Yeni Formalarımız Satışa Çıktı!

Bütçe ayırabilsem bu seneki parçalı formayı alacaktım. Son yıllardaki en iyi parçalıydı lakin bütçe ayıramadım maalesef. Önümüzdeki yılın parçalısı ise bildiğin leş oğlu leş olmuş. Üzerinde Galatasaray arması olmasa tuvalet bezi diye kullanır mıyım diye düşünürsün. Koskoca Nike nasıl bu kadar kötü tasarımlar yapmayı becerebiliyor hayret doğrusu.

Arkadaş ben de bu ülke kadar belki de bizim takım kadar her bi boku eleştiren ne millet ne de taraftar gördüm.

Özellikle almayacak adamların alayı her sene formalar hakkın da bu kadar eleştiri yapıor.

Kıçı kırık bir şehir takımının maçlarına gidiyorum ,formalar naylondan yapılma belliki ortalık ter kokusundan geçilmiyor ,fıayatı madrıd be barça formasından 10 euro düşükken bu kadar laf eden çıkmıyor,yetmiyor küme düşüyor takım ,ortad ayangın yeri yok.

Ne kadar doyumsu ve eleştiri yüklü insanlaraınız böyle .

Senin şehrine gelen turistin 4 ayrı takımdan forma alma şansı var bu madrıdde 2 barcelonada 1 mesela
Senin takımından daha etkili dünyada normlarını koruyabilirken onlar da çeşit çeşit forma çıkartıyor ,sizin sofra beZi dediğiniz modelleri kapış kapış satılıyor.

Kim alır la hersene aynı mantık forma çıkarsa ,mesela 2013 parçalısını ?
Gelir beklenen öğeler bunlar.ve eminim bu kadar eleştri yapan sizlerin taş çatlasın 3 forması yoktur

JJ | MP

Evimde dolu forma var, çoğuda orjinal 300-400 tl'nin altında değildir. İyiye iyi kötüye kötü demeyi bilmeli insan, belki futbolcuların üstünde orjinali güzel durur bilmiyorum ama şu an çıkan lesş bi forma kabul etmek gerekir.

Evimde dolu forma var, çoğuda orjinal 300-400 tl'nin altında değildir. İyiye iyi kötüye kötü demeyi bilmeli insan, belki futbolcuların üstünde orjinali güzel durur bilmiyorum ama şu an çıkan lesş bi forma kabul etmek gerekir.

Benim anlatmak isteğim forma zaten leş bir şey
Nerde giyilir ki bu gündelik hayatta?
Geri dönüşümlü plastik ,yarım saate kokuyor zaten

Tarihi bir birikinti yapmak için benim nezdimde ,kendimcede klübe yardım,bunun ötesinde bir şey beklemem açıkcası.

JJ | MP

Benim anlatmak isteğim forma zaten leş bir şey
Nerde giyilir ki bu gündelik hayatta?
Geri dönüşümlü plastik ,yarım saate kokuyor zaten

Tarihi bir birikinti yapmak için benim nezdimde ,kendimcede klübe yardım,bunun ötesinde bir şey beklemem açıkcası.

JJ | MP

Kulübe desteği başka ürünlerde yaparım ama buna 300 tl vermem. Çok zengin insanlar değiliz, enayi gibi beğenmediğim bir mala o kadar para vermem. Mesela antreman ürünü 299 tl, çok daha güzel, onu alırım bak.

Burda örneğini attım, 2012-2013 parçalısı her sene bi kaç değişiklik ile çıksın bunu ticari düşünmemek lazım, bu maç forması bizim simgemiz. Diğer 2 formayı istediğin şekilde çıkar, ama parçalıyı oynama yani. Sahada futbolcuların üstünde her zaman aynı simge olmalı, Galatasaray'ın simgesidir bu değiştirmenin anlamı yok her sene.

Kulübe desteği başka ürünlerde yaparım ama buna 300 tl vermem. Çok zengin insanlar değiliz, enayi gibi beğenmediğim bir mala o kadar para vermem. Mesela antreman ürünü 299 tl, çok daha güzel, onu alırım bak.

Burda örneğini attım, 2012-2013 parçalısı her sene bi kaç değişiklik ile çıksın bunu ticari düşünmemek lazım, bu maç forması bizim simgemiz. Diğer 2 formayı istediğin şekilde çıkar, ama parçalıyı oynama yani. Sahada futbolcuların üstünde her zaman aynı simge olmalı, Galatasaray'ın simgesidir bu değiştirmenin anlamı yok her sene.
Belliki ülke ekonomisi düşünüldüğü için çeşitlendiriyorlar ,herkesin parçalısı olsun hesabı

Forma lüx bir şey artık,ihtiyaç değil hatıra olarak alabilinirsr alınır,bu ekonomi ile de tartışmak yersiz bence .

Rekor puan ile şampiyon olsak şu formalar da efsane olur milletin gözünde ,ben hala bu kadar büyütülmesine karşıyım

40 Yaşıma giriyorum parçalıyı ilk kez böyle kötü gördüm. Zevk meselesi belki ama bu hakaten olmamış.

Belliki ülke ekonomisi düşünüldüğü için çeşitlendiriyorlar ,herkesin parçalısı olsun hesabı

Forma lüx bir şey artık,ihtiyaç değil hatıra olarak alabilinirsr alınır,bu ekonomi ile de tartışmak yersiz bence .

Rekor puan ile şampiyon olsak şu formalar da efsane olur milletin gözünde ,ben hala bu kadar büyütülmesine karşıyım

Ben bu sene ki formayı da sevmedim. Klasik parçalının dışında yine, gomisli şampiyon olduğumuz damalı formada kötüydü hiç bi zaman efsane statüsüne koymadım bunları şampiyon olmamıza rağmen. Son 3 senede çıkan parçalılar hiç güzel değil.

Dediğim gibi formalarımız kesinlikle 2012-2013 sezonu örnek alınarak yapılmalıdır, onların üstüne gelmedi gelemeyecek gibi.

Ben bu sene ki formayı da sevmedim. Klasik parçalının dışında yine, gomisli şampiyon olduğumuz damalı formada kötüydü hiç bi zaman efsane statüsüne koymadım bunları şampiyon olmamıza rağmen. Son 3 senede çıkan parçalılar hiç güzel değil.

Dediğim gibi formalarımız kesinlikle 2012-2013 sezonu örnek alınarak yapılmalıdır, onların üstüne gelmedi gelemeyecek gibi.
Millet logosunu değişiyor
Gerçekten fazla büyütülüyor bu konu
İçinde gri olan efsane dıye adlandırılan formamız bile var,normalde ne alaka dimi (2001-sanırım)

Evlatlara bu sene beenden para yok, bide Forma cok kötü reaksion olsun bizimkilerr almicam!!

Sözde tekstil ülkesiyiz,hani nerede markamız .Yapsınlar 4 büyüklere reisi de alaınlar arkalarına yerli üretim diye
Kurtulmak lazım bu ecnebilerden

Dibe vurduk forma acisindan.

Nike tasarimcisinin oyuncagi oluyoruz boyle, kulubun gelenekleri, formayi satin alacak taraftarin beklentileri hic mi dikkate alinmayacak?

Geri
Üst Alt