Üye Görüşü Yeni Hocamızla Anderlecht'i Yeneriz

Agzina saglik 1000000 kez.

Capsizlar ordusu bizimkiler. Capsiz oglu capsizlar.

Aga resmen cile cekiyorum , ben eskiden amatorde defans oynadim , eve geldigimde diz kapaklarim yirtik ustum camur icinde .. NEDEN ? Tackle yapacaksin aga , korkmicaksin vur kir parcala bizimkiler , adamlar senden hizli oldugunu bile bile yaninda kosuyor daha :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eldeki malzeme bu değil bırakın bahane uydurmayı oynadıgı hangi maçta bir şey yaptıda bu maçta yine 11 de oynatıyor cemaliyi ? yada neden yasin alıyor oyunada bruma olcan ı almıyor bunun için dahiolmaya gerek bile yok !!! YASİN KİM CEMALİ KİM.?!!!!!!

Dzemali'yi oynatmasa stoperler cok iyi top kesecek ? Muslera toplara nasıl cıkması gerektigini ögrenecek mi ? Ortasaha daha mı iyi pres yapacak ? Hücumda organize olabilecekmiyiz ?

Dzemali'nin 90 dakika sahada kalmasına bende kızgınım ama 1 oyuncu ile takımı yüzde 100 degistiremessin.

Bu takıma kesici bir stoper lazım. dinamo 2 tane merkez lazım. cok yönlü komple bir santrafor lazım. en az bir tane komple kanat lazım. muslera'nın artık karar vermeyi ögrenmesi lazım. 1 oyuncu ile bitmez sorunlar.

Yasin kim, Cemali kim sorusunu keske Ünal Aysal'a sorabilseydik. Hoca acık acık diyor zaten; Transferleri yaptıran bizzat Yönetim. Amrabat'ı gönderip, Eboue-Sabri'yi hocaya sormaksızın kesende yönetim.

Kendinize gelin , bugün deplasmanda Arsenal ile beraber kaldı adamlar , onu geç 3-0 dan 3-3 oldu maç...

Yahu adamlar ellerinden kaçırdı Belçika'da Arsenal'i...

Yeni hocayla yenermiş Anderlecht'i...Sonra ne olacak ne b.k yiyeceksin Uefa liginde ?

Hasan Şaş bile daha iyi yönetir bu takımı. O kdr bitik bu hoca yani. Ulan savunma ve kontrollü futbol oynayıp 4 macta 13 gol yiyen başka takım var mi

Bu kadar bktn goller yiyorsan en son suclu olması gereken bence hocadır.

Bugün cıkıp Muslera'yı neden elestirmiyorsunuz ? Her mac rakibe gecis izni veren Chedjou ? Bu ikisi yüzünden yedigimiz gollerin haddi hesabı yok.

Biraz gercekleri görmek lazım. Eldeki malzeme bumu ? bu.. Ee bu malzemeden cok daha iyisinin cıkacagını zannetmiyorum. Bugün kötü oynamadık ama cok kötü goller yedik.
Mancini'nin elindeki kadro ile çok farkı yok bu kadronun. Ve Mancini 5 maçta 8 gol yedi Sampiyonlar Ligi'nde. Sorun hocada.

[Chelsea maçlarını hesaba katarsak 7 maçta 11 gol]
N5

Prandelli tam bir etkisiz eleman

Mancini'nin elindeki kadro ile çok farkı yok bu kadronun. Ve Mancini 5 maçta 8 gol yedi Sampiyonlar Ligi'nde. Sorun hocada.

[Chelsea maçlarını hesaba katarsak 7 maçta 11 gol]
N5

Su macta su kadar gol yemisiz, gecen sene daha iyi oynuyorduk falan hikaye olur. Gecen senede Atletik yapısı bitik bir Galatasaray vardı, bu senede. Bu sene ise gecen seneye oranla savunmada daha basit hatalar yapıyoruz.

Takımın sorunu öncelikli olarak oyuncu bazında. Bu is sadece hoca degisimi ile cözülmez, artık önümüzü görmek istiyorsak bu takımın vadesini doldurdugunu kabul etmeliyiz.

Su macta su kadar gol yemisiz, gecen sene daha iyi oynuyorduk falan hikaye olur. Gecen senede Atletik yapısı bitik bir Galatasaray vardı, bu senede. Bu sene ise gecen seneye oranla savunmada daha basit hatalar yapıyoruz.

Takımın sorunu öncelikli olarak oyuncu bazında. Bu is sadece hoca degisimi ile cözülmez, artık önümüzü görmek istiyorsak bu takımın vadesini doldurdugunu kabul etmeliyiz.
Gecen sene Mancini geldiği ilk maçtan defansi toparlayacagini hissettirmisti. Takıma da defansı baya iyi bi düzeyde öğretti, doğru dürüst defans yapmaya başladık. İlerde kisirdik tabi.

Ama Prandelli'ye bakınca hiçbirşey ogretebildigini goremiyoruz. Adamın sahaya hangi mantıkla çıktığını çözen yok. Hani 3-5 birşey denesek "haa sunu yapmaya calisiyoz" falan deriz, mantığını sonra tartisiriz. Fakat sahada hicbir mantık ürünü birşey yok ki.

Sorun futbolcularda olabilir ama futbolcuları sorunlu kılan ne yaptığını bilmeyen bi hoca olabilir mi? Bence baya muhtemel. Adamın mac sonu yorumlarını falan oku mesela, dalga geçiyor. Futbolcu olsam dayak atardim.

N5

Gecen sene Mancini geldiği ilk maçtan defansi toparlayacagini hissettirmisti. Takıma da defansı baya iyi bi düzeyde öğretti, doğru dürüst defans yapmaya başladık. İlerde kisirdik tabi.

Ama Prandelli'ye bakınca hiçbirşey ogretebildigini goremiyoruz. Adamın sahaya hangi mantıkla çıktığını çözen yok. Hani 3-5 birşey denesek "haa sunu yapmaya calisiyoz" falan deriz, mantığını sonra tartisiriz. Fakat sahada hicbir mantık ürünü birşey yok ki.

Sorun futbolcularda olabilir ama futbolcuları sorunlu kılan ne yaptığını bilmeyen bi hoca olabilir mi? Bence baya muhtemel. Adamın mac sonu yorumlarını falan oku mesela, dalga geçiyor. Futbolcu olsam dayak atardim.

N5

Prandelli'nin iyi bir taktisyen olmadıgı aşikar ama acıklamalarında tuaf bir durum sezemiyorum.

Mesela sürekli söylediği hedefimiz Süper Lig sözü neden herkese bu kadar tuaf geliyor ? Grubun en zayıf halkası olarak gördügümüz Anderlet bile bizden 2-3 gömlek üste bir takım. Adamlar son derece dinamik ve seri oyunculara sahip, yani CL seviyesinde son derece Atletik bir takım.

Prandelli takımın ne kadar kötü bir Atletik yapıya sahip oldugunu bildiginden sürekli böyle acıklamalar yapıyor, bir taraftanda futbolculara gönderme yapıyor, CL sizi aşar diyee,

Ne ise Prandelli bugün yarın postalanır ama yeni gelecek hoca ile dinamik, her yer basan, hücumda iyi organize olan bir Galatasaray hayal etmek hayalden öteye gecmez.

Bu adami almayanlar utansin !!! Acik ve NET .. Biz Drogbay'a karsilik bunu rahat Mourinho'dan alirdik .. Ama Kesin menajerlerin arada komisyonu yoktu ondan ilgilenmedik
fft157mm3249377.jpg

Geri
Üst Alt