Yeni Göğüs Sponsoru Belli Oldu!

Reklam videosu cekilmis beyaz formalar ile. Orda iyi gözüküyor acikcasi ve dört yildizlar da dogru sekilde design edilmis.

Formalar öyle olsa keske.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Logodaki yildizlari da duzeltmisler.

Benim anlamadığım birşey var. Bu sponsorluk önümüzdeki sezondan itibaren mi geçerli olacak? Bu sezon beyaz formamız yoktu diye biliyorum. Ayrıca dediğin gibi armadaki yıldızları düzeltmişler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim anlamadığım birşey var. Bu sponsorluk önümüzdeki sezondan itibaren mi geçerli olacak? Bu sezon beyaz formamız yoktu diye biliyorum. Ayrıca dediğin gibi armadaki yıldızları düzeltmişler.

Sezon sonuna kadar diyorlar forma reklami, malum Dumankaya finito olmus. Formalar bence sirf bu reklam icin kullanildi, orijinal mac formasi degildir.

Sezon sonuna kadar diyorlar forma reklami, malum Dumankaya finito olmus. Formalar bence sirf bu reklam icin kullanildi, orijinal mac formasi degildir.

Aynen bence de öyledir. Kötü duruyor çünkü. Bildiğin bisiklet yaka atlet gibi.

Bu seneki formaların üzerinede bu şekilde olacaksa gayet güzel durmuş ve anlamlı bir proje olmuş.

Dumankaya dan daire alacağına bu şekilde hayır işi yap daha iyi.

Önümüzdeki sezon yeni yönetimle iyi bir sponsor anlaşması yapılır diye dusunuyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen bence de öyledir. Kötü duruyor çünkü. Bildiğin bisiklet yaka atlet gibi.

Aynen ucuz duruyor, mac formasi olmadigi belli. Daha kalitelisi yapilabilir tabi bidaki sezon icin, konsept ayni kalabilir veya benzeri bir forma.

Bu reklam forması çok iyi olmuş seneye 2.forma falan olsa iyi olur

UNDP ile seneye de devam ederiz, Şampiyonlar Ligindeki takıma forma sponsoru bulamayan yönetim, anamızın liginde hiç bulamaz.

Geri
Üst Alt