Üye Görüşü Yeni Hocamızla Anderlecht'i Yeneriz

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
İddia ediyorum.

Prandelli kovulsa ve yeni hoca gelse ligde şampiyon olur, Avrupa'da UEFA'ya kalırız. Tarihin en kötü Avrupa sezonuna rağmen bu hoca lakaplı şahısı kovmazsak hepten biteceğiz. Ligde bile kazanamıyoruz ki..

Hocasız olsak bile Prandelli'den daha başarılı oluruz orası kesin.

Prandelli ile de yenebiliriz.

Bunu hepimiz biliyoruz ama yönetim bilmiyor

Mevcut yönetimin td değişikliğine gideceğini sanmıyorum.

Katılıyorum. Kovulmadan gidecek gibi görünmüyor yönetim'in konuyu uzatmaması lazım.

Bok yeneriz .. O gencler bizim cigerimizin icini temizler .. Adamlar kosuyor , TACKLE yapiyor , bizim okuzler daha yanindaki adamla omuz omuza kosuyor topa tackle yapmaktan aciz , ustu batacak sanki

İlk yarı gayet müthiş bir top oynadık, takımın başında kim olursa olsun basit bir müdahaleyle maç bambaşka olursun,

lakin bu yönetim sezon sonuna kadar deliyi falan göndermez bence..

Prim yapmak için sıcağı sıcağına konu açmayın arkadaş .. Forumda sanki prandelli ile devam edelim diyen var herkes biliyor öyle olacağını..

Ersun Yanal ile elbette.

Bu kadar bktn goller yiyorsan en son suclu olması gereken bence hocadır.

Bugün cıkıp Muslera'yı neden elestirmiyorsunuz ? Her mac rakibe gecis izni veren Chedjou ? Bu ikisi yüzünden yedigimiz gollerin haddi hesabı yok.

Biraz gercekleri görmek lazım. Eldeki malzeme bumu ? bu.. Ee bu malzemeden cok daha iyisinin cıkacagını zannetmiyorum. Bugün kötü oynamadık ama cok kötü goller yedik.

Her geçen gün vakit kaybediyoruz bu vakit kaybı bizi nerelere götürecek acaba..

Bu kadar bktn goller yiyorsan en son suclu olması gereken bence hocadır.

Bugün cıkıp Muslera'yı neden elestirmiyorsunuz ? Her mac rakibe gecis izni veren Chedjou ? Bu ikisi yüzünden yedigimiz gollerin haddi hesabı yok.

Biraz gercekleri görmek lazım. Eldeki malzeme bumu ? bu.. Ee bu malzemeden cok daha iyisinin cıkacagını zannetmiyorum. Bugün kötü oynamadık ama cok kötü goller yedik.

Eldeki malzeme bu değil bırakın bahane uydurmayı oynadıgı hangi maçta bir şey yaptıda bu maçta yine 11 de oynatıyor cemaliyi ? yada neden yasin alıyor oyunada bruma olcan ı almıyor bunun için dahiolmaya gerek bile yok !!! YASİN KİM CEMALİ KİM.?!!!!!!

Geri
Üst Alt