Yeni Galatasaray

Kulübe üye olup, başkanlık seçiminde oy vermek ister misiniz?

• İsterim

Oy: 16 61,5%
  • İstemem

Oy: 10 38,5%
  • Emin değilim

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    26

Güven Soytürk

★★★★
Aslan Üye
Arkadaşlar öyle bir oluşum gerçekleştirsek ki bu topluğuğun yegane amacı Galatasaray'ımızı kişisel menfaatlerinin üzerinde tutan insanların hep birlikte kulübümüzün bu zor dönemleri için fikir geliştirmesini sağlasak. Evet fikirlerimiz belki ilk etapta yönetime ulaşmayacaktır. Ama benim burada özellikle üzerinde durduğum konu üyelik sisteminin değiştirilerek başkanlık seçimlerinin katılımın yüksek olduğu üyelerle gerçekleşmesi, yıllık düzenli gelirlerle kulübün daha çabuk kalkınması, hatta bunun yansıması ile kulübün yan gelirlerinin kartopu şeklinde artarak büyümesi ve daha çok sahiplenilmesi sağlanabilir diye düşünüyorum.

Kısacası bu topluluğu büyütmek, belirli bir sayıya ulaştıktan sonra imza kampanyası ile kulübe bunu bildirmek gibi bir niyetim var. Yani en az 50.000 kişiye ulaştığımızda biz bu kulübe üye olmak istiyoruz, kulüp başkanlık seçimlerinde oy kullanmak istiyoruz, düzenli olarak yıllık aidatlarımızı ödeyerek kulübümüze katkıda bulunmak istiyoruz diye bir bildiri yayınlayarak ciddiyetimizi, fikirlerimizin önemsenmesini gösterebiliriz diye düşünüyorum.

Birkaç gündür forumda bazı şeyleri sizlerle tartışıyoruz, fikirlerimiz ayrışsa da ortak noktamız Galatasaray olduğundan yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. En azından forum olarak birlikteliğimizi sağlarsak başarılı, temiz bir oluşum olabilir.

Yeni üyelik sistemi ile kulübümüze yapılacak maddi kaynak ile birlikte kulüpten nemalanmaların büyük ölçüde azaltılacağını düşünüyorum.
Eksik kaldığım noktalar olabilir. Olumlu veya olumsuz her türlü görüşlerinizi bekliyorum. Şimdi yeni üyelik sisteminin bize maddi olarak kazandıracaklarını alt sınır ve üst sınır olarak yazalım:

Üye sayısı : Alt Sınır (100.000) Üst Sınır (250.000)
Üyelik Bedeli : 3.000.-TL(İlk yıl geçerli olmak şartıyla) Sonrasında 5.000.-TL(5 yılda bir TEFE-TÜFE ye göre düzenlenecek)
Yıllık Aidat : 600.-TL(Kredi kartı ile ödeme kolaylığı, taksit sağlanabilir)
Başlangıç Geliri: Min. 300.000.000TL-----Max. 750.000.000TL
Yıllık Gelir :Min. 60.000.000TL------Max. 150.000.000TL

Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleme:

Özetle böyle birşey olsa ve her yıl bu gelirin %40 ı yatırım amaçlı kullanılsa, 10 yılda en zengin ilk 10 futbol kulübü olabiliriz. MArka değerinin de üzerine ekleneceğini düşünürsek tabi.

Fikir güzel ama bizim kulüpte uygulanması çok zor, liseliler istemez böyle bir şeyi.

Eski Galatasaray'da acılar vardı. Anneler ağlıyordu, babalar ağlıyordu. Ocaklara ateş düşüyordu.

Değerli kardeşlerim.

Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz borç ödemeyiiiii Febeee zihniyetinden öğrenecek değiliz.

Kulübe üye olmak isterim ama reform ve düzenlemeler yapmalı kulüp. GS Lisesi mezunu olanlar diğer GS'lilere göre daha ayrıcalıklı oluyor. Zaten GS Lisesi okuyarak ayrıcalıklı oluyorsun ne diye bunu bir spor kulübü için de kullanıyorsun değil mi ? Bu çok saçma. GS Liseli'lerin hepsi GSSK üyesi olmamalı. Çünkü GS Lisesi'ni Fb'liler de Bjk'liler de okuyor. Ve bunun yüzünden Fb ve Bjk'liler de üye oluyor GSSK'ya.

GS Lisesi mezunu olanlar 600 TL ödeyerek üye olabilirken , normal bir vatandaş 10.000 TL ödeyerek mezun oluyor(veya olamıyor). FB'nin yaptığı "1 Milyon Üye" gibi bir proje olabilir tabii onlar gibi kerizlememek şartı ile. Çünkü onlar 2 Bin TL veriyor , üye oluyor ama hiçbir ayrıcalığa sahip olmuyor. Sadece bir tane kart veriyorlar FB üyesisin diye.

GSSK'ya da GS taraftarı olmayanlar alınmamalı bence.

Fikir güzel ama bizim kulüpte uygulanması çok zor, liseliler istemez böyle bir şeyi.

onların istemeyeceğini tabiki biliyoruz. Sence 50.000 hatta 100.000 imza ile yapılamaz mı böyle birşey. Bir manifesto yayınlasak, desek ki bizler de bu kulübün bir parçasıyız. Dışarıdan seyretmek yerine üye olup başkanlık seçimlerinde oy vermek, kulübün bir parçası olmak istiyoruz desek yapılamaz mı bu. Hadi diyelim reddettiler, ciddiyetimizin farkına varılması için Galatasaray'ın bekası için çok değil 2 ay storelardan alışveriş yapmasak maçlara gitmesek etkili olmaz mıyız? Ben bıktım 3-5 liselinin babasının malı gibi kulübü yönetmesinden. Sonuna kadar uğraşacağım bu konuyla. Destek olan olursa birlikte yürürüz. Galatasarayın evrensel olduğuna herkesin kendini inandırmasının vakti geldi de geçiyor.

Kulübe üye olmak isterim ama reform ve düzenlemeler yapmalı kulüp. GS Lisesi mezunu olanlar diğer GS'lilere göre daha ayrıcalıklı oluyor. Zaten GS Lisesi okuyarak ayrıcalıklı oluyorsun ne diye bunu bir spor kulübü için de kullanıyorsun değil mi ? Bu çok saçma. GS Liseli'lerin hepsi GSSK üyesi olmamalı. Çünkü GS Lisesi'ni Fb'liler de Bjk'liler de okuyor. Ve bunun yüzünden Fb ve Bjk'liler de üye oluyor GSSK'ya.

GS Lisesi mezunu olanlar 600 TL ödeyerek üye olabilirken , normal bir vatandaş 10.000 TL ödeyerek mezun oluyor(veya olamıyor). FB'nin yaptığı "1 Milyon Üye" gibi bir proje olabilir tabii onlar gibi kerizlememek şartı ile. Çünkü onlar 2 Bin TL veriyor , üye oluyor ama hiçbir ayrıcalığa sahip olmuyor. Sadece bir tane kart veriyorlar FB üyesisin diye.

aynen katılıyorum. Öncelikle bu düzen değişmeli. Yine Galasataray Lisesi mezunları ayrıcalıklı olsun(Sadece üyelikte %50 indirim olsun, aidat standart olmalı). Ama bıraksınlar da isteyen de kulübün bir parçası olsun. Yılda 400 üye kabul ediyorum demek saçmalığın daniskası.

Real Madrid-Socio tarz model.

Güzel fikir, ama olma ihtimali gayet düşük.

Eski Galatasaray'da acılar vardı. Anneler ağlıyordu, babalar ağlıyordu. Ocaklara ateş düşüyordu.

Değerli kardeşlerim.

Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz borç ödemeyiiiii Febeee zihniyetinden öğrenecek değiliz.

Febee zihniyeti değil bu üyelik sistemi(Barcelona ile ilgili açtığım konuyu oku önce).. Dünyada her kulübe çağ atlatan bir uygulamadır. Sen taraftarını üye yapmayacaksın, Başkanını kendi Bizans oyunlarınyla 3-5 kişi arasında seçeceksin. Sonra taraftar hep destek tam destek diyeceksin. Geride kaldı onlar. Eğer taraftarın bu kulübün bir parçası yapmak, böyle bir gücü arkana almak istiyorsan üyelik sistemini değiştireceksin. Taraftara başkanını sen seçtin buyur destekle diyeceksin, başkan kulübün içine ettiğinde liseli amcalar cemiyettekiler ses çıkarmaz ama taraftar sorar hesabını. kimse keyfi hareket edemez o zaman. Akıllı olun biraz ya. Birazcık aklınızı kullanın.

İnan Kıraç amcamız ne isterse belki rivadan nasıl para kazanırim diye düşünüyordur boşuna çabalamayalım onlar ne isterse o.

İnan Kıraç amcamız ne isterse belki rivadan nasıl para kazanırim diye düşünüyordur boşuna çabalamayalım onlar ne isterse o.

Çabalayalım. Başarırsak milad olur. Bakın illaki bu durumdan rahatsız olan mevcut üyeler vardır. Belki de bu sistemin işleyişini bilmeyenler bile vardır. Bunları yüksek sesle dillendirmek lazım. Evet benim savunduğum bu sistemi azizenin öncelikle hayata geçirmesi çok büyük handikap, ama onların sistemi daha değişik. Zorlamalıyız bazı şeyleri. Bizler bu yaşımızda onlar ne derse o olur der başımızı öne eğersek daha çok sırtımızdan nemalanan olur.

aman kalsın. sonra terim fanboyları gider terimi başkan seçer klup tamamen bidaha toparlanmayacak hale gelir.

Değerli kardeşlerim.

Doğru heryerde doğrudur şikeciler yapıyor diye yapmamak da neyin nesidir?

Bence 3000 tl çok maksimum 1000 tl olmalı..

Şikecileri üye yap ama şikecilerin gittiği yoldan gitme..

Şu yeni tabirini kullanıp durmayın tiksindim artık.

Cikis yolu: GS'yi halka acmaktir!

"Galatasaray Türkiye'dir" deniyorsa birakin halk da üye olabilsin (bknz. fenev'in 1 milyon üye projesi).

Bu sayede kulubun gelirleri de yukselir.

Lakin bu sekilde dinazorlar guc kaybedecekleri icin (babalarinin mali saniyorlarGS'yi), buna kesinlikle karsi cikacaklardir.

Ps: "yeni" tabirini kaldirin lutfen. Bana da bayginlil geldi artik.

Febee zihniyeti değil bu üyelik sistemi(Barcelona ile ilgili açtığım konuyu oku önce).. Dünyada her kulübe çağ atlatan bir uygulamadır. Sen taraftarını üye yapmayacaksın, Başkanını kendi Bizans oyunlarınyla 3-5 kişi arasında seçeceksin. Sonra taraftar hep destek tam destek diyeceksin. Geride kaldı onlar. Eğer taraftarın bu kulübün bir parçası yapmak, böyle bir gücü arkana almak istiyorsan üyelik sistemini değiştireceksin. Taraftara başkanını sen seçtin buyur destekle diyeceksin, başkan kulübün içine ettiğinde liseli amcalar cemiyettekiler ses çıkarmaz ama taraftar sorar hesabını. kimse keyfi hareket edemez o zaman. Akıllı olun biraz ya. Birazcık aklınızı kullanın.

Take it easy boss 5 satır yazı yazmışsın, kendini bir sorgula. Çık dışarı pazar, hava muhtemelen güzeldir orada.

Cikis yolu: GS'yi halka acmaktir!

"Galatasaray Türkiye'dir" deniyorsa birakin halk da üye olabilsin (bknz. fenev'in 1 milyon üye projesi).

Bu sayede kulubun gelirleri de yukselir.

Lakin bu sekilde dinazorlar guc kaybedecekleri icin (babalarinin mali saniyorlarGS'yi), buna kesinlikle karsi cikacaklardir.

Ps: "yeni" tabirini kaldirin lutfen. Bana da bayginlil geldi artik.

Değiştirin başlığı o zaman. Buyrun ne yaparsanız yapın. anafikir belli. "Yeni"den kasıt yeni bir dönem idi, baymışsa değiştirebilirsiniz.

Geri
Üst Alt