Yeni Başkan Yabancı Hoca Getirecekse Kim Olabilir?

Aklıma hiç isim gelmiyor çünkü isimli egolu bilinen biri gelirse bütçe diyecek, transfer diyecek onu diyecek bunu diyecek. her isteği yapılamayabilir. Bilemedim..

Ama Riera'da olduğu gibi eğer Elmander ne yapar bugünlerde bu tür teknik kadro işleriyle uğraşıyor mu bilmiyorum ama görmek isterim.

Torrent ile beraber yurtdışındaki yerli bir adam vardı yardımcı diye getirecek deniyordu - bence o altyapıdır ya da yardımcıdır kazanılmalı.

Yabancı yerine maddi şartlar yüzünden yerli hoca olması daha iyi olabilir en azından kısa vadede. Okan'ı görmek istiyorum ama beni düşündürende futboldan uzak kalmış olması - ne kadar kafasını hazır edebilir, tempoyu takımı ön plana alabilir kişisel hayatında bilemedim.

Bence yeni yönetim FT'ye gidip. Hocam U21 den U14üne tüm alt yapının başına geçer misin ? denmeli - çoluk cocuk içinde iş yapar stressis kulüp altında hayatı olur - maaş derdi yoktur bu yaşta zaten. He ama bu türk medyasında "Hoca başarılı olamazsa FT altyapıdan hop getirilir" denir ve taraftar gene geeksiz ses yükselmesi, tivitter depremi yaşatabilir.

Ne yazık ki her ne kadar bana göre TD liği bitmiş/geride kalmış ya da artık kendisini yıpratıcı hale getirmiş olarak baksamda - bu kadar başarıları hafızada olan bir adamın iki yüzü keskin bıçak gibi olması üzücü. O nedenle Beckenbauer örneği verilir ama bizde o elitlikler olmaz maalesef.

çok söyliyeyim belki gelir graham potter o olmazsa net olarak okan.

Geri
Üst Alt