Yeni Sağ Bek Hamit !

Hamit'in orta saha performansı ortada.Selçuk'la beraber yanlıyorlardı.(el freni).Sağ bekte de sıkıntı var ama bunu Hamit aşabilir mi bilemiyorum.

Hamit'e güvenip sezona girilmez.

Tarık Çamdal alınsa keske.

Tarık-Veysel-Sabri götürür orayı :)

Sabri'nin son performansları iyiydi gerçekten ancak istikrarsız bir oyuncu olduğu gerçeğini hepimiz biliyoruz.

Hamit'in bu sezon ki sakatlık durumu da hepimizin malumu , Veysel'in de tam anlamıyla o dinamik sağ bek beklentimizi karşılayamayacağı aşikar.

Tarık Çamdal veya Şener Özbayraklı ikilisinden biri alınmalı ve Galatasaray artık kendi Gökhan Gönül'ünü bulmalı.

Veysel oynamasında.. gerekirse Semih oynasın farketmez.

O yazıdan hiçbir şey anlamadım Telles çok çıksa bile Hamit 'in onun mevkiisinde işi ne ?

Simdi bazi kisiler diyor ki.. Hamit Bek oyniyamaz cünkü hizli degil... o deparalari atmaz korner bölgesine dogru..filen felan..

bende dedim ki..Zaten Telles yapiyor bu Kosulari .. Telles bek den cok Sol ACIK gibi oynyior..Hamit daha defansif oynadi icin.. Tempo olayi cok problem olmaz diyorum.

olmaz olmamalı tarık şart yeterli değil ama potansiyel var aynı şekilde şenerin 2m serbest kalma maddesi var kaçırılmamalı

Hamit'ten asla ve katta sag be olmaz.

Bir kere cok agir. Sag bek dedigin hizli olmali.

Ayrica ikili mucadelelerde zayif/ gucsuz kaliyor.

Daha bir cok sebep sayilabilir. Vazgecin hamit'i sag bek yapma sevdasindan. Semih 1000 kat daha iyi performansgosterir bundan sagbekte.

Tam tersi düşünüyorum hayal kırıklığı oldu benim için. 1yıl pişerse bizde anca sonra 11 olur. Turgutla kıyaslarsan tabi haklısın çünkü adam 26yaşında o maçta bile berbattı tarığı onlarla bir tutmuyorum ama yetenekli gibi

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardes Tam istedigimiz bek Gokhan gonulu kesebilecek kapasite adam Alirsak Sağ bekimiz Rahatlar.Birde Sol beke Alternatif İshak dogani aldik mi bekler tamamdir.Tarik ayni telles gibi hucumu dusunup defansa geliyor.Yanihucumu fazla dusunup calim atiyor Sag kanat bile olur tariktan.

El mahkum olur Hamit'i çekersin bek pozisyonuna o seni birkaç maç idare eder, o kadar.

Semih varken başka bir ismi tartışmak zaman kaybı.

hamit sağ bek oynayamaz, o tip bir futbolcu değil. orta saha göbekte değerlendirilmeli.

sırasıyla sabri-veysel-salih rotasyonumuz var. lig için yeterde artar bile, avrupa için eksik ama yabancı sınırı sebebiyle yapacak bişey yok.

Hamitin ortaları çok iyidir fizik olarak düzelse sağbekte caner etkisi yaparda fiziken kaldıramaz şuan orayı bence

Hesap Makinesi

Ben hamit sag bek olacsk dediysem olacak

Keske yabanci siniti olmasaydi da akan!bek alirdik

* LG G2 Tapatalk *

Geçen sene sormuşlardı. Yabancı sınırından dolayı sağ bek oynar mısın diye? O da zannetmiyorum oynamam büyük ihtimal demişti.

Tarık Çamdal gibi modern futboldaki bek özelliklerine uyan potansiyelli bir adam varken 30undan sonra adamı zorlamaya gerek yok.

Geri
Üst Alt