Yeni Rakı'dan Reklam Filmi: O Gün Geldiğinde

o gün geldiğinde hangisini tercih edersiniz?

yeni rakı

yeni rakı yeni seri

yeni rakı ustaların karışımı

yeni rakı Ala

yeni rakı uzun demleme

yeni rakı müzeyyen

hadi ordan insanlar alamıyor yeni rakı falan. hiç vergilere karşı çıkmışlarmı? bu anadolu grubu ve mey içki batar inşallah.

hadi ordan insanlar alamıyor yeni rakı falan. hiç vergilere karşı çıkmışlarmı? bu anadolu grubu ve mey içki batar inşallah.
Ercan Önder

ilk göbek atan dayının tipten dolayı umarım kimseyi içeri almazlar

Ben de diyorum seçim anketindeki tek oyu atan kim acaba, cevabı buldum sanırım.

Rakı sevmem viski tercihimdir.

Bu arada iktidara yeni bi kapı bu reklam. Reis kullanir bunu.
İşte bunu anlamayacak kadar salak muhaliflere sahibiz. Şunu 2 mitingde gösterse yüzde 5 oyu artar. Kazandığımız kesin olan seçimi son 1 ayda geri verdik.

Şuan iktidara orta açmaya gerek yok sadece vaatte bulunmalı muhalefet .
Birde terör ile bir alakaları olmadığını halka anlatmalari gerekiyor 7 li masa diye diye insanların gözünün içine bakarak yalan söylüyorlar diyanet işleri başkanlığı kapanacak diyorlar halki din ve milliyetçilik üzerinden vurmaya devam ediyorlar.
Camide siyaset yapiyorlar hastaneleri ,okullari cemaatlere teslim etmişler stadyuma siyaset girmesin diyorlar .
Kısaca bu reklamı izlediğim de bu reklam iktidara yarar seçimde seccade gibi rakı şişesini de kullanırlar .

hiçbir şey olmaz. rte gitsin ben bile içerim diyen hacı amcalar var.
Arifciğim belli ki siyaset namına hiç bir şey bilmiyorsun. 14 Mayısta bu sözlerini hatırlatırım sana. Siz bu RTE'yi çok hafife alıyorsunuz. Bir seccade ile yüzde 5 oy artırdı. Hala anlamıyor musunz ? Seçimi kazanmak istiyorsak böyle saçmalıklardan uzak duracağız. Hatta mümkünse Kemal'i konuşturmayacaksınız. Konuştukça saçmalıyor.

rakı zaten avrupada resmen bedava 70lik 10-15 euro arasına falan bulunuyormuş.
Avrupalı bir saat çalışsa bir 70lik alabilir ama bu iğrenç tattan almaz. Beğenmiyorlar. Avrupadaki Türkler belki kurtarıyordur bunları.

Arifciğim belli ki siyaset namına hiç bir şey bilmiyorsun. 14 Mayısta bu sözlerini hatırlatırım sana. Siz bu RTE'yi çok hafife alıyorsunuz. Bir seccade ile yüzde 5 oy artırdı. Hala anlamıyor musunz ? Seçimi kazanmak istiyorsak böyle saçmalıklardan uzak duracağız. Hatta mümkünse Kemal'i konuşturmayacaksınız. Konuştukça saçmalıyor.
Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu diyeceksiniz.
Konuştukça daha çok kazanacak. Konuştukça insanlar rahatlıyor. Huzur buluyor. Gerginlikler sona eriyor. Adam tüm algıları altüst etti. Kazanamaz deniyordu; kazanmak üzere.

Geri
Üst Alt