Yeni İş Fikirleri

Cevap: Yeni İş Fikirleri

beyler güzel fikir yazılırsa kaçar gider yolumu bulurum size de 5 kuruş koklatmam

ABD ve Avrupa'da para yapan fakat Türkiye'de duyulmayan Web sitelerinden birini açmak.

Dünyadan en çok tıklanan web sitelerinin olduğu bir liste var mı beyler?

Mesleğim gereği Ofis ve Ozalit işini aynı anda açmayı düşünüyorum.

Hayalimde bir de Cafe sahibi olmak var.

Yeni iş fikri istiyorsan her türlü biletin satıldığı bir site yapabilirsin.

Henüz var mı bilmiyorum.

Günümüzde Ozalit Makinelerinin yerini Toner sistemi ile çalışan Plan Kopya

makineleri almıştır. :)

:eek: 300-400 bin lira mı :eek:

Valla üstad o kadar gelir için o kadar yatırım gerek..

E zaten o yatırımı yapacak kadar para olsa neyleyim çalışmayı :o :asd:

inanmam aylik gelirin 300-400 bin oldugunu..

boyle oldumu gunluk musteri sayin en az 1000 kisi olmasi lazim.. 1000 kisi girermi la burger kinge gunluk? saka olmali..

Mesleğim gereği Ofis ve Ozalit işini aynı anda açmayı düşünüyorum.

Hayalimde bir de Cafe sahibi olmak var.

Yeni iş fikri istiyorsan her türlü biletin satıldığı bir site yapabilirsin.

Henüz var mı bilmiyorum.

Biletix yok mu? Senin dediğin farklı bir şey mi?

Riza icarlik araba isine girecem diyorsan Arabadanda anliycan biraz.. yada Anliyan bi arkadasinla yapacan o isi.. cunku Icralik arabalarin cogunda biyaninda eksigi gedigi var.. biyanlardan hasarli yani, cunku icralik olan arabayi normal insanlar kullanmiyor..

Burger King'in günde 14 saat açık olduğunu düşünelim. Yani 840 dakika yapar.

1.000 kişi gelse, her 50 saniyede 10 TL lik bir tane ürün yada menü çıkışı olacak demektir.

Bu İM KAN SIZ

Benim dedem servis işi yapıyordu. 3 tane araba vardı. Kendine yetecek kadar para getiriyordu.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

camcıyım ben karlı ve stresli piyasa :D tavsiye ederim

Riza icarlik araba isine girecem diyorsan Arabadanda anliycan biraz.. yada Anliyan bi arkadasinla yapacan o isi.. cunku Icralik arabalarin cogunda biyaninda eksigi gedigi var.. biyanlardan hasarli yani, cunku icralik olan arabayi normal insanlar kullanmiyor..

Girmiycem kardeş. Arabadan anlarım, iyi anlarım ama o iş yaş. Devamlı yalan söylemek zorundasın ki o bana göre değil :)

yasayi bilmiyorumda reis.. bizim orda (Karamanliyim,Hollanada yasiyorum) adam servis isi baslatti.. gidip Antalyadan/Ankaradan/Konyadan insanlari getirip goturuyordu adamin simdi tonla parasi var suanda bu isi gectigimiz 10 senedir yapiyor iste.. adam artik kendi surmuyor bile.. masa basinda oturuyor.. isi bilecen ise gitmiycen.. biz yapamiyoruz bu isleri.. oyle yada boyle lafta kaliyor.. atilim yapmak cesaret isteyen bisey herkez yapamaz..

kimya mühendisliği düşünüyorum

aga hersey sermayeye bakar.. 10.000 tl verip.. 1 milyon tl kazanmayi beklemeyeceksin.. o milyonda 1 olur..

Geri
Üst Alt