Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.862
- 7.368
- 1.743
Bu kadronun bu maci kazanma ihtimali yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neresi normalmis? Lider arasinda ucurum gibi puan farki var, bu resmen lige havlu attik demek oluyor.Tugay TV de normal diyor kadro için.
Aç telefon Tugay a sor. Şu an yayında değil.Neresi normalmis? Lider arasinda ucurum gibi puan farki var, bu resmen lige havlu attik demek oluyor.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
...Şampiyonluk anlamında bu sezonu şimdiden kaybettik zaten...Şu maci da kaybedersek seneye Avrupa da hayal olur.Hoca benim kafada anlaşılan...Şampiyonluk anlamında bu sezonu şimdiden kaybettik zaten...
''Eldeki oyuncuların hangisinden, nasıl verim alınabilir, hangi mevkiilere kimleri transfer ederek önümüzdeki sezonlara takımı hazırlayabiliriz?'' şeklinde düşünüyorsa, kendisini canı gönülden desteklerim; yeter ki doğru kararlar verip, doğru hamleleri yapabilsin. Bu sezon da olabildiği kadar artık...
Şaka yahut ironi yapmıyorum, samimi düşüncelerimdir. Çok eleştirmsem de ille Hoca gitsin derdinde olmadığımın bilinmesini isterim...
O kadar da değil. TS arayı açmış olur da diğerleri bizden iyi durumda değil. ''Yeter ki doğru kararlar verip, doğru hamleleri yapabilsin'' dedim dikkat edersen. Bu olursa sıralamada 2-3 garanti zaten. Ha, eldekilerden ve yeni transfer ettireceği oyunculardan da verim alamaz, yine Alanya-Konya gibi takımlara karşı aciz durumlara düşüp 'gençleşme vs' teranelerine sığınmaya kalkışırsa, bir daha dönmemek üzere çekip gitmeli zaten ki tribünde onbinler 'istifa' çığlıkları atacaktır o durumda, daha da duramaz; çok net...Şu maci da kaybedersek seneye Avrupa da hayal olur.
Valla bizim takim dustu mu tam dusuyorO kadar da değil. TS arayı açmış olur da diğerleri bizden iyi durumda değil. ''Yeter ki doğru kararlar verip, doğru hamleleri yapabilsin'' dedim dikkat edersen. Bu olursa sıralamada 2-3 garanti zaten. Ha, eldekilerden ve yeni transfer ettireceği oyunculardan da verim alamaz, yine Alanya-Konya gibi takımlara karşı aciz durumlara düşüp 'gençleşme vs' teranelerine sığınmaya kalkışırsa, bir daha dönmemek üzere çekip gitmeli zaten ki tribünde onbinler 'istifa' çığlıkları atacaktır o durumda, daha da duramaz; çok net...