Üye Görüşü Yeni Hocamızın Ligdeki İlk 11'i Sizce Nasıl Olmalı?

Kritik mevkilerde ciddi eksikler var. Düsünüyorum düsünüyorum, etkili bir 11 olusturamiyorum.

Devre arasina kadar ite kaka idare edecegiz, ki transfer yapacagimiz belli bile degil.

Isi kolay degil Hamza hocanin, cünkü bu taraftar eksikleri takmaz, "sampiyon olamadik, hadi yaylan" der.

Bu kadronun sampiyon olmasi mümkün degil. Rakiplerimizin hepsi bizden kaliteli kadro anlaminda. Trabzonspor bile.

3 kurus da paramiz yok. Dolayisiyla ucuk beklentilerim de yok. Hamza hocanin bu ölü futbolculardan yüksek verim almasini umacagiz.

Selçuk-Burak-Yekta dışındaki bütün kadrolara tavım ben.Birde Bruma-Sneijder-Olcan üçlüsünü aynı anda izleyebilirsek daha iyi olur.

Kritik mevkilerde ciddi eksikler var. Düsünüyorum düsünüyorum, etkili bir 11 olusturamiyorum.

Devre arasina kadar ite kaka idare edecegiz, ki transfer yapacagimiz belli bile degil.

Isi kolay degil Hamza hocanin, cünkü bu taraftar eksikleri takmaz, "sampiyon olamadik, hadi yaylan" der.

Bu kadronun sampiyon olmasi mümkün degil. Rakiplerimizin hepsi bizden kaliteli kadro anlaminda. Trabzonspor bile.

3 kurus da paramiz yok. Dolayisiyla ucuk beklentilerim de yok. Hamza hocanin bu ölü futbolculardan yüksek verim almasini umacagiz.

inanlan yilmazi kayirip sneijder'a takmasin baska bir beklentim yok kendisinden

Cenazelik Dinozorlar OUT
Genc, basan , dinamik ve "oynamak istiyen" Oyuncular IN
~ Bikerede birisi RISK alsin Burak ve Selcuk ile 442 oynamsini Anneannem de yapar~

• Burak, Selcuk ve Hamit kesilmeli. Artik sadece zarar veriyorlar Takima
  • Emre, Furkan, Bruma,Telles gibi Genc, dinamik ve hizli Oyuncular oynasin. GS ligin en agir ve yavas takimi...ve "doymus Oyuncular" ile toplu ILK11
  • YESIL= DINAMIZM&GENCLIKMACERASI | MAVI = Tecrübeli Oyuncular
  • Burak veya Umut oynayacana Sneijderi "sahte9" da denemekde fayda var Ocak ayinda yeni bi FW alina kadar.
  • Sistem: Kisa Pas; Verkaclar Duvarpasler; Hizli Oyun. Sneijder sahte 9 ile bolca depar atan Bruma ve SinanG'yi besler

|Muslera|
Sabri Koray Zan Telles
Melo
Furkan Emre
Sinan Sneijder Bruma

1156655_Galatasaray_SK.jpg

Son düzenleme:
Muslera
Tarik-Koray-Chedjou-Balta
Melo-Furkan
Sinan-Sino-Bruma
Umut

1. Sampiyon olacak takimin saglam bir forveti olur. Millette 2-3 tane varken, bizde 1 saglam forvet bile yok.

2. Eger bugün elimizde Gekas olsa, bu takimda ilk yazilacak isim de oluyorsa, bu takimdan bir halt olmaz demektir bu.

3. Bekler desen idarelik. 2010 yilinda küfür ettigimiz bekleri 2014 yilinda transfer ettiklerimizden üstün görüyorsak, bu takimdan birsey olmaz.

4. Orta saha desen dagilmis. Ara ara Melo cabaliyor ama o da artik pek umursamiyor eskisi gibi. Selcuk zaten ölmüs.

5. Semih gibi eskiden is yapan oyuncularin dengesizligi de eklenince, ortaya enkaz bir takim cikiyor.

Valla Allah Hamza hocanin yardimcisi olsun. Isi cok zor gercekten.

Umarim en azindan Koray, Sinan, Furkan gibi oyunculari takima kazandirir ve verim alir.

Hamit'ten bende çok memnun değilim ama Selçuk'u tek kesebilecek adam olduğu için onu yazdım. Telles-Tarık ve Hakan-Chedjou rotasyonu yapılabilir.

1156671_Galatasaray_SK.jpg

Son düzenleme:
nerden selcugu kesebilecek tek adammis hamit sayin

nerden selcugu kesebilecek tek adammis hamit sayin

Selçuk yerine Dzemaili oynayabilir ama yabancı sınırı var. Yekta yeteriz. Furkan ve Emre'yi oynatmaz. Hamit tecrübesi ile Selçuk kanserinden bizi kurtarabilecek tek kişi
sayın

Muslera-Sabri-Chedjou-Semih-Tarik-Melo-Furkan-Olcan-Bruma-Sneijder-Umut

-----------------------Musler/Sinan

---------Sabri--------Günter-----Zan/Semih-----Tarik

---------Furkan/Olcan-----CHedjou----Melo/Cemal----Bruma

-------------------------------Sneijder

----------------------------Umut/Campell ---------------------Devre arasi kiralanirsa iyi olur

--------Muslera--------
Tarık-Semih-Koray-Telles
-----Furkan--Melo-----
Olcan----Sneijder---Bruma
----------Umut--------

Melo-Furkan veya Melo-Emre Çolak orta sahasıyla maçlara başlasın.tek forvet Umut oynasın.Takımda genç ve dinamik oyuncular yok değil koy kanatlara bu adamları koy Bruma'yı koy Sinan'ı kullansın bu adamları.Ha bide şu lanet defans çizgisini penaltı noktasından ileriye kurduk mu tamamdır bıktık Elazığ'a Ordu'ya karşı kendi yarı sahamıza hapsolmaktan 2 tane ye 3 tane at güzel ve tempolu futbol oynatsın canımızı yesin vallaha bıktık gol üretemiyoruz forvet Edirne'de defans Hakkari'de sistemiyle.

Muslera
Sabri
Semih
Zan
Alex
Bruma
Melo
Emre
Sneıjder
Umut
Burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bosuna konusuyorsunuz bosuna

fatih-terimin-kafasindaki-11-1986.jpg

------------Muslera------------
Sabri----Chedjou--Koray--Tarık
--------Furkan----Melo----------
Olcan--------Sneijder------Bruma
--------------Umut-----------------

Bence böyle çıkmalı ama böyle çıkmayacaktır biliyorum.. Yeter ki taktik bu olsun Pandev yerine Burak veya Umut.. Furkan yerine Selçuk veya başka biri kabulum yani taktik bu olsun ama 2 kanat ve Sneijder oynasın...

Geri
Üst Alt