Yeni Play Off Sistemi Gelecek Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Play Off Sistemi Geliyor

belçikadanmı özeniyoruz adamlar zaten protesto ediyor onlarda istemiyo abi basketbolmu oynuyoruz ya bırakın adaleti evet gol averajındada adalet yok ama bu daha berbat ötesi bir şey benim bildiğim basketbolda olur her zaman güçlü takım şampiyon olmasın diye ilk 8 e giren takımlar play-off yapar finalde kazanan kupayı alır saçma bişey.

Tamamen Lig TV'nin " nasıl daha çok para kazanırım" mantığı ile düşündüğü "epic fail" bir proje. Play-Off maçları çok gergin geçer,hakem hataları oldu mu etkilenen takım ortalığı yıkar. Beşiktaş-Bursa, Fener-Trabzon, Galatasaray-Fener gibi normalde gergin geçen eşleşmelere bir de play-off muhabeti nedeniyle şampiyonluk sinir ve stresi de eklenince ortalık yangın yerine döner. Futbolu para babalarını arzusuna uygun şekilde yönetmek ve yönlendirmek halktaki futbola olan ilgiyi artırmaz; tam tersine var olan mevcut ilgiyi de azaltır. Gerzek herifler!

98'den beri Galatasaray'in 1 macini bile kacirmadim ama bu sistem gelirse yeminle izlemeyecegim Lig Tv.

Eee peki bizim kulüp ne diyor bu konuda?Destek veriyorsalar biz burda boşuna atıp tutuyoruz.

Tamamen Lig TV'nin " nasıl daha çok para kazanırım" mantığı ile düşündüğü "epic fail" bir proje. Play-Off maçları çok gergin geçer,hakem hataları oldu mu etkilenen takım ortalığı yıkar. Beşiktaş-Bursa, Fener-Trabzon, Galatasaray-Fener gibi normalde gergin geçen eşleşmelere bir de play-off muhabeti nedeniyle şampiyonluk sinir ve stresi de eklenince ortalık yangın yerine döner. Futbolu para babalarını arzusuna uygun şekilde yönetmek ve yönlendirmek haktaki futbola olan ilgiyi artırmaz; tam tersine var olan mevcut ilgiyi de azaltır. Gerzek herifler!
+ şike mevzusu var birde onuda eklemek lazım.Maçlar hiç normal olarak bitmez.

altunterim Osman Altunterim

Bu play off olursa ben de sunu öneriyorum, Maclar da 4 periyod halinde olsun.. Yayıncı kuruluş araya reklam alır para kazanır!

futolu ligtv yönetiyor artık. bu ne saçma bir sistemdir yahu el ele verip ligin suyunu nasıl çıkarırız diye toplantı yapıyorlar sanırım

Aslinda millet biraz futbola ilgilensin, biraz konu degissin diy eortaya atilan birsey gibi geliyor bu bana

bu sisteme butun kulublerin onayi gerekiyor mu?? yoksa tff kendisi karar verebiliyor mu?

yoksa biz ve trabzon bunlara karsi cikalim.

Transfer umrumda değil.Bu yeni sistem gelirse ligin tadı tuzu falan kalmaz.Hepiniz şerefsizsiniz (Mehmet ali aydınlar-şansal-aziz)

play off demek extra 6 hafta demek mayıs 10 da bitse lig haziranın sonuna denk gelir ve böyle bir ligde takımlar çıkar transfer ettiğim adamlar oynayacak diye tutturur ayrıca sayın mali bi açıklasana bana eylülde başlayacak olan lig extra toplamda 40 hafta hiç ara vermeden oynatmaya kalksan haziranın başına denk geliyor. Avrupa şampiyonası için için milli takım haziran başında toplanmalı, böyle bir ligde şampiyonluğa oynayan takımlardan avrupa ve dünya şampiyonalarında hiç verim almamayı göze alman gerekir. Nereden tutsan elinde kalan bir uygulama sırf fenerini potaya sokabilmek için futbolun içine etmek bu olsa gerek.

Not: Diyelim şampiyon olan takım avrupa kupalarından birinde yarı final oynadı 10 tane maç burdan geliyor. Diyelim Türkiye kupasınıda aldı e 8 maçta ordan 18 + 40 maç burdan 58 çüş derler adama vallahi hiç ara vermeden bir sezonda 58 maç oynatırsan olabilecekleri sen tahmin et mali

böyle bir sistem getirilirse hiç düşünmeden Lig TV mi iptal ettiririm, bu ne saçmalık, olmaz bu kadar da.

fener oynar playoffta oynarda bankasya playoffta oynar...

Böyle bir sistemin iyi veya kötülüğünün tartışılmasından çok, değişikliği getirmek istemelerinin özünde yatan sebebi iyi tahlil etmemiz gerekiyor. Futbol Federasyonu'nun, kaybetmiş olduğu güveni geri kazanmaya çalışmak için bir takım girişimler yapmaları gerektiğini, çok iyi bildiğini tahmin ediyorum. Bunu net olarak söyleyebilirim. Fakat, ne yaparlarsa yapsınlar, muhakkak yapmaları gerekeni yapmadıkları/yapamadıkları için, ligi bal kaymak haline getirseler bile, yapmadıkları bu şey güven noktasında kamuoyunun kafasında her zaman soru işareti olarak kalacaktır ve Federasyon kafalarda oluşan bu soruyu net olarak cevaplayamayacaklardır diye düşünüyorum.

Konu açılmışken, TFF Başkanı'nın nihayi kararı açıklarken yapmış olduğu konuşma şekli, sizleri bilmiyorum ama benim oldukça dikkatimi çekti. Sanki Başkan, toplantıda yeni alınmış bir kararı değilde, sonucunu daha önceden belirledikleri bir kararı açıklarcasına rahat veönceden çalışmışcasına ezberlemiş bir hali vardı. Oysa yeni alınan bir karar kağıt üzerine yazılır ve kağıt üzerinden dikkatli bir şekilde tane tane okunarak kamuoyuyla paylaşılır. Başkanın yapmış olduğu bu açıklamadan böyle bir izlenim edindim. Bilmem yanılıyormuyum..

Öyle birşey olamaz olmamalı bu ne la kedi canınızı sizin.

play offlar anca fenerin şampiyonluğuna yarar. Hakemlerle baskıyla alırlar maçları.

play offlar anca fenerin şampiyonluğuna yarar. Hakemlerle baskıyla alırlar maçları.

İlk aklıma gelen şey benimde buydu. Fener zaten federasyon ve hakemler tarafından korunan bir kulüp durum böyle olunca play-offlarda hakemler sayesinde yıllarca üst üste şampiyonluğu garanti olur.

Play-off saçmalığına HAYIR !

Beyler destek verin twitter da #playoffsisteminehayir tt yapıyoruz.

ligi aynı puanda bitirenlere uygulayın bunu. yemişim playofunuzu. playofta 1 hakem hatasıyyla sampiyonluk gidebilir.

İngiltere,İspanya,Almanya hangi ülkede bu sistem var ? Bütün sezonun emeği 1 haftada heba olup gidebilir.Hiç akıl karı gelmedi bu şey bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt