Yeni Malatyaspor'un Facia Bilet Fiyatı

Hasan Altın

Tecrübeli Üye
beyler bugün malatyasporun yönetimi tam bir komediye imza attı bizimle ve bjk ile oynadığımız maçta bilet fiyatları 7.5 lirayla 50 lira arası değişiyordu ve muhteşem bi taraftar baskısı oluyordu bu maçta ne hikmet bilet fiyatlarını aşağıda yazacam absürt rakamlar oldu bir malatya lı olarak utandım bu fiyatlardan ve malatya da kimse bu fiyatlara bilet alıp gitmez ve stad fenerli malatyalılardan oluşacaktır yönetime yazıklar olsun diyorum.
28516187_879188042267950_1142581898583708907_o (1).webp

Bizim stadyumdan fazla degil fiyatlar , 3-4 maca gidiyorlardir zaten , biraz paraya kiysinlar

insanlarin su paraya verdigi degeri cozemiyorum , harca eglencene bak ne var yani

Gereken cevabi baskasi versin suna, ben yoruldum artik.

ne zaman ki TFF stadın en az %50'sini veya 60'ını dolduramayan para cezası verir o zaman bunlar biter.

Nasıl küfüre,şiddete ceza veriyorsan stadı dolduramayana da vereceksin. Diğer büyük liglerde var bu uygulama.

Bizim stadyumdan fazla degil fiyatlar , 3-4 maca gidiyorlardir zaten , biraz paraya kiysinlar

insanlarin su paraya verdigi degeri cozemiyorum , harca eglencene bak ne var yani

Anlatamadım galiba bizim maçta ve bjk maçında 7.5 liraydı bilet fiyatı en pahalı fiyat 50 liraydı ayriyeten yeni malatya nin adı ne zaman galatasaray oldu bilet fiyatı aynı oleun

Yav verin bir seferlik ne olcak. Sampiyonluk yarınlara kaldi gördün mu fener....... diye bagirmak size nasip olcak belki

Adamların parası olsa verecek zaten.

Forumun marie antoinette i mubarek adam.

İnsanlar paraya değer veriyor çünkü paralari yok,sebep bu olabilir mi ? Adamlar eve ekmek götürme derdinde eglenceden bahsediyorsun biz de onu diyoruz bari ucuza eğlenebilsinler herkes yurt dışında keyif yapamıyor, empati yapmak lazim bu ulkede kac asgari ucretli calisan var biliyor musun

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine dünyadan, yaşadığı ülkeden bir haber yorum yapmış Sinan.

Hangi taraftan baktigina bagli, milletin gelirlerine bakarsak sikintili bir fiyat, 100 lira ne demek siradan bir aile icin bi bilsen zengincigim
Hatta futbolun ''iscilerden'' ''zenginlere'' gitmesi pek hos bir durum degil bu tabi sahsi fikrim.

Böyle zevklere harcayacak paraları yok diye olabilir mi acaba

GSCimbom Mobile App

Tum Dunya bize karsi. Hatta konuyu acan Hasan kardesimize karsi. surekli onu izliyorlar. durum vahim. takip ediliyoruz.

Aykut hocamın ve Aziz başkanın farklı galibiyet alarak koltuklarını garantiye alma çabalarıdır, bana kalırsa bu ikili uzun yıllar daha Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye hizmet etmelidirler. Daha Avrupa kupası alacak Kocaman hocam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Meteliğe kurşun atan milyonlar var iken, eğlencesine düşkün olamıyor insanlar maalesef senin gibi Sinan Bilgin kardeşim, bu paraların bazısına insanlar bir ay alın teri döküyor. Öyle ofis içi ortamda değil, bilakis rüzgarın,yağmurun, çamurunun ve soğunun içinde çalışıyorlar. Az biraz Empati yapın. Herkes Rahmi Koç'un oğlu değil veyahut herkesin bütçesi senin gibi zengin değil !

Malatyalılar takımının süper ligde başarısını istiyorlarsa biraz ellerini cebine atacaklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aman millet ne der diye iPhone x aldım diyen adamdan böyle bir yorum beklenirdi şaşırdınız mı hakikaten bu züppeye,
Bilet fiyatlarına gelince yönetimin derdi stadyum dolsun değil anlaşılan, maça gidemeyen tutkulu "taraftar" lara yazık olmuş

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt