Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru 1 karar verilmiş desene.Takip ediyorum kendisini. Yönetimi bir kere bile eleştirdiğini görmedim. Hatta hoca yönetim mevzusunda hocaya da sallamisti sanki.
rtsim helal olsun sana unknown butun gslileri bilip takipliyosunTakip ediyorum kendisini. Yönetimi bir kere bile eleştirdiğini görmedim. Hatta hoca yönetim mevzusunda hocaya da sallamisti sanki.
O avatar ne yavrtsim helal olsun sana unknown butun gslileri bilip takipliyosun![]()
Dogru 1 karar verilmiş desene.
Guzel
rtsim helal olsun sana unknown butun gslileri bilip takipliyosun![]()
dogrudur reis bende hic yok bu tarz isimler futbol sadece teknik ekipBu abi taniniyor yav
Herkes gidici terim dahil, Galatasaray kalici.Yönetimler gidici terim kalici. Mayista bu abimiz de kovulur
fark yok ki burdaki terim biatcilarinin rtecileri elestirmesi komik fark 0Herkes gidici terim dahil, Galatasaray kalici.
Reyz sevdalilari gibi davraniyorsun bazen.
Yapma
fark yok ki burdaki terim biatcilarinin rtecileri elestirmesi komik fark 0
fark yok ki burdaki terim biatcilarinin rtecileri elestirmesi komik fark 0
kaliplari terk edelim artik terim tanitti yoksa ne yapardik şimdi clde 1 gol atinca sukur cekiyorEvet Türkiye'yi dünyaya rezil eden adamla Türk futbolunu dünyaya tanıtan adam bence de aynı kefeye konulmalı.
%95 dogruluk oraninda bir tespittiridiotik 1 post.