Berk Altuntaş
Parçalı Üye
- 29 Nisan 2019
- 4.161
- 2.443
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğruları konuşan bir renkdasimizsin.Ekli dosyayı görüntüle 87306
Çok mu zor düz sarı formayı yeniden çıkarmak? Böyle efsane 2.forma çıkmadı senelerdir(belki drogbalı kırmızı forma). Senelerdir bekliyorum bunu.
Ulan bir Puma'nın ürettiği formalara bakıyorum bir de Nike'ın formaları mahvetmesine
![]()
![]()
Ulan bir Puma'nın ürettiği formalara bakıyorum bir de Nike'ın formaları mahvetmesine
![]()
![]()
puma slim fit yapiyo o formayi giyebilecek tek herif belhanda digerleri yagli karinlari ile giyemezler hele omer
bu ve saracchi de olabilir ustat demek istedigimi anladin sen genel olarak fit degil ekibimiz![]()
Kral formayı parçalar ...
bu ve saracchi de olabilir ustat demek istedigimi anladin sen genel olarak fit degil ekibimiz
kral ayaklarını eşine yıkattıktan sonra pilav yemeye bayılırBelhanda yi yengemiz hergun ozel couscous ile besliyormus. Oburlerini Selcuk pasta ile besliyor. Olacağı bu tabi
Buna bir düzenleme yaparlar belki. Geçen sene kolda yazarken göze batmıyordu da sırtta böyle duracaksa forma kalitesini düşürüyor bence. Logoları ile birlikte daha küçük farklı bir font kullanarak yazabilirler en azından.Magdeburger seyi boyle mi yazacak formada. Asiri kotu duruyor.
![]()
Magdeburger seyi boyle mi yazacak formada. Asiri kotu duruyor.
![]()