Sakaryaspor 2.ligdebu stadyumda oynama potansiyeli olan takım veya takımlar kaçıncı ligdeler
Sakaryaspor 2.ligdebu stadyumda oynama potansiyeli olan takım veya takımlar kaçıncı ligdeler
Yukarılara çıkma potansiyeli var mı?Sakaryaspor 2.ligde
Gecen yıl play off dan geldiler 2Yukarılara çıkma potansiyeli var mı?
Zeminler boktan olduktan sonra 100 bin kişilik stad yapılsa bile nafile. Türk insanın kafa yapısı değişmeli.
Eğitim şart
Yav sen bu ülkeye bişeyler katmak için mi yaptıklarını zannediyosun zaten. O stadyum inşaatlarından kim bilir kaç yandaş şirket ne kadar para kaldırdı.açık konuşayım; Devletin yeni yaptığı pek çok stadı beğenmiyorum. Ruhsuz,özensiz,beton yığını çoğu. Ancak Sakarya'da yapılan gerçekten nefis. Hem dışı,hem içi.
Bundesliga stadlarına benzemiş. Mimar kimse keşke diğerlerini de o yapsaydı. En basitinden Sivas,Malatya,Antalya'daki stadlar hiç güzel değil.
Yav sen bu ülkeye bişeyler katmak için mi yaptıklarını zannediyosun zaten. O stadyum inşaatlarından kim bilir kaç yandaş şirket ne kadar para kaldırdı.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ceplerinden ve koltuklarından başka bişey düşündükleri yok. Ben şaşırmıyorum bu kadar rezil stadlar yapmalarına adamlara bu yakışıyor işteYa onu biliyorum da en azından düzgün tasarlayın şunu da aferin diyelim. Bizim stadın dışı da rezil. Koltukların rengi soldu artık. Yenilenmiyor da.. Olimpiyat stadı o kadar maliyete rezil bir şey yapıldı.
Mersin'e stad yapıldı, kullanan yok. Antep'e 36.000'lik yapıldı, 10.000 kişi gelmiyor..
katılıyorum. stadın dışı, koltuk dizilimi, koltuk seçimi felan gerçekten çok hoş ve avrupai duruyoraçık konuşayım; Devletin yeni yaptığı pek çok stadı beğenmiyorum. Ruhsuz,özensiz,beton yığını çoğu. Ancak Sakarya'da yapılan gerçekten nefis. Hem dışı,hem içi.
Bundesliga stadlarına benzemiş. Mimar kimse keşke diğerlerini de o yapsaydı. En basitinden Sivas,Malatya,Antalya'daki stadlar hiç güzel değil.