Yeni Sağ Bek Hamit !

Tarık > Veysel > 55 > Hamit. Eboue ile yollar ayrılır.

Tapata

Kadroda yer alacaksa ilk 11'de bir yer bulunmalı. 3 m euro alan yedek mi olur yahu :(

Hamit bencede yerli olarak sağ beke koyacagımız en iyi adam olur. Bir Caner patlaması yapar mı bilinmez :)

Şampiyon olduğumuz 2 sezonda Arena'daki birçok maçta nasıl yuhalandığını unuttunuz sanırım?

Hala Tarık-Soner vs. diyorsunuz ligimizden yetenekli diye aldığımız hangi oyuncu bize katkı verdi son yıllarda (Selçuk-Burak-Yekta... bunlar belli şeyler ispatlayıp gelmişlerdi).Ayrıca geçen sezon Salih-Veysel geldi de ne oldu yine Sabri oynadı.Boşa 4-5 milyon kaybımız oldu şimdide elden çıkartmaya çalışıyorlar.Hamit sağ bekte mis gibide oynar.Tabi sakatlık vs. sorunları tamamen düzelirse

bek oyuncusu takımdaki en hızlı oyuncular arasından seçilmelidir , çünkü arkası dönük olduğundan hızını almış ve ivmesi yüksek bir rakibe karşı açık verdiğinde kaleciyle karşı karşıya kalma ihtimali yakın defans oyuncusunun kademesine bağlıdır.Dikkat edin bizim en fazla yediğimiz kontradan goller bu şekilde olmuş bu sezon.

hamit merkezde top dağıtıcı ve kısa mesafe press ve dikine oyun kabiliyetleriyle kullanılırsa fayda sağlar ve selçukun yükünü hafifletebilir.

Bek olması intihar olur , hamiti bek oynatan kimdi ona bakmanız bile bunun ne kadar yanlış bir terchi olduğunu gözler önüne sermektedir.

Zaten yabancı sınırının bu halinde o mevkide en iyi oynayacak adam Hamit gibi. En azından defansif olarak diğerleri kadar aksamaz, orta sahaya da iyi yardımcı olur.

bek oyuncusu takımdaki en hızlı oyuncular arasından seçilmelidir , çünkü arkası dönük olduğundan hızını almış ve ivmesi yüksek bir rakibe karşı açık verdiğinde kaleciyle karşı karşıya kalma ihtimali yakın defans oyuncusunun kademesine bağlıdır.Dikkat edin bizim en fazla yediğimiz kontradan goller bu şekilde olmuş bu sezon.

hamit merkezde top dağıtıcı ve kısa mesafe press ve dikine oyun kabiliyetleriyle kullanılırsa fayda sağlar ve selçukun yükünü hafifletebilir.

Bek olması intihar olur , hamiti bek oynatan kimdi ona bakmanız bile bunun ne kadar yanlış bir terchi olduğunu gözler önüne sermektedir.

Hamit'in bek oynamasının yanlış olduğunu düşünüyorum, ama hamiti bek oynatan kimdi ona bakmanız bile tercihin yanlış olduğunu gösterir dersen aklıma ilk olarak gelen şu; Real Madrid'de Mourinho bek oynattı Hamiti.

Hamit'in bek oynamasının yanlış olduğunu düşünüyorum, ama hamiti bek oynatan kimdi ona bakmanız bile tercihin yanlış olduğunu gösterir dersen aklıma ilk olarak gelen şu; Real Madrid'de Mourinho bek oynattı Hamiti.

ondan sonra kesmesi de bu mevkide kapasitesini gösterir , bence mourinho hamitin daha önceki milli karnesinden de yanlış izlenim edinmiş olabilir bu mevkide ağırlıklı oynatan Fatih Terim'di çünkü.

Hamit 4312 de bek olmaz

4411 442 4231 de bek olur

Önünde hizli kanat oyuncu oldukca problem yok

* LG G2 Tapatalk *

Riera cok mu hizliydi....

* LG G2 Tapatalk *

Geçen sene hatta bu sene -sakat olmasa- iyi bir tercih olabilirdi. Milli takımda oynamıştı galiba baya akıyordu. Ama yaşı da hayli ilerledi ağır sakatlık geçirdi. Bilmem kaldırabilir mi? Kötü olacağını sanmam zaten top oynamayı bilen adam duruma göre ayarlar kendini de iyi de olmayabilir.

Hamit iyi futbolcudur. Muhteşem olmasa da oynadığı zaman hakkını verir. İnşallah sağlam döner seneye. İyi bir Hamit müthiş bir transfer demektir.

__________Muslera

____Semih Chedjou Hakan

Sabri Hamit Melo Selcuk Telles

_________Sneijder

____________Burak

Hamit ya sag bek veya Sağ ic merkez de iynar

Ama artik Kanatli oyun istiyoruz

* LG G2 Tapatalk *

Mantıklı bir hamle olabilir.Zaten Sağ açık oynamasından ise Bruma-Hamit sağ kanadı gayet güzel olur.

Max sağ iç olur

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Sağ Bek Hamit !

zy4e3eqy.jpg

3. Telles cok cıkdından dolayı Hamit daha defansif oynar Bek Mevkisini, böylece temposu cok sıkıntı olmaz

Saygılar

O yazıdan hiçbir şey anlamadım Telles çok çıksa bile Hamit 'in onun mevkiisinde işi ne ?

O degilde Tarik Camdal Bizde olsa iyi olmaz miydi Kanatlarimizi otoban yaparlar valla Milli takimda dokturdu bu Tariki hemen almaliyiz.

Tam tersi düşünüyorum hayal kırıklığı oldu benim için. 1yıl pişerse bizde anca sonra 11 olur. Turgutla kıyaslarsan tabi haklısın çünkü adam 26yaşında o maçta bile berbattı tarığı onlarla bir tutmuyorum ama yetenekli gibi

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt