Yeni Kol Sponsorumuz "Magdeburger Sigorta"

Terra bilmem neo pizza mizza derken yemek şube olduk h.o efendim.

Şortta sağ bacakta luk oil var soldaki numarayı kaldırıp orayada bişey alalım da para lazım

bu ne yaw hamburger gibi. yazdirmayin böyle seyleri formaya kardesim.

Bizim icin en iyi sponsorluk gogus ve stad icin nike olur diye dusunuyorum

Yillik toplam 20 civarina

NIKE ALI SAMI YEN STADYUMU

Arti gogus sponsoru olsun forma cart curt hepsini alsin ,store icin tsortler falan ,en azindan parasina deger urunler cikar diye dusunuyorum

Magdeburger sigorta Alianza ait bir sigorta şirketi ki dünyanın en büyük sigorta şirketlerin başında gelir.

Magdeburg Almanya'da bir ildir bu arada.

Alianz aynı zamanda Bayern Münchenin stad isim sponsorudur. Bizim burada şansımıza Magdeburger sigortası olarak geçmesi isim olarak . Türkiye'de ki hisseler koç holdinge aitmiş zamanında. Sonra Alianza satmış Koç.

Forma iş ilanina döndü arkadaş bari şu pizza yazısını kaldırın abi Terra Pz gibi

Forma iş ilanina döndü arkadaş bari şu pizza yazısını kaldırın abi Terra Pz gibi

İlk önce terra pizza altında da pizza pizza yazıyordu. Dün akşamki formalarda pizza pizza yazısını kaldırmışlar. Şu an sadece terra pizza yazıyor, idare eder. Pizza yazısını kısaltamazlar, onu firma kabul etmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Magdeburg çıkışlı firma işte yav. Anlaması zor değil. Hamburglular ağlasın o zaman takımın adı Hamburger diye. :D Verdikleri para daha önemli.

Sort ön kismina da çikita muz reklami alalim febeliler muzumuzu yesin
Ne gerek var renkdaş Terra gibi bi potanaiyel varken. Haydi
Şşşşşt 1,2,3

TERRA MI YE FENER
TERRA MI YE FENER
TERRA MI YE TERRA MI YE FENER
:cimbom:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt