- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Arkadaşlar öyle bir oluşum gerçekleştirsek ki bu topluğuğun yegane amacı Galatasaray'ımızı kişisel menfaatlerinin üzerinde tutan insanların hep birlikte kulübümüzün bu zor dönemleri için fikir geliştirmesini sağlasak. Evet fikirlerimiz belki ilk etapta yönetime ulaşmayacaktır. Ama benim burada özellikle üzerinde durduğum konu üyelik sisteminin değiştirilerek başkanlık seçimlerinin katılımın yüksek olduğu üyelerle gerçekleşmesi, yıllık düzenli gelirlerle kulübün daha çabuk kalkınması, hatta bunun yansıması ile kulübün yan gelirlerinin kartopu şeklinde artarak büyümesi ve daha çok sahiplenilmesi sağlanabilir diye düşünüyorum.
Kısacası bu topluluğu büyütmek, belirli bir sayıya ulaştıktan sonra imza kampanyası ile kulübe bunu bildirmek gibi bir niyetim var. Yani en az 50.000 kişiye ulaştığımızda biz bu kulübe üye olmak istiyoruz, kulüp başkanlık seçimlerinde oy kullanmak istiyoruz, düzenli olarak yıllık aidatlarımızı ödeyerek kulübümüze katkıda bulunmak istiyoruz diye bir bildiri yayınlayarak ciddiyetimizi, fikirlerimizin önemsenmesini gösterebiliriz diye düşünüyorum.
Birkaç gündür forumda bazı şeyleri sizlerle tartışıyoruz, fikirlerimiz ayrışsa da ortak noktamız Galatasaray olduğundan yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. En azından forum olarak birlikteliğimizi sağlarsak başarılı, temiz bir oluşum olabilir.
Yeni üyelik sistemi ile kulübümüze yapılacak maddi kaynak ile birlikte kulüpten nemalanmaların büyük ölçüde azaltılacağını düşünüyorum.
Eksik kaldığım noktalar olabilir. Olumlu veya olumsuz her türlü görüşlerinizi bekliyorum. Şimdi yeni üyelik sisteminin bize maddi olarak kazandıracaklarını alt sınır ve üst sınır olarak yazalım:
Üye sayısı : Alt Sınır (100.000) Üst Sınır (250.000)
Üyelik Bedeli : 3.000.-TL(İlk yıl geçerli olmak şartıyla) Sonrasında 5.000.-TL(5 yılda bir TEFE-TÜFE ye göre düzenlenecek)
Yıllık Aidat : 600.-TL(Kredi kartı ile ödeme kolaylığı, taksit sağlanabilir)
Başlangıç Geliri: Min. 300.000.000TL-----Max. 750.000.000TL
Yıllık Gelir :Min. 60.000.000TL------Max. 150.000.000TL
Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Kısacası bu topluluğu büyütmek, belirli bir sayıya ulaştıktan sonra imza kampanyası ile kulübe bunu bildirmek gibi bir niyetim var. Yani en az 50.000 kişiye ulaştığımızda biz bu kulübe üye olmak istiyoruz, kulüp başkanlık seçimlerinde oy kullanmak istiyoruz, düzenli olarak yıllık aidatlarımızı ödeyerek kulübümüze katkıda bulunmak istiyoruz diye bir bildiri yayınlayarak ciddiyetimizi, fikirlerimizin önemsenmesini gösterebiliriz diye düşünüyorum.
Birkaç gündür forumda bazı şeyleri sizlerle tartışıyoruz, fikirlerimiz ayrışsa da ortak noktamız Galatasaray olduğundan yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. En azından forum olarak birlikteliğimizi sağlarsak başarılı, temiz bir oluşum olabilir.
Yeni üyelik sistemi ile kulübümüze yapılacak maddi kaynak ile birlikte kulüpten nemalanmaların büyük ölçüde azaltılacağını düşünüyorum.
Eksik kaldığım noktalar olabilir. Olumlu veya olumsuz her türlü görüşlerinizi bekliyorum. Şimdi yeni üyelik sisteminin bize maddi olarak kazandıracaklarını alt sınır ve üst sınır olarak yazalım:
Üye sayısı : Alt Sınır (100.000) Üst Sınır (250.000)
Üyelik Bedeli : 3.000.-TL(İlk yıl geçerli olmak şartıyla) Sonrasında 5.000.-TL(5 yılda bir TEFE-TÜFE ye göre düzenlenecek)
Yıllık Aidat : 600.-TL(Kredi kartı ile ödeme kolaylığı, taksit sağlanabilir)
Başlangıç Geliri: Min. 300.000.000TL-----Max. 750.000.000TL
Yıllık Gelir :Min. 60.000.000TL------Max. 150.000.000TL
Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Son düzenleme: