Yeni Formalarımızın Görüntüleri Sızdı!

92VGiJd.jpg

İyi değil. O kadar para vermeye değecek bir forma yok ama sırf benim de yardımım dokunsun diyerekten çıkan antreman montlarından alırım bir tane. Ama bu formalara 3 kuruş vermem. Hele de parçalının olmadığı...

mavi forma isteyenler, çubuklu isteyenler!! nereden geliyor olm bu fener sevdanız!! PARÇALI Galatasarayımızın en büyük sembollerindendir!!!

Galatasarayin en guzel urunu siyah sari ve kirmizi alternatifleri olan ust esofmani sirtin da galatasaray yazan.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mavi forma isteyenler, çubuklu isteyenler!! nereden geliyor olm bu fener sevdanız!! PARÇALI Galatasarayımızın en büyük sembollerindendir!!!

Hakikatten hangi amaçla parçalı çıkarmadılar çok merak ediyorum. Fener dahi geleneklerine bağlı olarak her sezon çubuklu forma çıkarırken biz neden her sene kıvırıyoruz anlamak zor. Üstelik çıkardıkları formaların hepsi benim aklıma o rezil ve başarısızlıkla dolu sezonları getiriyor şahsen.

Ne rezil bir kulübüz şu sıralar. Profesyonellik sıfır nerdeyse. Ne biçim forma bunlar ! :mad-49:

Sedat Doğan'ın açıklamalarından sonra değişir herhalde sarı-kırmızı olan. Ötekiler ne iyi ne kötü.

Mor formanin tarzinda bir parcali forma yapsalardi efsane olurdu.

En azindan mor formanin tarzinda cubukluyu cikarsalardi.

Tarz güzel, renk lesh. Almam.

Aferin müthiş formalar.Gs amblemini çıkar formadan 5 lira para etmez.Ne biçim tasarım bunlar.Mor forma olayı ne alaka çözemiyorum hala.Galatasaray dediğin parçalı sarı veya kırmızı forma ve beyaz forma giyer.Mor-turuncu-pembe falan ne arkadaş.

Geri
Üst Alt