Yeni Formalarımızın Görüntüleri Sızdı!

Bizimkiler bilmiyor forma yapmayi, kimse oranin muduru merak ettim simdi. Bu konuda gercekten sinifta kaliyoruz.. Buyuk bir kulube yakismiyor.

Bunlar gelecek sezonun formalarıysa neden armanın üzerinde 3 yıldız var!!!

Beyaz dışında beğenmedim. Ya arkadaş ne diye bozarsınız her sene bir tasarım şu parçalıyı değiştirip durmayın.

Bu formalar değişsin bence tepki koyulmalı böyle rezil seçimler görmedim.:hang:

Şuan Trabzon un giydiği çubuklunun aynısı resimdeki çubuklu forma.

elit kategori cart curt diyorlar Ts ne giyerse 1 yıl sonra bize satıyorlar. ilk yılda da bunu yaptılar. Anlamıyorum ben bu işi

Parcali fix olmali zaten, onun dışında 3 tane forma cikarmalilar.

★★★☆

Bu sezon mor renk antrenör tişörtlerini görünce kızmıştım zaten bide yazılar sarı renkli daha facia. Çubuklumsu bize alternatif olur en fazla 1. forma parçalı olması lazım. Beyazı beğendim.

arsenal-away-kit-2010-2011.jpg

şöyle bi forma yapmadınız şöyle bir kombinasyon yapmadınız beeee

kominas kominas kominaskoooo

Mor formalarin coraplari siyah mi olacakmis?

Eger boyleyse cok lesh olur.

Beyaz formaya da beyaz corap yapsinlar lutfen.

tutmadim formalari ya. Nike gibi buyuk bir kurum daha şık formalar üretmeli.

morla beyazın kalıpları değişse iyi olurdu ama haa

mordaki yaka beyazda olacaktı sonra sneijder dikecekti o yakaları

Bizimkiler bilmiyor forma yapmayi, kimse oranin muduru merak ettim simdi. Bu konuda gercekten sinifta kaliyoruz.. Buyuk bir kulube yakismiyor.

bizimle pek ilgisi yok sadece 2. ve 3. formalar katalog seçimi 1 tanesi nike özel tasarım diye biliyorum.

Handikap i tutturdum :DD

3 senedir parçalı cıkartan heleki bu seneki parçalı acık ara tarihimizde cıkan en iyi parçalı olmasna rağmen bu sene cıkmaması büyük ihtimal her sene parçalı olmaz diye farklı bişey yapın diyen bir yöneticimiz sayesinde bu sarı kırmızı forma cıkmış olabilir.

Morla alıp veremediğiniz ne oğlum? Ana renkler ve siyah/beyaz harici bi renk forma daha yapmak gerek zaten, Avrupa'da da bu iş böyle yapıyorlar. Beyaz yerine sarı yapılabilirdi belki tek eleştirim o.

Geri
Üst Alt