Yeni Antrenörümüz Gulinelli Oldu !

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Galatasaray FXTCR , Gulinelli ile Anlaştı

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı 2014 – 2015 sezonu için İtalyan antrenör Flavio Gulinelli ile anlaştı.

Kariyerinde Avrupa kupaları, İtalya şampiyonlukları gibi önemli başarılar bulunduran Baş Antrenör Gulinelli, Türkiye’de daha önce Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın baş antrenörlüğünü üstlenmişti.

Gulinelli’nin imza töreni, Slovakya Milli Takımı’ndaki görevi sebebiyle, ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek.

Flavio Gulinelli’ye, Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörlüğü görevinde başarılar dileriz.

Başlık tamamen " ben küfür istiyorum anamı sevmiyorum " diyor

leg_cuneo_gulinelli_or.jpg

Hayırlı olsun.

Bekledik bunu çok bekledik!

Ben futbol olmadığını anladım zaten, siz nasıl öyle sandınız :D

Şuan voleybolda bayanlarda 4 takımında hocası italyan. italyan hoca çılgınlığı devam ediyor resmen.Zamanında Halkbank'da da görev almış birisi. Kariyeri iyi ama bakalım bizde neler yapabilecek? Bu sene erkek takımı daha iyi geçtiğimiz yıla göre. Ama Halkbank Sokolov'u falan aldı. O yüzden şampiyonluk şansımız yok.

B_e59097885c25b33507537729c93491e1.jpg

Flavio Gulinelli'nin İmza Töreni Gerçekleşti

Galatasaray FXTCR'nin daha önce anlaşmaya vardığı, kariyerinde Avrupa kupaları, İtalya şampiyonlukları gibi önemli başarılar bulunduran Baş Antrenör Flavio Gulinelli'nin imza töreni bugün gerçekleşti.

Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Medya Center'da gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Direktörü Levent Akın ve Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık hazır bulundular.

Transferle ilgili konuşan Kulüp Direktörü Levent Akın, ''Hocamız Türkiye'de de takım çalıştıran çok kariyerli bir hoca. Bu sene bizimle çalışacak. Birçok şampiyonluklara ve önemli başarılara imza atmış biri. En büyük özelliği de alt yapıdan oyuncu kazandırması. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Galatasaray FXTCR Menajeri Sinan Cem Tanık ise, ''Kariyeri açısından kimsenin kafasında soru işareti bırakmayacak bir hoca. Bizim için en büyük özelliği hocamızın Türkiye'yi tanıması. Hırsı, motivasyonu çok kuvvetli ve en büyük özelliği de tecrubeli oyuncularla beraber gençlere önem vermesi. Sporcular üzerinde çok büyük emeği geçeceğini düşünüyorum ve hocamızla sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağımızı umuyorum'' şeklinde konuştu.

Flavio Gulinelli ise transferi hakkında, ''Sporda geçmişin değil geleceğin önemi olduğunu düşünüyorum. Geçmişimiz bize sadece motivasyon kazandırabilir. Önemli olan sezon sonu getireceğimiz kupalar ve şampiyonluklardır. Galatasaray FXTCR'nin yeni sezonda son topa kadar savaşacağının, en azami şekilde oyun sergileyeceğinin ve bunun için elimizden gelen herşeyi yapacağımızın sözünü taraftarımıza ve camiamıza veriyorum'' ifadelerini kullandı.

B_08a28df2cfe1882305a4c76ba869d332.jpg

bende diyorum gunileli kim yaw :asd2: ulan boyle konu hoplatilirmi bro

Angolasakson mu

Geri
Üst Alt