Yeni İş Fikirleri Başlığı

Bakkal, ama ufak tefek değil. Sürer Marketin 1 tık altı. 3 harfililer de olmayan ürün çeşitliliği bulunduran. 3 harflilerden birinin yanında bile olsa çatır çatır iş yapar. Zamanında burada bir örneği vardı. Dükkanın olduğu yeri Belediye yıkınca biraz ileriye taşındıydı.
reis şakasız soruyorum bicycle ve motor aksesuarı satan bir yer iş yapmaz mı ?

Atılan wow başına para kazandıran ponzi saadet zinciri bir iş planım var henüz arge aşamasındayım

Objektif yorumunu bekliyorum
wowcoin.webp

WOW Coin nasıl olur r'daş:unsure:

Gıda işinde ya çok paran olacak
Ya da yaptığın iş her ne ise kendin direk biliyor olacaksın
Bir ustaya falan bağlı kalırsan makatından kan alıyorlar
Direk kan vermişliğim var

reis şakasız soruyorum bicycle ve motor aksesuarı satan bir yer iş yapmaz mı ?
Tek başına yapar mı bilemem, ama bike ve e-bike alnında bakım ve onarım konularında ciddi kalifiye eleman açığı var.

Decathlon mesela ürünleri ve bikeları iyidir, ama oradan aldığın bir bike'da kurulum kaynaklı sorun çıkabilir. Çünkü kendi elemanlarında bile sıkıntı var. Bunun dışında bike bakımından anlamayan keko yerlerde dolu.

Bike ve e-bike konusunda bakım onarım + yedek parça ve ekipman satışı yapan yerler iş yapıyorlar.

ek vergiler ile o iş patladı. bir kız arkadaşım yapıyordu ama bıraktı.
Yüzük aldım geçen sene karanlıkta parlayan fosforlu , Trendyol hepsi burada gibi platformlarda 200, 300 TL tanesi, Çin'de 20 TL toptan alırsan 75 kuruşa bile var , heryeri vergi olsa neolur, kıçı kırık takıcıya sabahın körü veya herhangi bir saat farketmez
gir en az 10 kişi var içerde , biraz paraya kıyıp girilebilir

Ekli dosyalar

• IMG_20240429_192252_397.webp
    IMG_20240429_192252_397.webp
    82 KB · Görüntüleme: 7
Parası olan takı mağazası açsın Çin'den çeşit çeşit takı getirsin , yüksek kâr garantili, bu memlekette bayanlara hitap eden işyeri kazanır arkadaş
Bizim hanım pandemide yaptı kktc de
Evden çalışıyordu o zamanlar. Güzel iş.
Sonra ofis tekrar açıldı işine döndü. İşini de sever
İlgilenmedi. İnstagram hesabı vardı 2000 takipçili falan (KKTC için iyi rakam)
Paylaşım yaptıkça sipariş geliyordu sürekli
Kaliteli mallar da aldık hep
Dediğim gibi ofis açılınca bıraktı
İstanbul'dan alıyorduk biz çinden değil
Ama Çinden bir konteyner getirirsen inanılmaz uyguna geliyor
Hala elimde mal var 250-300 bin TL değerinde duruyor öyle evde
Birine devretmem lazım da ilgilenmiyorum

Bu doldurma parfüm işide baya patladı MAD, Magnoroma kendi selection parfümleri de iyi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar sermaye lazım mesela. Baheseder misin biraz ufutancıııığğğmmmm
Derinlemesine araştırmadım. Hükümet zaten teşvik başlattı. Ges için bütün işletmelerin yaptırmasını istiyor. Tabi bu kadar büyük projeler için çevre lazım. Alan bununlada sınırlı değil. En az 1 milyon bütçe ile girmek lazım diye dusunuyorum

bir sürü firma türeyip halka arz olup 2 sene yatırım alıp sonra babayı almadı mı yav piyasada bu arada ?
Demek istediğim sen yapan olacaksın. Aynen dediğin gibi sektor hızlı olduğu için insanları bu alana özelikle hisse senedi yönünden b alım yapmalari için bayağı gazladilar. Ama hala sağlam firmalar vardır. Geleceğin sektörü bence. Yapan kısımda yer almak lazim.

Demek istediğim sen yapan olacaksın. Aynen dediğin gibi sektor hızlı olduğu için insanları bu alana özelikle hisse senedi yönünden b alım yapmalari için bayağı gazladilar. Ama hala sağlam firmalar vardır. Geleceğin sektörü bence. Yapan kısımda yer almak lazim.
geleceğin değil çoktandır önemli sektör

ege tarfında kaç tane rüzgar değirmeni dikilmiştir allahbilir. hatta güneş panaeli tarlaları var deli gibi.

burda esas zaten ilerlemiş ürünü - türkiyeye ithal edip pazarlayabilmek. fakat gelgelelim istanbul örneğin çok apartman .

banlio - villa / müstakil ev gibi yaşam olan yer çok olsaydı misal çevre kasaba gibisinden, çatıda kiremit yerine panel kullanıyorlar - 1 tane basit tesisat hattı ve cihazlada otomatik temizleme yapışıtırıyorlar.

olay bütük çağta değil - ufak haneye / eve mal verebilmek. o zaman avantajlı oluyorsun.

örneğin nerdeydi hatrlamıyorum yurtdışında - amerikada olabilir - velevki evinde panelle onla buna leektrik üretiyorsun.

eğer harcadığından fazlaysa - şehre gidiyor ürettiğin elektrik. karşılığını alıyorsun galiba tam olmasada..

burda özellikle kentsel dönüşümde çok fazla ihtimaller var ama üzerinde durulmuyor.

pazarın ve onu pazarlayabilmen çok limitli. geçen hafta izmir / bergamaya gittim mesela - bir yerde HAYVAN gibi sanayi alanı yapmışlar - yollar onlar bunlar yapılı ...ama araziler boş...100 tane varsa 10 tanesine imalathane / fabrika kuruluyor. geri kalanı boooomboş.

geleceğin değil çoktandır önemli sektör

ege tarfında kaç tane rüzgar değirmeni dikilmiştir allahbilir. hatta güneş panaeli tarlaları var deli gibi.

burda esas zaten ilerlemiş ürünü - türkiyeye ithal edip pazarlayabilmek. fakat gelgelelim istanbul örneğin çok apartman .

banlio - villa / müstakil ev gibi yaşam olan yer çok olsaydı misal çevre kasaba gibisinden, çatıda kiremit yerine panel kullanıyorlar - 1 tane basit tesisat hattı ve cihazlada otomatik temizleme yapışıtırıyorlar.

olay bütük çağta değil - ufak haneye / eve mal verebilmek. o zaman avantajlı oluyorsun.

örneğin nerdeydi hatrlamıyorum yurtdışında - amerikada olabilir - velevki evinde panelle onla buna leektrik üretiyorsun.

eğer harcadığından fazlaysa - şehre gidiyor ürettiğin elektrik. karşılığını alıyorsun galiba tam olmasada..

burda özellikle kentsel dönüşümde çok fazla ihtimaller var ama üzerinde durulmuyor.
Abi olan bir şeye zeka katarak geliştireceksin. Uygulama alanları olarak çok imkanı olan bir sektörden bahsediyoruz. Buna akarsu tarafında olan köyler için bile değişik projeler yapılabilir.

Geri
Üst Alt