Yeni Sağ Bek Hamit !

Arif Ulu

Baba Gündüz
Yeni Sağ Bek Hamit !

zy4e3eqy.jpg

5+3 verdi Sıkıntısı ile cözum üretme operasyonlar başlamışdır.

Hamit yeni sezonda Sağ Bek oynamalı!

1. Sağ Bek oynamışlığı var

2. Tecrübesi yeter

3. Telles cok cıkdından dolayı Hamit daha defansif oynar Bek Mevkisini, böylece temposu cok sıkıntı olmaz

4. Pas oyuna dahil olur; Orta Sahayı rahatlar

5. Fizik gücü ile takım savunmasına direnç ve güc katar

6. Tekniği iyi sayılır; Isabetli ortalar ve Hucum başlangıclarla takıma katkı verir.

Saygılar

hamit acaba maç mı seçiyo diye düşünmüştüm ilk geldiğinde, bir manu maçı var ki o maçta aldığı sorumluluğun yarısını ligde her maç alsa yıldız olurdu, oyunu yavaşlattığı gerçeğini de düşünürsek sağ bek oynayabileceği en ideal mevki, ama transfer yapılmayacaksa veysel-sabri-hamit hangisi iyiyse o oynasın.

Bence Sabri-Hamit-Veysel'le idare ederiz o bölgeyi.Tarık'ı alabilseydik iyi olurdu ama geçti artık.Kanatlara 2,forvete 1,orta sahaya 1 ve sol beke 1 transfer yapıp transferi kapatmalıyız.Forvet yabancı olmalı.

Hamit'ten hicbirsey olmaz. Sabri ve Veysel o bölgeyi idare eder eger baska bir yerli alinmazsa.

Sınır varken yararlanmalıyız kesinlikle.

Selçukla değişmeli oynasa kafi. 3milyon indiregandi

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Robben karsısında kendisinin düstügü aciz durumu hatırlatmak isterim.Temposu yok denecek kadar az olan 32 yasındaki Hamit'in gücü yetmez o mevkii icin.Sener veya Tarık'dan birini alsınlar.Sener transferi zor degil.Serbest kalma maddesi var.Tarık transferi zor.

hamit görse şu başlığı güler geçer, adamlar hala benden umutlu diye :D

Ben Hamit'in 3-5-2 sisteminde orta alanda oynayacağını düşünüyorum. Mancini Hamit'ten orta alanda yararlanmak isteyecektir.

O degilde Tarik Camdal Bizde olsa iyi olmaz miydi Kanatlarimizi otoban yaparlar valla Milli takimda dokturdu bu Tariki hemen almaliyiz.

Sağ bek Sabri (Veysel-Hamit)

Beli dönmeyen Hamit orada zor oynar, hatta Hamit öyle bir oyuncu ki ona en uygun mevki hangisi seçmekte zorlanıyorum.

4-3-3 ya da 4-3-1-2 de 3lü orta sahanın sağı sanki.

Robben karsısında kendisinin düstügü aciz durumu hatırlatmak isterim.Temposu yok denecek kadar az olan 32 yasındaki Hamit'in gücü yetmez o mevkii icin.Sener veya Tarık'dan birini alsınlar.Sener transferi zor degil.Serbest kalma maddesi var.Tarık transferi zor.

Robben kimleri maymuna cevirmedi ki

1 mac kötü oynadı icin komple bitirmisin

O macda önündeki adamdan sıfır yardım almişdı (bknz takım halinde savunma)

Hadi senin düz mantina uyalim TR liginde kim Robben gibi ?

Ayrica 3. Madde yi tekrar hatırlatirim

Bi bek ofansif bi bek defansif olur

* LG G2 Tapatalk *

Hamitin ismi bile Sabri ve Veysel den daha cok is yapar. Mevcut kadroda sag bek icin en iyi secenek Hamit gözüküyor. Tarik bence alinmali.

Bencede sağ bek için en ideal isim Hamit.

Sağ bek olarak düşünülmeli form tutarsa çok faydalı olur.

Robben kimleri maymuna cevirmedi ki

1 mac kötü oynadı icin komple bitirmisin

O macda önündeki adamdan sıfır yardım almişdı (bknz takım halinde savunma)

Hadi senin düz mantina uyalim TR liginde kim Robben gibi ?

Ayrica 3. Madde yi tekrar hatırlatirim

Bi bek ofansif bi bek defansif olur

* LG G2 Tapatalk *

Hamit'in temposu yeterli degil,bitik.Emrah Bassan bile madara edebilir.Maceraya gerek yok kilimci kardes.Adam akıllı bir adam al oraya olsun bitsin.

Geri
Üst Alt