Abbas Uluç
Cezalı
- 28 Eylül 2009
- 557
- 1
- 268
Bosver kardesim ne yapalim hepimizin basina gelebilir kasanin kirilmasi kardesim, masaüstü mü dizüstü mü kullaniyorsun bu arada?
ben tablet kullanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bosver kardesim ne yapalim hepimizin basina gelebilir kasanin kirilmasi kardesim, masaüstü mü dizüstü mü kullaniyorsun bu arada?
ben tablet kullanırım
Muzaffer bütçen nedir dostum.
Simdi reis 3.1.2017de yüzde 19% indirim var Media Markta, oradan Monitörü ve Klavye/Fare almayi düsünüyorum. (Monitör 300-400€ en Fazla olabilirse, süper olur ve Fare klavyede 100Euroyu gecmezse on numara olur.
Kasa icinde en fazla 100€, ama 60-70 Civari olursa dahada iyi olur (Kasalari burdan bulabilirsin: PC-Gehäuse Preisvergleich | Geizhals Deutschland)
Simdi reis 3.1.2017de yüzde 19% indirim var Media Markta, oradan Monitörü ve Klavye/Fare almayi düsünüyorum. (Monitör 300-400€ en Fazla olabilirse, süper olur ve Fare klavyede 100Euroyu gecmezse on numara olur.
Kasa icinde en fazla 100€, ama 60-70 Civari olursa dahada iyi olur (Kasalari burdan bulabilirsin: PC-Gehäuse Preisvergleich | Geizhals Deutschland)
ASUS Monitor VG248QE 24 Zoll Full-HD - Media Markt 144 monitör almak en mantıklısıdır, sadece gaming olarak düşünme. Diğer alacağın monitörlere göre kendini kısıtlamamış olursun. Ayrıca Asus yerine Benq 144 hz bir monitör de bakabilirsin.
Mouse klavye için ben genelde Razer kullanıyorum ama bütçe kısmında biraz aşım yapıyor. Kasayı full tower seçmeni öneririm.
Reis gecmis olsun belalar yine basini birakmiyor.
Almanyadayim bende cok Program acik oldugu icin Full HD yetmiyor bana, yoksa Asusu cok severim. Ve benim LGde Freesync var, AMD Ekran karti alacagim icin
sagol kardesim![]()
Oyun oynamadigim icin, Nvidiaya gerek yok, benim simdiki 7750 1GB ile oynadigim oyunlari kaldiriyor ve Playstation 4 var zaten oyunlar icin.Tam olarak hani programı kullanıyorsun? Maya, AE, Max, Zbrush? Ayrıca 2k olan versiyonlarını da alabilirsin? Şuan çoğu program 4k ya zaten tam anlamı ile uyumlu değil. Ayrıca 1070 veya 1080'e yönelmeni tavsiye ederim ve ek olarak eğer çalışma ortamında bir sorun yaşıyorsan çift monitör kullanman gerekiyor rahatlık açısından.
Su an kullandigim Xeon islemcisi benim isimi fazlasiyla görüyor ve 6/8 Cekirdekli Intel islemcilerin Ana Kartin fiyatlari ucuyor en ucuzu 200€dipnot: DDR4'e geçmediğin sürece çoğu yeni nesil ekran kartı ile dar boğaz yaşarsın yani ekran kartının internette gördüğün test sonuçlarını alamayabilirsin.
Oyun oynamadigim icin, Nvidiaya gerek yok, benim simdiki 7750 1GB ile oynadigim oyunlari kaldiriyor ve Playstation 4 var zaten oyunlar icin.
Ben daha cok Photoshop, Dreamweaver ve Adobe Muse kullanmaktayim. Ama daha cok veri tabanlari ile calistigim icin, cok Chrome tablari acik oluyor (Rami yükseltmem gerek). Büyük birsey alim dedim, 29 inc 2K ile onun icin.
21:9 Monitör istedim acikcasi, ama LG Electronics 25UB55-B Preisvergleich | Geizhals Deutschland bunlardada Freesync yok ne yazik ki. Onun icin dedim sonradan bir tahane daha alirim
Su an kullandigim Xeon islemcisi benim isimi fazlasiyla görüyor ve 6/8 Cekirdekli Intel islemcilerin Ana Kartin fiyatlari ucuyor en ucuzu 200€
Simdide Benq kullaniyorum zaten memnunum, iste film falan filan 21:9 düsündüm, ama 16:9 ve 2K alirsam, kenarlari ince falan olacak. O Monitör süperde o fiyata 2x LG alabilirim1- 2k bir monitör seçebilirsin dediğim gibi çift monitör kullanman daha çok rahatlatacaktır. Ciddiyim çok faydasını gördüm
2- 29" çok fazla büyük kaçabilir belkide rahat gelebilir mağaza da oturup başına deneme yapmalısın, ASUS 27" MG278Q 1ms 144Hz 2K HDMI+DP FreeSync Gaming Monitor - Vatan Bilgisayar Almanya'daki fiyatı nedir bilemiyorum. "Asus olmak zorunda değil benzer özelliklerde Samsung'da olabilir, AOC'da olabilir Benq'de olabili"
3- Nvidia sadece oyun olarak düşünmek? Nvidia Grafik Programlarında da hepsinden başarılıdır. Real time renderı başarılıdır, özellikle şuan Octane, Furryball gibi render motorlarının puan sıralamasında, ilk sıralarında 1070/1080 bulunmakta. Bende 3d Generalistim![]()
Bende hayretler içerisindeyim böyle olaylar ancak Türkiye'de olur diyordummuzo beyin almancı olmasına şaşırdım doğrusu.
Simdide Benq kullaniyorum zaten memnunum, iste film falan filan 21:9 düsündüm, ama 16:9 ve 2K alirsam, kenarlari ince falan olacak. O Monitör süperde o fiyata 2x LG alabilirim![]()
1060 ile ayni fiyate geliyor RX 480, ama Freesync oldugundan dolayi Monitör AMD alim demistim. Bir Monitöre bakmam gerek, ona göre hangisini alacagima karar veririm..
muzo beyin almancı olmasına şaşırdım doğrusu.
Şu gösterdiğim Asus "herhangi bir markada olabilir örnek üzerinden devam ediyorum" 24" olanı mediamarkt.de sitesinde 200 küsür euro idi, Şimdi 144hz dedin zaman sadece oyun gelebilir ama filmlerde de emin ol çok fark ediyor ayrıca 3d özelliği de var, 300-350 euro ya sanıyorum 27" olanını da alabilirsin ama Almancam olmadığı için bulamadım benYani kısaca Türkiye fiyatına pek bakma. Bence bütçeyi biraz aşmaya uğraşıp hani acelesi yoksa 1 ay kadar erteleyip atıyorum 1070 alabilirsin ekran kartını.