Yeni Malatyaspor-Trabzonspor Maçı Ertelendi

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Merkez üssü Sivrice olan ve Elazığ ile Malatya illerimizde can kayıplarına yol açan deprem nedeniyle Süper Lig'in 19. Haftasında 27 Ocak Pazartesi günü oynanması planlanan Btc Turk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Yeni Malatya Stadyumu'nda saat 20.00'de yapılması gereken müsabakanın oynanacağı tarih daha sonra ilan edilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Habertürk’e konuştu: “TFF’den bizi aradılar ve Trabzonspor’un gelmek istemediğini ilettiler. Bizden de erteleme talebinden bulunmamızı rica ettiler. Ancak biz maçın oynanmasını istedik. Buna rağmen tek taraflı olarak erteleme kararı çıktı.”
Gevrek: “Trabzonspor gelmek istemiyor diye maç mı ertelenir? Bana göre kesinlikle maçı erteleyerek yanlış yaptılar. Bu hiçbir hakka hukuka adalete sığmaz. Madem deprem var o halde bütün lig maçlarını bu hafta oynatmasalardı.”
Gevrek: “Trabzonspor daha birkaç gün önce kupada 120 dakika maç oynadı. Ayrıca sakat ve cezalı olan oyuncuları var ki Nwakaeme de bunlardan biri... Yani bunların hepsini düşüneceksin.”
Gevrek: “Bizim oyuncular maça motive olmuştuk dediler ve onlar da tedirgin oldu bu durumdan. Hepsi aradı eğer bir şey yoksa neden ertelendi diye. Yani deprem beklentisi mi var diye düşündüler. Bizim oyuncularımızı da panik içine sokmaya gerek var mıydı? Maç pazartesi sonuçta.”

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Habertürk’e konuştu: “TFF’den bizi aradılar ve Trabzonspor’un gelmek istemediğini ilettiler. Bizden de erteleme talebinden bulunmamızı rica ettiler. Ancak biz maçın oynanmasını istedik. Buna rağmen tek taraflı olarak erteleme kararı çıktı.”
Gevrek: “Trabzonspor gelmek istemiyor diye maç mı ertelenir? Bana göre kesinlikle maçı erteleyerek yanlış yaptılar. Bu hiçbir hakka hukuka adalete sığmaz. Madem deprem var o halde bütün lig maçlarını bu hafta oynatmasalardı.”
Gevrek: “Trabzonspor daha birkaç gün önce kupada 120 dakika maç oynadı. Ayrıca sakat ve cezalı olan oyuncuları var ki Nwakaeme de bunlardan biri... Yani bunların hepsini düşüneceksin.”
Gevrek: “Bizim oyuncular maça motive olmuştuk dediler ve onlar da tedirgin oldu bu durumdan. Hepsi aradı eğer bir şey yoksa neden ertelendi diye. Yani deprem beklentisi mi var diye düşündüler. Bizim oyuncularımızı da panik içine sokmaya gerek var mıydı? Maç pazartesi sonuçta.”
Bunun adı skandaldır bence forumda konusu açılmalı

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ts kötü niyetli olmasa bile salaklık yapmış, arar sorarsın adamlara isterlerse erteletirsin. Kafana göre gidip tek başına ertleme başvurusunda bulunursan böyle patlarsın işte.

EPMrYJlX0AEjGmg

Ts kötü niyetli olmasa bile salaklık yapmış, arar sorarsın adamlara isterlerse erteletirsin. Kafana göre gidip tek başına ertleme başvurusunda bulunursan böyle patlarsın işte.

3 gün önce maç kırmızı kartlı kupa maçı oynadılar erteleme işlerine geliyor TSnin.

Malatyaspor biz oynamak istiyoruz diyor ts ertelensin diyor fb algının dibini yapıyor. Nasıl bi düzen içindeyiz nasıl bi boka batmışlığın içindeyiz. Futbol üzerinden insanları kışkırtmaya çalışan tipler her hafta bi vukuat yapıyor. Noldu lan bu ülkeye

Yerinde bir karar gibi duruyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi olmuş Trabzon'un kazanması lazım. Yoksa Fener Sivas'ı götürür.

Depremin etkilendigi yer Malatya.
Malatyaspor oynansin istiyor.
TS ertelensin istiyor.
TFF Malatyaspor'u arayip onlarin da ertelenme talep etmesini istiyor.
Malatyaspor bunu istemedigi halde mac erteleniyor.

Peki neden TS ertelenmesini istiyor? Wakaeme olayi degil sadece. Acin bakin, adamlarin defans hatti komple ceza sinirinda.

Sirf TS'nin FB macini kazanmasi isimize geliyor diye buna taraftar ve kulup olarak ses cikarmaz isek yarin buna benzer bir olay oldugunda konusma hakkimiz olmaz.

FB, BJK, İBB hepsinin bu olayi dile getirmesi lazim.
Cunku bu olay oyle yok sayilabilecek bir sey degil.

TFF hangi nedenle (!) bu maci erteliyor sorusu sorulmasi gereken bir soru.

olaya gel ya

tff baştan aşağı boka batmış durumda

damat tsyi her fırsatta kolluyor

valla helal olsun Malatya başkanına çıkmış oynamak istiyoruz demiş ben bizim milleti anlamıyorum deprem oldu diye maç iptal edilmez şartlar uygunsa oynarsın şartlar uygun değilse oynamazsın bilmiyorum ben mi Avrupa kafası ile düşünüyorum.

Malatya dün önce erteleme istedi, sonra oynamak istiyoruz dedi. Trabzon da alınacak her karara saygılıyız diye açıklama yaptı. Federasyon da fırsat bilip erteledi. Bu iş en çok Fenere yaradı olay bu kadar basit. Şimdi çıkıp algı yapıyorlar Trabzon erteletti diye, Malatya baskani da başkasının ağzıyla konuşuyor bu kadar çelişkili konuşmasının başka açıklaması yok. Trabzon salak mı ki Nwakaeme'siz Fener maçına çıkmak istesin.

Geri
Üst Alt