Yeni Kaptanımız Kim Olmalı?

kaptanlık oyuna göre yapılmaz öncelikle takımdaki herkesin sevdiği,tecrübeli,gerekirse 3-4 dil bilen ve ağırlığı olan biri olmalı. Bana göre en iyisi Hamit'tir bu özelliklerin hepsi var diğer ikisi Selçuk ve Melo olmalı.

selcuk-fenerbahce.jpg

Yabancı sınırının bulunduğu ortamda Selçuk. Biraz mantıklı ve gerçekçi düşünün.

Semih icin cok erken. Hem zaten sözünü gecirebilecegine inanmiyorum daha. Hepsi kendisinden daha büyük ve hepsine abi diye bakiyor.

Bu yüzden bizim ülkemizde genc topcular kaptan olamaz, abi-kardes iliskisinden dolayi. Mesela baska ülkelerde insanlar büyüklerine ismi ile hitap ederken bizde senden bir kac ay (!) büyük kisiye abi demedin mi ters tepki görebiliyorsun.

Semih ezilir kaptan olarak bu takimda. Zamaninda Ardaya kaptanlik nasil zarar verdiyse ona da verebilir acikcasi, tabiki ayni nedenlerden degil ama genc oyuncularda cok baski yaratiyor kaptanlik.

Benim gözümde en dogru tercih Sneijder ya da Melo dur. Muslera da olabilir ama bence bir kaptanin sahada oynayan bir futbolcu olmasi lazim.

Selcuk dan kaptanlik alinmali, gecen sezonki yaptiklarini ne cabuk unuttunuz???

1. Kaptan dediğin alt yapıdan gelmeli.

1.Kaptan

[attachment=11723:upload_2014-7-12_18-56-43.jpeg]

2.Kaptan

images

Yabancı Oyuncuların Kaptanı

images

Sneijder'e saygım sonsuz ama 1.5 sezonda olmaz.

Semih'in bu kulüpte ki geçmişi Alt Yapı ile birlikte en fazla isim olduğu VE DÜZGÜN KARAKTERİ DÜŞÜNÜLÜRSE onun olması gerektiği çok açık.

Arda'nın 22 yaşında kaptan olması ne kadar yanlış ise Semih'in 23'ünde kaptan olması ise bu sefer o kadar doğru.

Çünkü KAPTAN DEDİĞİN

1. Sakin

2. Efendi

3. Tartışılmayacak

4. Kulüp için değeri olan-içinden gelen

5. Kıdemli (Alt Yapı+3 sezon)

6. Hırslı

olmak zorunda.

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-12_18-56-43.webp
    upload_2014-7-12_18-56-43.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 186
Melo kesinlikle kaptanligi haketti.

1. Melo

2. Sneijder

3. Selcuk

Sent from my iPhone using Tapatalk

sneijder melo yerli olarak hamit. selçuk kaptan olmamalı

sneijder melo yerli olarak hamit. selçuk kaptan olmamalı

Melo. Adam haketti. Her sezon iyi oynuyor lami cimi yapmıyor, o geldi bu gitti demeden takım için elinden geleni yapıyor.

Melo. Adam haketti. Her sezon iyi oynuyor lami cimi yapmıyor, o geldi bu gitti demeden takım için elinden geleni yapıyor.

Sneijder'ı kaptan yapmak çok büyük hata olur.

Selçuk ve Melo çok uygun kaptanlık için ama tabi takım içinde ilişkilerin nasıl olduğunu bilmek lazım.Melo'nun sağı solu belli olmuyor :) Selçuk da yabancılarla sorunu mu var bilmiyorum.Şu anda takımda en eskiler olarak Gökhan-Hakan-Emre-Aydın var.Çok büyük ihtimalle Prandelli kaptanı Hakan yapacak ve yine çok büyük ihtimalle Balta ilk 11'de oynayacak CL maçları dahil

Geri
Üst Alt