Arif Ulu
Baba Gündüz
O da doğru tabiki.10 da 7 bile verseler yeter 10 da 2 veren oyuncular dolu.
Almak dan ziyade satmak çok daha önemli... bizim için bu sene.
7/10 biraz fazla oldu gibi.. Buna 5/10. / 6/10 diyelim.
O da doğru tabiki.10 da 7 bile verseler yeter 10 da 2 veren oyuncular dolu.
Carole un özelliği o ligue 2 den sadece carole gibi 10 da 6 veren adam çıkmıyor arifcim bknz:riberyLigue 2 iyi de, okadar Transfer yapılmasına yanaşmıyorum.
Carole hep 5/10 & 6/10 verir aşağı yukarı ve maliyet/Performans açıdan iyi not alır lakin burası Akhisar yahut Eskişehirspor değil - burası Galatasaray.
Bize gerekdinde 9/10 , 10/10 performans verebilen oyuncu da lazım.
Bek ve kanat mevkilerinde Ligue 2 riske girebiliriz ama Orta Saha ve Santrafor en az üst seviye Ligue 1/BPL/LaLiga/SerieA olmalı.
O da doğru. "Alt" liglerden gelen oyuncu tam bir "Surprise". Elinde patlayabilir... Yıldız da olabilir.Carole un özelliği o ligue 2 den sadece carole gibi 10 da 6 veren adam çıkmıyor arifcim bknz:ribery
Sarbiyi selçuğu def etmezsen zaten xabi alonso da gelse alveste gelse bunlar oynar yapılanma olucaksa eğer lig 2 bizim için iyi pazar hepsini burdan alalım demem biraz mübalağa idi tabiO da doğru. "Alt" liglerden gelen oyuncu tam bir "Surprise". Elinde patlayabilir... Yıldız da olabilir.
O riske girebilecek mi takım ona birileri karar verecek.
Daima 6/10 oyuncular çıkmaz beyanatın doğru... Ama ya patlarsa ? O da senin "+" nın " - " si
3 ligue 2 transfer yaparsın 2 patlar ise... Ahmet Mehmet Sabri oyanaya başlar ve yine o " Az ama Öz Transferleri yapsaydik keşke "
Haa Para Yok durumu ciddî ve gerçekten başka transfer poltika yapmaya güç yok ise... ozaman az maliyet/performans krallığı Fransa ya yönelmek doğu karar olur.Sarbiyi selçuğu def etmezsen zaten xabi alonso da gelse alveste gelse bunlar oynar yapılanma olucaksa eğer lig 2 bizim için iyi pazar hepsini burdan alalım demem biraz mübalağa idi tabi![]()
Ben fransadan dmc ve kanat istiyorum olursa mousset kardeşimizde gelsin tabiHaa Para Yok durumu ciddî ve gerçekten başka transfer poltika yapmaya güç yok ise... ozaman az maliyet/performans krallığı Fransa ya yönelmek doğu karar olur.
Yıldız Santrafor ve Merkez Orta Saha + Ligue 2 Transferler diyelim ve anlaşalım.![]()
Ben açmıştım sanıyordum ama topic daha önce @Arif Ulu tarafından açılmış.
https://www.gscimbom.com/forum/f19-gscimbom-transfer-forumu/yeni-ngbakoto-112768/