Yeni İş Fikirleri Başlığı

Bir diğer öneri ise, fabrikalar için makina yedek parça tedarikcisi olmak. Ülkede yok değil ama yetersiz kalınıyor.

Abi olan bir şeye zeka katarak geliştireceksin. Uygulama alanları olarak çok imkanı olan bir sektörden bahsediyoruz. Buna akarsu tarafında olan köyler için bile değişik projeler yapılabilir.
tabiiki - o şekilde baktığında dünya iş var TR sınırlarında yapılacak

ama o düzen başkasına yaramıyor mesela , elektrik dağıtımına yaramıyor (3 ay önce elektrikten soktular millete sonra düştü fiyat nasılsa ... punduna getiriyorlar faturalandırmada hep)

o yüzden sadece fikren aşmak değil - gerçekleştirmek esas mesele . her zaman mantıklı olana gidilmiyor.

Enerji, özellikle temiz enerji konusunda vizyon olarak çok gerilerdeyiz.

21.webp

tüm fabrika toprak sahiplerinin malına çökeceğiz
kamulaştıracağız
her şey halkımız için

Diş Teknisyenliği.

2 yıl oku diploma al, az el yeteneği.

5 yıl tecrübeye 200.000 TL civarı aylık ortalama gelir varmış.

Varsa aramızda saygılar.

Firma battığında imkan olup ta o domain alınabilseydi, kaç katına da okutulurdu şaka maka değil. Domaini şu an başka bir acente almış.

Lokmaların üretim maliyetinin çok ucuz olduğunu okudum. Şerbet sos falan da çok ucuz. Ben olsam lokmacı açardım. Henüz kimse bu işe girmedi çok düşük maliyetle %200 karla lokma satarak zengin olabiliriz.
İzmir’de asla tutmayacak iştir dışarılarda belkide tutar

Ali rıza ağabeyim ile iş birliği yapmak isterdim açıkçası

Çok uzun süre aklıma gelen bir fikir vardı; Trafiğin durduğu noktalarda karton güzel kutular içinde kahvaltı paketleri satmak. İçinde yolda yenebilecek simit zeytin salam kaşar peyniri gibi temel gıdalar olacak. Bir bardak da çay vereceksin kağıtta. Fiyatı da 50 lira gibi anında verilebilecek para üstü ile uğraştırmayacağın bir rakamda olacak.

Yolda giderken tam parayı verip, kutunu alacaksın yolunda devam edeceksin. Yolda kahvaltını yapıp işine ulaşacaksın.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt