Yeni Askerlik Sistemi Açıklandı

Oral Sevmez

FB Katıl Üyesi
Hocaların Hocası
5c822de367b0a91f14cc83a6-1.jpg

Şu an için bedel : 31 bin TL

Moderatör tarafında düzenlendi:
herkes için 6 ay oldu. isteğe bağlı olarak 6.aydan sonra maaş alma karşılığında bir 6 ay daha yapabiliyorsunuz. yapmak istemezseniz 6.aydan sonra terhis oluyorsunuz.

Benim grafikten anladığım her lisans mezunu yedek subay olabiliyor ve 2 ay zorunlu yapıyor sadece askerliği. Herkese 6 aylık bir durum yok sanırım.

Normal askerlik kac aydi ki onceden?

Dusure dusure 6 aya düşürdüler o da yetmedi iyice çorba yapmislar zimbaci Şenol hocamdan yardım istiyoruz açıkladı bize,eskiden askerden soğutmak suçtu şimdi bunu bizatihi devlet yapıyor şaka gibi

Benim grafikten anladığım her lisans mezunu yedek subay olabiliyor ve 2 ay zorunlu yapıyor sadece askerliği. Herkese 6 aylık bir durum yok sanırım.

benim anladığım isterse er olup 1+5 yapıp terhis olabiliyor yada 2+10 astsubay yada subay olabiliyor. bedelli nin bir anlamı kalmaz o zaman 2 ay yap çek git.

Fiyatı açıklıyorum 31 bin küsür lira + 1 ay askerlik.

Askerliğin cılkı çıktı. Askere giden adam vatan millet diye gitmiyor zaten artık.
şu son 5 senede çorba yaptılar.

krdsm

şimdi 1 ay yabıp terhis olabiliyoz mu?
isterse aylık 20 bin lira versin 10 ay kalamam orda. üstüne ben 40 bin veriim de 10 ay kalmayım sisteminden getirsinler

Alamancilar yandiniz 1000 avro olan bedel 5bin avro olmuş.
Edit: bu para cok fazla isin özü. 20-25 bin arasi olmaliydi

Benim anladigim 6 veya 12 ay yapma secenegi var.Bir de 1 ay ile bedelli secenegi var.

alamancılara girmiş :asd:

olm 3 ay asgari ücret parası çok da şey etmeyin lan.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt