Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üye GörüşüYeni Nesil Galatasaray Taraftarının Şımarıklığı ve Doyumsuzluğu Üzerine
Valla Okan hocanın gidip yerine Arda hoca veya Montella’nın geleceği bir senaryoya ben ok’um. Başka kimseye de ok değilim, abuk subuk bi yabancı gelip muhtemelen takımın içinden geçecek. Herkes Klopp falan diyor, Klopp buraya geliyorsa zaten akıl sağlığı çok düşmüş demektir fayda gelmez.
Ha ama günü geldiğinde Arda hocayla Montella’yı da burada yine emekleri hiçe sayıldığında savunacağım, bana değişen bir şey olmayacak yani
Bu hayatta en tahammül edemediğim şey bir insanın emeğinin görmezden gelinmesi
4 yıldır aynı teknik direktör ama oyun üzerine koymuyor kadromuzun kalitesi gerektiği maçlarda gerektiği reaksiyonu gösteriyor özellikle iç sahada bunun dışında bir oyun planı sistemimiz yok ligde yaptığımız en az 25 maç zaten ıvır zıvır adınla yenebildiğin takımlar geri kalan maçlarda hep bir sıkıntı oldu sistemimizin olmayışından Osi yi çek takımdan bir de Sane yi çöpüz izlenimi var şuan gerçek olan bu ama 4 yıldır şampiyon yapan teknik kadro da bir gelişim yok Okan ı yollamak hata olabilir ama bir oyun anlayışı, bir sistemi olan teknik heyetimiz olsa Avrupa da güzel bir başarı hayal edebiliriz bu size göre doyumsuzluk bas göre vizyon
Bahane ********************* gibidir herkeste bulunur cümlesinin ortaya çıkma sebebi gibi bir yazı yazmışsın. Adamın sana yazdığı yaşanmış her şeyi bir bahaneye sığdırmışsın. Bu şekilde iş hayatında ve sosyal hayatında ayakta kalmayı başarabiliyorsan bilet kes ya da bir YouTube hesabı aç hepimiz izleyelim
konu da kendince düzgünce eleştirenler için değil işi hakaret boyutuna taşıyanlar için açılmış zaten
hoca değil falan denmesini geçtim sırf adama nefretinden ötürü gs şampiyonlukları yapıyla alıyor iması yapan, adını epstein olaylarıyla bir araya getiren karaktersiz adamlar da objektif eleştiri yapıyoruz diye dolanmasın bi zahmet
Klasik olacak ama ben bunu doymuşluğa yoruyorum renkdaş.
Doymuşluğun getirmiş olduğu motive eksikliğine, gereksiz özgüvene yoruyorum
Bir çok hedef maçı çıkıp çatır çatır oynayarak aldığımız da ortada
Sonraki hafta bir bakıyorsun sanki küme düşecek takım gibi oynuyoruz
Biri yazdı az önce bilmiyorum sen miydin.
Hocanın yıpratıcı oyun tarzına uygun adamlar alınmalı
Çok koşması gerekiyor takımın ve bir şeye artık eskisi kadar motive değilsen ilk önce fizik gücün düşer, koşmak istemezsin ki normal
Bir çok birbirine bağlı değişken var ya
Bakalım yeni takım için ben de heyecanlıyım
Bence hocanın oyun düşüncesini tüm sezona yaymak mümkün değil. Çok eforlu pres pres pres nereye kadar.
Bunu bir de doğru düzgün çalışmayan zırt pırt izin verilen takımla yapmaya çalışıyor. Bir yerden sonra patlak vermesi gayet normal. CL'de oyuncular deli gibi koşar ama ligde bir yerden sonra salıverirler işte şu anki gibi.
Beni sinir eden başka bir konu ise çözümü hep transferle araması. Bu sezon hoca dokunuşuyla öne çıkan topçu var mı mesela. Altyapıya falan hiç girmiyorum oradan ümidi tamamen kestim zaten.
Her Galatasaray taraftarı gibi o kupalarla gurur duyarım. Okan Buruk öncesi bu takımın müzesinde kupa yokmuş gibi davranan vasat sevici taraftarlardan olamam. Bu kupaların devamı gelsin istiyorsak neşteri zamanında vuracağız. Bizi diğer takımlardan ayıran şey her zaman bu olmuştur. Bizim ayrıştığımız nokta bu, yoksa Galatasaray’ın kazandığı her maç, her kupaya olan sevinçlerimiz aynı. Uefa kupasının heyecanını yakalayan şanslı nesildenim. O dönem şifresiz maçları tvden şifreli maçları radyodan takip etmiştim. Prime Galatasaray’ı izledikten sonra senin gibi düşünen arkadaşlardan daha farklı bakıyor olmamız normal. Galatasaray Okan Buruk sayesinde 4 sene üst üste şampiyon olmadı. Okan Buruk Galatasaray sayesinde 4 sene üst üste şampiyon hoca oldu. Buradan şampiyonluğu vermeyeceğini temenni ederek söylüyorum. Her şeye rağmen hem oyuncu olarak hem de teknik adam olarak efsanelerimiz arasındadır. Kişisel olarak hoca ile bizim herhangi bir sorunumuz olma imkanı var mı? Oynattığı futbolu beğenmiyorum. Yaptığı değişiklikleri beğenmiyorum. Bir takımın ilk oyuncu değişikliği 15 haftadır sağ bek değişikliği olabilir mi? Defalarca tutmamış olmasına rağmen her seferinde orta saha çıkarıp forvet alıp kaybetmek normal bir durum mu? Her yenilgide antipatik hareketler sizleri rahatsız etmiyor mu? Ve yine söylüyorum. Yeni sezonda Galatasaray’ın başında olmayacak. Sezon sonu hep birlikte göreceğiz. Şampiyon olarak ayrılıp Avrupaya gitsin. İki sezon sonra daha iyi versiyonu ile dönsün.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.