Yeni İş Fikirleri Başlığı

Ali Rıza DEMİR

10 Numara!
Selam gençler

Bu başlık yeni iş fikri olan kişilerin paylaşımlarını yapacağı bir başlık olsun istiyorum
Fikirler illa ki orjinal olmak zorunda değil
Atıyorum bir giyim mağazası, bir bayilik, fast food restoran, büfe, oto parça vs. aklınıza ne gelirse fikir olarak paylaşılabilir
Ayrıca yeni bir iş kolu veya bir sektör de değerlendirilebilir

Ben kendi yapacağım işi veya fikri neden başkasına vereyim diye düşünen zibidiler olabilir. Sen atıyorum Kastamonu'da yaparsın adam gider Aydın'da yapar

Veya atıyorum bir iş fikrin vardır ama finansın yoktur, başka bir üyenin vardır. O belki bu işi yapabilir, sen yapamıyor olsan da ona faydan dokunmuş olabilir

Paylaşımlarınızı bekliyorum

Goygoy yapacaksanız başka başlıkta yapın, hatta bana da söyleyin ben de geleyim. Burda yapmayın ulan

Ayrıca iş yapma zamanı değil parayı faize koy gibi şeyler yazmayın

Fikrin varsa yaz, paranı faize koycaksan da koy

Biz iş istiyoz, fikir istiyoz kardeşim.

Lokmaların üretim maliyetinin çok ucuz olduğunu okudum. Şerbet sos falan da çok ucuz. Ben olsam lokmacı açardım. Henüz kimse bu işe girmedi çok düşük maliyetle %200 karla lokma satarak zengin olabiliriz.

Lokmaların üretim maliyetinin çok ucuz olduğunu okudum. Şerbet sos falan da çok ucuz. Ben olsam lokmacı açardım. Henüz kimse bu işe girmedi çok düşük maliyetle %200 karla lokma satarak zengin olabiliriz.
1727427337287.webp

mesaj bugta kalmış, gönderim tarihini güncelledim. :ka21:

Ciddi misin bilmiyorum da girmeyi geçtim alayı battı pandemide

sade lokma çok severim sıcak sıcak. bilmem ne çikolatası, bilmem ne sosu doldurursan batarsın tabi. geleneksel lokmacı açana müşteri olurum.

Para kazandıracak iş veri siteleri bu arada ama maliyeti tartışılır kalite de etmen olduğu için.

TM gibi veya whoscored gibi mesela futbolda

Farklı alanlarda da olabilir borsa coin vs gibi

İlginin tepe olduğu alanlarla ilgili veriler incelenecek ve düzenli güncellenecek vs

Kazandırmama ihtimali yok ama yatırımın karşılığı hemen alınamayabilir.

İkincisi isteğe göre yemek ve sipariş olayı, bunlar zaten var bayağı ama hala yaygınlaşmış değil, iş hayatında olup yemek yapmak istemeyen ama kontrollü yemek isteyen sayısız insan var özellikle İstanbul’da.

Mecidiyekoy'de kamyonet var bi tane. Herifin onunde kuyruk olusuyor.

açıkcası benim pet shop açmak gibi bir fikrim var. bunu paylaşıyorum çünkü sizlerde para kazanın istiyorum.

benim pet shopu diğerlerinden ayıran unsur içinde hiç bir hayvan olmayacak olmasıdır. içeride bir sürü yem ve oyuncaklar ve kafesler ama sıfır sorumluluk perakendecilik gibii daha iyisi işin başında durmak zorunda değilisniz babanızı yada aile büyüğünü koyacaksın.

post cihazını zaten kullanmayı bilmezler o yüzden nakit çalıştıracaksınız. sahte kameralar koyup parayı çalamayacağını da ispatlayıp her ürünü ajandaya işlemesini söyleyeceksiniz.

sadece akşamları 1 saat dükkana uğrayıp ürün etiketlerini yenileyip birde sayım yapmanız yeterli olacak. sabah yine dükkana geçecek tıpkı torun bakma işi gibi ama şey diyeceksiniz eğer bu işi yapmazsan paslanır çabuk çökersin bu iş sana hareket sağlıyor diyeceksin.

yemek zaten döner yerler ve çayını da kettledan kaynatıp içse ciddi gelir elde edilebilir tabi kendi ofis işinde çalışmaya devam edeceksin. birde sık sık kredi çekmek lazım ki dükkanın karı çok gözükmesin 5-10 günde ödemeye gitsin

Ciddi misin bilmiyorum da girmeyi geçtim alayı battı pandemide

Takılıyordum ya iş fikrim olsa zaten ben yaparım =).

Benim en büyük hayalim atari makineleri ve pub'ı birleştiren bir barcarde açmak. Yurtdışında çok fazla var ve hep dolu oluyorlar. Türkiye'de iyi iş yapacağına eminim.

açıkcası benim pet shop açmak gibi bir fikrim var. bunu paylaşıyorum çünkü sizlerde para kazanın istiyorum.

benim pet shopu diğerlerinden ayıran unsur içinde hiç bir hayvan olmayacak olmasıdır. içeride bir sürü yem ve oyuncaklar ve kafesler ama sıfır sorumluluk perakendecilik gibii daha iyisi işin başında durmak zorunda değilisniz babanızı yada aile büyüğünü koyacaksın.

post cihazını zaten kullanmayı bilmezler o yüzden nakit çalıştıracaksınız. sahte kameralar koyup parayı çalamayacağını da ispatlayıp her ürünü ajandaya işlemesini söyleyeceksiniz.

sadece akşamları 1 saat dükkana uğrayıp ürün etiketlerini yenileyip birde sayım yapmanız yeterli olacak. sabah yine dükkana geçecek tıpkı torun bakma işi gibi ama şey diyeceksiniz eğer bu işi yapmazsan paslanır çabuk çökersin bu iş sana hareket sağlıyor diyeceksin.

yemek zaten döner yerler ve çayını da kettledan kaynatıp içse ciddi gelir elde edilebilir tabi kendi ofis işinde çalışmaya devam edeceksin. birde sık sık kredi çekmek lazım ki dükkanın karı çok gözükmesin 5-10 günde ödemeye gitsin
Atılan wow başına para kazandıran ponzi saadet zinciri bir iş planım var henüz arge aşamasındayım

Objektif yorumunu bekliyorum

Atılan wow başına para kazandıran ponzi saadet zinciri bir iş planım var henüz arge aşamasındayım

Objektif yorumunu bekliyorum
o fikre benzer birşeyi sene başında hayalini kurdum ama tutmadı.

bu arada gıda işinde şuan gözlemim, ev yemekleri, tabldot yapan yerler parayı kırıyor.

hee piyasa zaten binlerce var bu işletmelerden ama kurumsallık sıfır neredeyse pos cihazı bile yok. ticket , mobil ticket kullananlar ise hizmet iyiyse baya fark yaratıyor.

Bakkal, ama ufak tefek değil. Sürer Marketin 1 tık altı. 3 harfililer de olmayan ürün çeşitliliği bulunduran. 3 harflilerden birinin yanında bile olsa çatır çatır iş yapar. Zamanında burada bir örneği vardı. Dükkanın olduğu yeri Belediye yıkınca biraz ileriye taşındıydı.

Geri
Üst Alt