Yeni Milli Takımımız Pırıl Pırıl Allah Nazardan Saklasın

Ersin Şen

Tecrübeli Üye
Arkadas artik ayni seyleri ulkenin en elit dusunurlerinden bile duymak artik iyice sikti. Tertemiz cocuklar. piril piril.

Ta ki ne zamana kadar? milyonlari bulana kadar. Sanki Arda, Burak, Selcuk vs 17-18 yaslarindayken piril piril gencler degildi.

Ben iddia ediyorum bu 'piril piril' ayaklarina yatanlar Erman toroglu, ahmet cakar, vs herkes burada aslinda bu cocuklarin piril piril olduklarini dusunduklerinden degil, bilincalti diger familyaya olan garezlerinden dolayi surekli bu temiz cocuklar safsatasini agizlarina getiriyorlar.

Ben bu cocuklar kotudur, adam degillerdir vs falan demiyorum. Ama bu cocuklar uzerinden diger otekilerine surekli gider yapmak bence ne insanliga sigar ne de dogru olur.

Arda'dan nefret ederim. Bilen bilir. Havalaninda memuru tartakladigi videosundaki agiz hareketleri, vucut dili, kendini bir mesin parcaya iyi depebiliyor diye baska bir insandan ustun gormesi mide bulandirici. Nefretim.

Milli mac kazandiysak sevinmesini ogrenmeliyiz. Biz sevinmiyoruz. Baskalari mutsuz oldu diye mutlu oluyoruz.

Medyada adamliktan bahseden yorumcularin alayi boyle.

Konudan anladığım kadarıyla Ersin imana gelmiş.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben milli takim istiyorum. piril piril milli takim bana lazim degil. icinde fesatlik olanlara piril piril milli takim lazim.

Bundan boyle piril piril, tertemiz milli takim lafi yok abi.

Arda veya Burak'a garezi olanlar karsilarina cikip hesap sorabilirler. Emre Akbaba son dakikada iki gol atti diye bu takim zorla piril piril oldu.

Ne biliyorsun piril piril oldugunu. 10 sene sonra bu cocuklardan biri ayni arda gibi afralar tafralar yapmayacagini ne biliyorsun?

Bilmiyorsun. Tekl bildigin 'piril piril' safsatasi senin isine geliyor. Bu milli takim tertemiz , piril piril demek icin ortada bir pislik ibaresi var yapmis oluyorsun.

Rezillikten baska birsey degil.

Yapanlar en buyuk rezil insanlar

Ne anlatiyon knk anladıysam @gokhan Sancak olayım

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

'piril piril' milli takim diye surekli uzerine vurgulamanin sadece bir tek nedeni var. baskalrina gider yapmak

kimse senin milli takimindakiler bilmemne cocugudur demedi ki sen teeertemiz pirillll pirill milli takimmiz var maymunlugu yapiyorsun.

Yapmanin tek bir nedeni var. baskalarina mutsuzluk vermek.

Bugunki Milli galibiyetin eski milli futbolcularla ne alakasi veya baglantisi var? hic bir baglantisi yok. Ama sen tertemiz milli takimiz var diye durduk yere bir algi yaratiyorsan bu belalti vurmak olur.

agizlarindan 'adamlik' lafi dusmeyen 'herifler' yapiyor bunu.

umarim anlatabildim

Bir insan surekli homofobik demecler veriyorsa icindeki homosksuel dusunceleri inkar ettigindendir.

Bir insan surekli su kariyi soyle yaptim, dun gece bu kizla beraber oldum, bes saat hic durmadan sabaha kadar vs diyorsa cogu zaman iktidarsizligindandir.

Bir insan surekli aletinin buyukluguyle ovunuyorsa bilinki micropenis rahatsizligi vardir

Bir insan surekli adamliktan bahsediyorsa kendi adamligindan emin degildir

futbolcular değişti ama bence ilk önce bastakilerin değişmesi lazim yeniden birlik ve beraberlik oluşması icin. Örnegin kimse tüpcüyü sevmiyor istemiyor ama adam yıllardır tff'nin basında. tinercileri batirdi, tff baskanligi ile ödüllendirildi.

Çalhanoğlu'nun çok da bi pırıllığı yok açıkçası
Maç sonrası açıklamasında bize çok laf söylediler yuttuk gibi bazı sözleri var
Bir maç kazanında hemen eleştirilere cevap vermeler başlıyor. Bir durun kardeşim. Örn. Hakan fazlaca eleştirilir üzülür bozulur sonra bir iki kankası onu korumaya geçer. Basına gider yapar falan böyle böyle yeni Ardalar yeni Buraklarımız olur.
İyi oynadıklarında Maradona, kötü oynadıklarında Iorfa muamelesi yaparak belki de bu çocukların psikolojilerini biz bozuyoruz.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çalhanoğlu'nun çok da bi pırıllığı yok açıkçası
Maç sonrası açıklamasında bize çok laf söylediler yuttuk gibi bazı sözleri var
Bir maç kazanında hemen eleştirilere cevap vermeler başlıyor. Bir durun kardeşim. Örn. Hakan fazlaca eleştirilir üzülür bozulur sonra bir iki kankası onu korumaya geçer. Basına gider yapar falan böyle böyle yeni Ardalar yeni Buraklarımız olur.
İyi oynadıklarında Maradona, kötü oynadıklarında Iorfa muamelesi yaparak belki de bu çocukların psikolojilerini biz bozuyoruz.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bingo

bi maç kazandı diye övülmeler başlamış. İsveç'in en iyisi Tsl düzeyinde futbolcular. bu önliberosüz defanssız milli takım iyilere kafa tutamaz.

Geri
Üst Alt