Yeni Play Off Sistemi Gelecek Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Play Off Sistemi Geliyor

kosu sporlarinda falan da yapsinlar bole ,ilk uce giren bir daha kossun falan.

Nasil bir mantik ki bu veya uygulayan ulkeler varmis neye gore bunu mantikli bulmus ?

Sampiyon sampiyondur zaten.Lig bittiginde puaniyla onu kanitlamisdir zaten.

bence sezonu 1.sırada tamamlayan takım, 4 takım arasında illa bir avantaja sahip olur.

Edit: Belçikada uygulanıyor bu.Dediğim gibi lider olan takım fazla puanla başlıyor maçlara

Doğu ve Batı konferansı diye bir de 2 ye bölsün ligi iyice sapıttılar

Orta Marmara,Doğru Marmara,İç Ege Grubu,Dış Ege Grubu maçları sonra play off.Biz Manisa ile yapıyoruz 2 günde bir maçlar.Seride 2-0 öne geçiyoruz.:asd:

Şaka filanda geçelim lig aynı sistemiyle devam etmeli.Bu play offla çok canlar yanar.Bank Asya 1.ncisi ve Süper Lig 1.ncinin emeklerine yazık olur.Biz 1.nci olacaz fener gelecek hakem yardımı falan kupayı götürecek ohh be kesinlikle karşıyım.

Allah akıl fikir versin.Bu ilk hangi sivri zekalının aklına geldiyse onun da aklına tükürüyüm

yalan haber değilse güzel bir sövmek lazım bunlara

sistem köötü fakat haberlerde 4 büyüklerde sıcak bakıyormus deniyor o degil, 4 büyükler kabul etmesse gelmez bu sistem bizim baskan masada kabul edip, 2 gün sonra istemiyorum ben bu işi diye daha önceki düştügü hataya düşerse hic şaşırmam...

ne bu şimdi tek kelime rezillik abidesi

ne olacak 10 puan ilerde bitirdik bide maçmı oynucas gene ligde maç yapmanın ne manası kaldı

Lig Tv nin kasasını iyice doldurmak için adımlar atıyor federasyon. Bu uygulama bana basketbolda bile saçma geliyordu. Benim aklıma yatmıyor abi böyle birşey. Adam ligi lider bitiriyor niye bidaha 6 maç yapsın şampiyon olmak için. Ülkemizde 34 maç oynanıyor her türlü sahtecilik yapılıyor, o play-off maçlarında ne olur kimbilir. Kime hizmet ediyor bu MAA anlamadım...

Berbat bi sistem, umarım doğru olmaz, sırf yayıncı kuruluş için alınacak bir karar olur.

bence sezonu 1.sırada tamamlayan takım, 4 takım arasında illa bir avantaja sahip olur.

Edit: Belçikada uygulanıyor bu.Dediğim gibi lider olan takım fazla puanla başlıyor maçlara

bak bu mantikli iste

ben "ilk siradaki 4 takimin arasindaki puan farki 10 asmiyorsa, play off yapilir, 1. ve 4. takimlarin arasindaki puan farki 10 dan fazla ise, 1. olan takim sampiyon olur" gibi birsey olmali en azindan dicektim ama senin yazdigin cok daha iyi ve mantikli.

allah sizi kahretsin ya bitirdiniz lan türk futbolunu.

önce türkiye kupasını gruplara böldünüz dünyada olmayan bi şekilde sırf para gelsdin diye heyecanı filan kalmadı

sonra futbolcuların isimlerinin yazdığı yere saçma sapan reklam aldırdınız formaları maymun ettiniz para için

şimdide ligtv para kazansın diye ancak ufak liglerde bile tartışılan playy-off sistemini getirmeye kalkıyosunuz buda para için

kardeşim futbolu ligtv yönetecekse siz neden orda duruyosunuz.

yok ya bi zevkimiz vardı onunda içine sıvadınız ya dicek bişey bulamıyorum.

bu sistem gelirse lig filan izlemem ben.

Lig tv yi yönetenlerde gerizekalı sanırım..

Böyle bir statüde kimse para verip lig izlemez(tamamını)..

Bir süre geçtikten sonra mecburi playoff kısmını ayrı satmaya başlarlar..İzleyecem diyenlerde o pakaeti alır 6 maç en fazla 2 ayda biter..Pakete aylık 100 liradan fazla isteyemezler..50 liradan 12 ayda 600 almak varken 2 ayda 100 liradan 200 lira alır otururlar yerlerine :)Onda bile şuanda alanların yarısı kadar müşteri bulurlar :D Playofflar yaz dönemine geleceği için kimse eve tıkalı kalmaz, imkanı olan stada koşar imkanı olmayan açık mekanlara akar :)

Eğer bunları düşünemiyorlsa lig tv yöneticileri digitürk sahipleri harbi gerizekalılar derim :)

bide şöyle bişey var. Şimdi lig 6 maç daha uzayacak 40 hafta olacak.Nezaman bitecek? Tarih olarak yani. Bu adam demedimi ligleri eylülde başlatıcaz artık diye. Sıcak havadan dolayı filan!(şikeye bahanesi) E eylülde başlattığın ligi playoff oynatıp nezaman bitireceksin. Temmuzdamı. Milli takım turnuvalara filan katılacak sıkıntı olmayacakmı. Veya yabancı futbolcular için sıkıntı olmayacakmı. Neye göre böyle bir proje hazırlıyorlar anlamadım.

bunu nasıl kabul ederler 3. dünya ülkesimiyiz yahu.....

O play-off maçlarında çıkabilecek olayları düşünün. Hakemlerin kararlarının daha çok irdelenip akılda kalacağı bir play-off serisi.

Kazanan her zaman itham edilir.

Ben Belçikada yaşıyorum, düşündükleri Belçikadaki sistemin aynısı, yani tam bir 3. dünya sistemi. Burda klup ve taraftarlar isyan ediyor sistemin saçmalığına ve herkes adam gibi normal sisteme geçilmesini istiyor. Hatta 6-7 ay önce sorun o kadar büyüdüki burda UEFA federasyonu tehdit etti değiştirin bunu diye. Şimdi bizim gerizekalılar bu sisteme geciyor, hayretler içindeyim ya bunların dünyadan hiç mi haberi yok arkadaş. Bu sistemin ne mantığı var biri bana anlatsın bakalım. Yoksa ligtv ve derbilerde birşekilde! başarılı! olan fb ninmi isteği bu????

Rezil karar, olmaz olsun, itiraz etmek gerekir.

Akılları sıra yeni bir tartışma odağı yaratıp şikeyi unutturmaya çalışıyorlar. Gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum.

Hangi gerizekalının fikriyse onun aklına tükürüyüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt