Yeni iPhone Kolayca Bükülüyor!

İyi işte daha ne istiyorsunuz adamlar esnek demir kullanmışlar.

Bu millete birşey beğendiremezsin :banghead:

BlueTapa

Hayır gören de Samsung sağlam yapıyor sanacak :D

Bu Samsung muhabbeti neden, para verdiğiniz için vicdanınızı mı rahatlatıyorsunuz daha iyi diye ? :D

Hayır gören de Samsung sağlam yapıyor sanacak :D

Bu Samsung muhabbeti neden, para verdiğiniz için vicdanınızı mı rahatlatıyorsunuz daha iyi diye ? :D

Istek olduğu için ortamı karıştırmak istedim ama iphonecular çabuk pes etti zaten :D
Bu samsung teknoji olarak daha önde bir cihaz ki bu bir gerçek. Tasarım olarakda iphone önde diye biliriz. Sonuc ise banane , bende hiç birisi yok . Sony yaşasın :asd22:

bence 10 samsung 1000 tane leshfonu yok eder

attachment.php

:asd:

Ekli dosyalar

• 54BFA42F60849BCA4BC38FB247398B6A.webp
    54BFA42F60849BCA4BC38FB247398B6A.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 39
iphone telefonları sevmiyorum, paara verip almam.Fakat bu bükülme olayıda saçmalık.yani o kadar para ver sonra pantolonun cebinde taşı.kullanıcı hatası kardeşim.o kadar dar giyen göte ne dayanır :)

iphone telefonları sevmiyorum, paara verip almam.Fakat bu bükülme olayıda saçmalık.yani o kadar para ver sonra pantolonun cebinde taşı.kullanıcı hatası kardeşim.o kadar dar giyen göte ne dayanır :)
abi nerde taşıcaz bi sürü para verdik diye üstüne mi oturalım

ayfon bizi tasiyacak

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bu videolar dışında şikayet çok ise burada savunulacak bir şey yok.

bu videoyu başta izlediğimde bükülme değil de esneme olarak algılamıştım başta. güzelmiş, iyi telefon yapmışlar derken bir baktım telefon o şekilde kaldı :) resmen rezillik :)

tabi bukulur .. geri zekali gibi arka cebine koyup oturursan bukulur ..
Samsung s4 arka cebime koyup oturduk cami kirildi .. ? Yani hersey bukulur yada kirilir

Aynen sony var huzur var taş gibi maşallah

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt