun.

Lavman Yıkama
"İçinizi dışınızı tertemiz yaparız"

Geri
Üst Alt